Válogatott: „Bennük volt plusz belső motiváció” – Hahn a 3. paksi Eb-résztvevő

Böde Dániel, Fiola Attila, Hahn János – három válogatott játékos, három Európa-bajnoki résztvevő, akiket a paksi utánpótlás nevelt ki a magyar futballnak. A Paksi FC utánpótlás vezetője, Péter Norbert mesélt arról az NSO Tv-nek, hogy mekkora büszkeség ez számukra, hiszen nem sok magyar klub mondhatja el magáról, hogy három játékost is ad Eb-re. A szakember szerint nagy titok nincs, ennek a három labdarúgónak már gyerekként is nagyobb volt a többieknél a belső motivációja.

Eb 2020: „Nagyon remélem, hogy Hahn János lövi az első gólunkat!”

Teljesen véletlenül szólaltatta meg az NSO Tv stábja a Ciprus elleni felkészülési mérkőzés előtt a magyar labdarúgó-válogatottban ezen a találkozón debütáló Hahn János édesanyját, aki nemcsak azért volt boldog, mert a fia kezdőként lépett pályára a Szusza Ferenc Stadionban, hanem természetesen azért is, mert a meccs napján megszületett az unokája. 

Válogatott: „Mintha egy másik sportot űznék” – Schäfer a szurkolók jelenlétéről

A magyar labdarúgó-válogatott Schäfer András góljával 1–0-ra legyőzte Ciprust az újpesti Szusza Ferenc Stadionban felkészülési mérkőzésen. A találkozó után a gólszerző mellett az újonc Hahn János, valamint Szalai Attila nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt.

Válogatott: Hahn János apa lett, a kórházból sietett a válogatott meccsére

A Nemzeti Sport Online információja szerint Hahn János azok után került be a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatába a Ciprus elleni felkészülési mérkőzésen – amely 20 órakor kezdődik az újpesti Szusza Ferenc Stadionban –, hogy egész nap az egyik budapesti kórházban tartózkodott felesége mellett, aki a délutáni órákban, egész pontosan 15 óra 25 perckor adott életet első gyermeküknek, Hahn Sárának.

Válogatott: Nem tagadom, a megérkezésem után némileg meghatódtam – Bogdán

Marco Rossi szövetségi kapitány hétfő délután megtartotta első edzését a nyári, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő labdarúgó-válogatottnak. Kedden a sajtó munkatársai is bepillantást nyerhettek a munkába, és Bogdán Ádám, valamint Hahn János válaszolt az újságírók kérdéseire. 

Paks: Ha valaki azt mondja, húsz gólom lehet, a felét is aláírtam volna – Hahn

A magyar élvonal legeredményesebb játékosa lett, meghívót kapott a válogatottba, júniusban pedig apa lesz Hahn János, a Paksi FC támadója.

RangAdó: a Ferencváros kapta a Fair Play-díjat az NB I-ben

A hagyományoknak megfelelően a Magyar Labdarúgó-szövetség a RangAdó Díjátadó gála keretében elismerésben részesíti az OTP Bank Liga 2020–2021-es idényének legjobbjait. A három napon át tartó díjátadó második estéjén a Fair Play-díj nyertesét, a bajnok Ferencvárost, valamint az NB I gólkirályát, Hahn Jánost díjazták.

Válogatott: az Eb alatt lehet apuka, de már most is a világ legboldogabb embere

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks csatára, a góllövőlistát 22 góllal vezető (és minden bizonnyal az élén végző) Hahn János is meghívót kapott Marco Rossitól a magyar válogatott Európa-bajnokságra készülő bő, 30-as keretébe. Közvetlenül a bejelentés után beszéltünk a támadóval a fantasztikus szezonjáról, a gyerekkoráról, a Böde Dániellel való kapcsolatáról, a jövőjéről és persze az Eb-ről is, a torna alatt születhet meg első gyermeke.

