-->
Technikai sportok: 29 fiatal versenyzőt támogat a HUMDA

Nyolc autó- és motorsport szakágban összesen 29 versenyző támogatásával indul el a HUMDA Academy utánpótlás-nevelési rendszer – tájékoztatta szerkesztőségünket a szervezet.

Technikai sportok: EnduroGP vb-futam és raliverseny Zalában

Augusztus első hétvégéjén motoros EnduroGP világbajnoki futamot és raliversenyt szervez Zalaegerszegen a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt., amely a kétnapos rendezvény keretében a közlekedésbiztonságra is nagy hangsúlyt fektet.

Motorsport: Görbe Soma a HUMDA támogatottja lett

Sebestyén Péter után a 16 éves Görbe Soma is a Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség (HUMDA) támogatottjaként folytatja motorversenyzői pályafutását – írja az MTI.

E-sport: együttműködési megállapodást kötött a HUMDA és a HUNESZ

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség (HUMDA) és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ), amelynek elsődleges célja a tehetséges versenyzők felkutatása és a szimulátorsport fejlesztése, valamint a fiatal célközönség megszólítása.

F1: így vagy úgy, de nézők előtt tartják a Magyar Nagydíjat

Elkezdődött a stratégiai fejlesztési program – megújul a Hungaroring infrastruktúrája. A pálya felújításának szakmai koordinációjában a HUMDA is közreműködik – a két cég együttműködési megállapodást kötött. 

HUMDA: különleges lesz a Hajdúnánás mellett épülő MotoGP-versenypálya

Vonalvezetését tekintve különleges lesz a Hajdúnánás mellett épülő gyorsaságimotoros-versenypálya, amelyen 2023-tól 10 éven át rendezhet majd Magyarország MotoGP-futamokat.


Kézilabda Eb: Tudta-e?