Női kézi: Tadici előbb legyőzte, majd a földbe döngölte a CSM-et

A román kézilabda nagy öregje, Gheorghe Tadici nemcsak a pályán tett keresztbe az ország kirakatcsapatának, hanem a 25–24-re megnyert HC Zalau–CSM Bucuresti találkozó után szavakban is földbe döngölte a főváros világsztárokból álló együttesét.

„Ököllel hátba ütött; abba akartam hagyni” – Pintea megdöbbentő vallomása korábbi edzőjéről

Eddig nem hallott részleteket árult el Crina Pintea, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának szezon közben szerződtetett beállója a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt korábbi román edzőjéről, Gheorghe Tadici-ról, aki folyamatosan terrorizálta őt, de olyan is előfordult, hogy egy válogatott találkozón ököllel hátba ütötte.

Női kézi: Magyarországra hívták, a CSM-et választotta

Várhatóan szombaton, a Győri Audi ETO KC elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen mutatkozik be a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának új balátlövője, Claudia Constantinescu.

Női kézi: fordulat – még a szövetséget is megbüntették Pineau-ügyben

Újabb fordulat következett be a román kézilabdában történt, Allison Pineau-t érintő rasszista botrányban, miután az Országos Diszkriminációellenes Tanács minden érintettet pénzbüntetéssel sújtott.

Női kézi: Triscsuk és Bulath vezérletével az Újvárosé a kupa

A házigazda Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabdacsapata nyerte meg a Kohász-kupát, miután a döntőben 28–27-re legyőzte a Vácot.

Női kézi: Szűcs Gabriella klubot vált, marad Romániában

Román sajtóértesülések szerint a nyáron klubot vált a kézilabdázó Szűcs Gabriella, és Zilah után Nagybányán folytatja a pályafutását.

Női kézi: Szűcs jól érzi magát Zilahon, nem döntött jövőjéről

Az EHF-kupa az egyetlen női nemzetközi kézilabda-kupasorozat, amelyben nem áll harcban magyar csapat, magyar játékos viszont annál inkább. Sőt Szűcs Gabriella, a román HC Zalau átlövője már a legjobb négy között jár, mert csapata a negyeddöntőben, amelynek mindkét mérkőzését Zilahon játszották vasárnap és hétfőn, 31–22-re és 39–20-ra verte meg a spanyol Itxakót. Szűcs jól érzi magát a román csapatban, de még nem döntött a folytatásról.