EURO 2020: Bogdán returns; Schön and Hanh are on the roster – Here is Rossi's extended squad

The head coach of the Hungarian national football team, Marco Rossi, has announced his 30-member extended squad, of which 26 players can participate at the European Championship. Even before the detailed announcement, the Hungarian Football Federation (MLSZ) announced that Ferencváros' goalkeeper Ádám Bogdán would be back, and newcomers Szabolcs Schön (FC Dallas) and János Hahn (Paksi FC) join the team. Rossi spoke about the roster at a press conference at 1 pm – we reported on the press conference with live text coverage.

Videó: „Hoppá” – így nézte meg velünk a gólkirály a válogatott bő Eb-keretét

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi kihirdette az Európa-bajnokságra készülő 30-as bő keretét, amelybe bekerült a Paksi FC gólkirálya, Hahn János is. Az NB I-es évadban 22 gólt szerző csatár az NSO Tv stábjával nézte meg a keretet, mutatjuk a reakcióját. Pénteken pedig egy hosszabb videointerjút is láthatnak a válogatott újoncával.

Eb 2020: Bogdán visszatér, Schön és Hahn is a névsorban – megvan Rossi bő kerete

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi kihirdette az Európa-bajnokságra készülő 30-as bő keretét, amelyből 26 játékost nevezhet a tornára. Az MLSZ már a részletes bejelentés előtt közzétette, hogy visszakerül a keretbe a Ferencváros kapusa, Bogdán Ádám, valamint ott lesz az újonc Schön Szabolcs (FC Dallas) és Hahn János (Paksi FC)  is. A szakember 13 órától sajtótájékoztató keretében beszélt a névsorról – a sajtótájékoztatóról élő, szöveges tudósítással jelentkeztünk.

NB I: Pintér Attila Neuert állítja példaként Szappanos elé

A labdarúgó NB I 32. fordulóját követően már több helyzetértékeléssel, statisztikával is jelentkeztünk már, illetve összegyűjtöttük a bajnokság még nyitott kérdéseit is. Ezúttal, szokásos visszapillantónkban fókuszban Pintér Attila mezőkövesdi vezetőedző kifakadása a Ferencváros elleni vereség után, szó lesz a kispesti Mohamed Mezgrani bennmaradást érő góljáról és a paksi Hahn János jövőjéről is.

Polish, Turkish, and German clubs are interested in the Hungarian National League (NB I)’s top scorer, János Hahn

Like Polish media reports, Nemzeti Sport Online has also discovered that several Polish top flight football clubs would sign with János Hahn, the striker for Paksi FC.

Paks: lengyel, török és német klub is érdeklődik Hahn iránt

Lengyel sajtóinformációkhoz hasonlóan a Nemzeti Sport Online is úgy értesült, hogy több lengyel élvonalbeli labdarúgócsapat is szerződtetné Hahn Jánost, a Paksi FC csatárát.

Négy gólt lőtt a Paks, megdöntötte a Ferencváros gólrekordját

A labdarúgó NB I 32. fordulójában a Paks 4–2-re legyőzte odahaza az ezüstéremért hajtó Puskás Akadémiát, és az idényben szerzett 75 góljával gólrekordot állított fel a 12 csapatos érára vonatkozólag.

NB I: kiesési csata Diósgyőrben, két rekord megdöntésére hajt még az FTC

A hétfői Magyar Kupa döntő miatt a két résztvevő, az Újpest FC és a Fehérvár meccsével már csütörtökön elkezdődik és rendhagyó módon négy napon át, vasárnapig tart a labdarúgó NB I 32. fordulója, amelyben a második kiesőre is fény derülhet. Az MLSZ korábbi döntése alapján szombaton akár bajnoki ünneplés és éremátadás is lehet az Üllői úton. Ha az ország eléri a négymilliós oltottságot, a nézők is visszatérhetnek a lelátókra, de 18 év felett csak védettségi igazolvánnyal.