-->
F1: Csak az jelent gondot, hogy hónapok óta elkelt minden jegy – Gyulay Zsolt

Sokan még mindig nem hiszik el, hogy hiába próbálkoznak jegyhez jutni a hétvégi F1-es Magyar Nagydíjra – mondta el a Hungaroringet irányító Gyulay Zsolt, akivel a rendezés más kihívásairól is beszélgettünk.

Magyar Nagydíj: Az F1 meredeken felfelé ívelő szakaszban van – Gyulay Zsolt

A 37. Magyar Nagydíj szombati és vasárnapi eseményeire már régen elkapkodták az összes jegyet – egy hónappal a versenyhétvége előtt a Hungaroringet irányító Gyulay Zsolt is izgatottan készül.

MOB: visszaállt a rend, elfogadták az alapszabály módosítását

A Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlése szombaton elfogadta az alapszabály módosítását, így a tagságba visszakerültek a tavaly eltávolított szervezetek és egyesületek.

MOB: visszatérhetnek a tavaly eltávolított szervezetek

Közgyűlést tart szombaton a Magyar Olimpiai Bizottság, ahol a tagok elfogad(hat)ják az új alapszabályt, így a jelenlegi 54-ről 127-re emelkedhet a szavazásra jogosultak száma.

Sportrádió: A magyar sport egyre jobb és jobb – Gyulay Zsolt

A Magyar Sport Napja alkalmából a Sportrádió interjút készített Gyulay Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével. Szó esett Juan Antonio Smaranch kijelentéséről, a Hungaroring és a magyar sport általános helyzetéről is.

Autósport: ingyenes lesz a júniusi Super Racing Fesztivál

Ingyenes lesz a belépés a HUMDA és a Hungaroring által közösen megszervezett Super Racing Fesztiválra június 11-én és 12-én. Az eseményen a túraautó-világkupa és a kamion Európa-bajnokság magyarországi futamát is megrendezik.

F1: elfogytak a Magyar Nagydíj vasárnapra szóló jegyei

Négy hónappal a július végén sorra kerülő Formula–1-es Magyar Nagydíj előtt elfogytak a jegyek a versenyhétvége július 31-i, vasárnapi programjára – írja a Magyar Távirati Iroda.

Magyar mentőakciók az ukrán sport jövőjéért

Az ukrajnai háború borzalmai az ottani sportot sem kímélik, aki teheti, elhagyja szülőföldjét. Számos fiatal tehetség is útra kelt klubja vagy sportági szakszövetsége szervezésében, másokat a szüleik menekítik át a határon abban a reményben, hogy új, ideiglenes(?) otthonukban folytathatják az edzéseket, és nem törik ketté a karrierjük. Összeállításunkban olyan hazai akadémiákat, klubokat, műhelyeket mutatunk be, amelyek befogadtá, otthont adtak, sportolási lehetőséget kínálnak az Ukrajnából érkező fiataloknak.

MOB: Kulcsár Krisztiánnal bukik a főtitkár és a sajtófőnök is

Szerdán összeült a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége – először a január 29-én megválasztott Gyulay Zsolt vezetésével. A szervezet a közleményében kitért arra, hogy megvitatta a pekingi téli olimpián résztvevő sportolók „sajtóban megjelent aggályait is” – Liu Shaoang Nemzeti Sportnak adott interjút szombaton, amelyben többek között azt is kifejtette, hogy a MOB munkatársai nem azonos mércével mérik a téli és a nyári olimpikonokat. Április 1-től nem Vékássy Bálint, hanem Fábián László látja el a főtitkári feladatokat. Gundel Takács Gábor és Szalay-Berzeviczy Attila is távozik.

Sportrádió: Gyulay Zsolt MOB-vizsgálatot ígér a pekingi botrány miatt

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Gyulay Zsolt a Sportrádió vendégeként reagált a lapunk szombati számában megjelent cikkre, amelyben Liu Shaoang immár kétszeres olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó kemény kritikákat fogalmazott meg a pekingi olimpiai csapat vezetője, Dósa Viktória és a MOB főtitkára, Vékássy Bálint munkájáról.

Szolidaritás: magyar sportolók is jelentkeznek önkéntesnek

A magyar sportban, sportért tevékenykedő kilenc szervezett összefogott, és tízmillió forintot ajánlott fel az ukrajnai háború Magyarországra érkező menekültjeinek támogatására – írja az MTI.

Birkózás: a budapesti Eb lesz az év második legnagyobb sporteseménye idehaza

A Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) a március 28. és április 3. között Budapesten esedékes birkózó Európa-bajnoksággal, valamint a március 26. és 27. között, szintén a fővárosban zajló grappling Eb-vel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a Testnevelési Egyetem Athén termében.

Sportrádió: Nem lehet leírni azt az érzést – Kósa Lajos Liu Shaoang aranyáról

Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke és Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó-szövetség (MOKSZ) elnöke a Sportrádiónak beszélt a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók téli olimpián elért sikereiről, valamint a sportág jövőbeli fejlesztéséről. 

F1: megteltek a lelátók, újabb tribün épül a Hungaroringen

Még el sem kezdődött, máris elképesztő érdeklődés övezi a Formula–1 világbajnoki sorozat idei küzdelmeit, amit a Hungaroring vezetősége a „saját bőrén” is érez.

Téli olimpia: Már most ez minden idők legjobb magyar szereplése – Gyulay Zsolt

Bár még csak „félidőben” járunk, már most ez minden idők legjobb magyar téli olimpiája, fantasztikus a rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott – jelentette ki Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke.

Téli olimpia: Fantasztikus, hogy máris szereztünk egy érmet – Gyulay Zsolt

„Fantasztikus, hogy van már érmünk a pekingi olimpián” – mondta Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az MTI-nek egy nappal azt követően, hogy a helyszínen tekintette meg a rövid pályás gyorskorcsolya vegyes váltójának döntőjét.

Téli olimpia: Szurkolok, és a magyar érdekeket képviselem – Gyulay Zsolt

A Magyar Olimpiai Bizottság élére január végén megválasztott Gyulay Zsolt a koronavírus-fertőzést még idejében legyőző Liu Shaoanggal együtt utazott el a pekingi téli olimpiára, s úgy látja, egyáltalán nem kell aggódni a rövid pályás gyorskorcsolyázó formájáért.

Téli olimpia: Megérzésem szerint nyerünk érmet – Gyulay Zsolt

Helyi idő szerint szerda késő délután megérkezett Pekingbe, a téli olimpia helyszínére Liu Shaoang olimpiai, világ- és Európa-bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombaton megválasztott új elnöke, Gyulay Zsolt. Utóbbi az MTI-nek azt mondta, megérzése szerint lesz magyar érem a pénteken kezdődő téli játékokon, és bízik benne, hogy nem is egy.

Hungarian Olympic Committee: Zsolt Gyulay is elected as President

On January 29, the Hungarian Olympic Committee (MOB) convened a general meeting at 10 am, which had two agenda items: the presidential election that brought Zsolt Gyulay's success, and the decision to modify the minimum requirements for entry and accreditation for Olympic events.  


Kézilabda Eb: Tudta-e?