Sepsi: Tamás Márk és Varga Roland bemutatkozásra vár

Két többszörös magyar válogatott játékos erősíti néhány hete a Sepsi OSK együttesét. Tamás Márk és Varga Roland érkezése elvileg független egymástól, de aligha hatott „lebeszélően” a hír Vargára, hogy a középhátvéddel együtt próbálhatja ki a székelyföldi életet és a román labdarúgást.

Ekl: a Sepsinél a kiesés ellenére is elégedettek az európai kupaszerepléssel

Egyedül a Sepsi OSK búcsúzott az Európa-konferencialiga 3. selejtezőkörében érdekelt négy romániai csapat közül, ám Cristiano Bergodi, a székelyföldi csapat vezetőedzője szerint a svéd Djurgarden személyében ők kapták a legnehezebb ellenfelet is.

Sepsi OSK: kavarás a háttérben, sorsdöntő utolsó meccs jön

Szerdán rendezik meg az utolsó fordulót a román labdarúgó-bajnokság alsóházában. A Sepsi OSK automatikusan nem eshet ki, de osztályozóra kényszerülhet. A kínos helyzet elkerülése érdekében a sepsiszentgyörgyi csapatnak győzelemre van szüksége hazai pályán a Clinceni ellen, illetve arra, hogy a Jászvásár kikapjon Nagyszebenben – írja a Székelyhon.

Román Kupa: az FCSB vezetősége nem kér bocsánatot a magyarellenes rigmusokért

Először szólalt meg az FCSB bármelyik képviselője azután, hogy a bukaresti csapat szurkolói és játékosai múlt szerda éjjel magyarellenes rigmusokkal ünnepelték a Román Kupa elnyerését a Sepsi OSK 1–0-s legyőzése után.

Román Kupa: döntésképtelen a szövetség a döntő előtt a Sepsi ügyében

Nem tudja vagy nem akarja elárulni a Román Labdarúgó-szövetség (FRF), hogy szerepelhet-e a Román Kupa szerda esti döntőjében Fülöp István, a Sepsi OSK középpályása. A szentgyörgyi klub hivatalos kérdést is intézett a FRF versenyosztályához az ügyben, ám hivatalos választ még a finálé délelőttjén sem kapott.

Román Kupa: az egy-nullás siker is önbizalomfröccs lenne a Sepsinek

A sepsiszentgyörgyiek sportigazgatója, Hadnagy Attila az 1–0-s győzelmet is jó eredménynek venné a Poli Iasi ellen.

NK Nafta, Dunaszerdahely, Topolya, Sepsi – határon túli magyar sikerek

Kedvező helyzetből várhatják a koronavírus-járvány utáni folytatást a szomszédos országok magyar gyökerű és magyarországi támogatásban is részesülő klubjai: a délvidéki Topolya már ki is lépett az európai kupaporondra, s van sansza rá a muravidéki, a felvidéki és a székelyföldi együttesnek.

Liga 1: Hadnagy Attila a Sepsi új ügyvezető igazgatója

A csapatkapitány Hadnagy Attila lett a Sepsi OSK labdarúgócsapatának új ügyvezető igazgatója, miután a tisztséget másfél évig betöltő Csinta Samu személyes okokra hivatkozva szerződése felbontását kérte a székelyföldi klub tulajdonosától, Diószegi Lászlótól.

Románia: gyönyörű gólt lőtt a Sepsi veteránja – videó

Szinte teljesen kicserélt csapattal vágott neki a román labdarúgó-élvonal tavaszi idényének a Sepsi OSK, amelynek kezdőjében kilenc télen igazolt játékos – köztük a Videoton korábbi szélsője, Filipe Oliveira – kapott helyet a temesvári ACS Poli elleni pénteki, 1–0-ra megnyert találkozón.

Románia: a Sepsi Hadnagya lett a forduló legjobb játékosa

Hadnagy Attila, a Sepsi OSK rutinos játékosa, a bajnok Viitorul elleni szombati mérkőzés egyetlen gólszerzője volt a bajnokság 4. fordulójának legjobb játékosa a román profi liga szerint.

„Maroknyi székely...” Rajt a román élvonalban – a Sepsivel!

A feljutás okozta eufóriával készül Sepsiszentgyörgy a város történetének első szezonjára a román élvonalban, ám a felkészülésre látványosan rányomta bélyegét a megfelelő stadion hiánya. Azt az első pillanattól tudni lehetett, hogy amíg a városi arénában nem teremtik meg a Hivatásos Labdarúgó Liga által elvárt minimális feltételeket, addig Brassóban lesznek a háromszéki csapat mérkőzései, ám az idény előtti utolsó héten a Kovászna megyei kormánymegbízott egy újabb akadályt gördített az együttes útjába.


Kézilabda Eb: Tudta-e?