Autósport: idén 200 napra van lekötve a Hungaroring

Idén közel 200 napos hasznosításra van lekötve program a mogyoródi versenypályán – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója.

F1: jövőre augusztus elején lesz a Magyar Nagydíj

Jövőre várhatóan augusztus első hétvégéjén rendezik meg a Formula–1-es Magyar Nagydíjat.

„A számok magukért beszélnek” – Gyulay Zsolt tíz éve a Hungaroring élén

Gyulay Zsolt tíz éve kezdte a munkát a Hungaroring élén, azóta sem unatkozott egyetlen percet sem – igaz, a körideje sem sokat javult. De nem is ez a célja. Ugyanakkor büszke a csapatára, arra, hogy évről évre magas színvonalú versenyeket rendeznek.

Wladár Sándort a cicák és kutyusok között is a kötelességtudat viszi előre

Zoltán bátyját követte mindenhová: előbb az uszodába, és ez a történet mindenki előtt ismert, hiszen 1980-ban olimpiai bajnok lett kétszáz háton. Aztán a testvére példáján felbuzdulva jelentkezett az állatorvosi egyetemre – a fivérek évtizedek óta közös rendelőben dolgoznak Óbudán. A Magyar Úszószövetséget 2017 óta vezető elnököt, Wladár Sándort ezúttal a másik életében, az állatorvosiban látogattuk meg.

F1: Sportdiplomáciai siker, hogy tudtunk versenyt rendezni – Gyulay

Jól vizsgázott a rendszer a koronavírus-világjárvány miatt kialakult helyzetben a hétvégi Formula–1-es Magyar Nagydíjon – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

F1: megvannak az első pozitív vírustesztek

Megvan a Formula–1 első két pozitív koronavírustesztje azóta, hogy július elején elindult a világbajnokság – közölte a sorozat vezetősége a Hungaroringen.

F1: a Hungaroring pénzügyi kompenzációt és hosszabbítást is kicsikart

A Hungaroring sportdiplomáciai sikert ért el azzal, hogy a zárt kapus versennyel kapcsolatos alkufolyamatok során pénzügyi kompenzációt és szerződéshosszabbítást is kicsikart.

Gyorsasági kamion: októberben lesz a hungaroringi Eb-futam

Újratervezték a kamion Európa-bajnokság teljes programját, a Kiss Norbert miatt nagyon várt magyar verseny azonban továbbra is szerepel a naptárban.

F1: a Hungaroring egyelőre az augusztus 2-i versenyre készül

A német Bild által kedden megszellőztetett, hivatalosnak nem tekinthető 2020-as Formula–1-es versenynaptárban a Hungaroring két versennyel szerepel, a németek információi szerint augusztus 16-án, majd egy hét múlva, 23-án is rendeznének egy Magyar Nagydíjat. A Hungaroring elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt a Nemzeti Sport érdeklődésére elárulta, egyelőre még korai arról beszélni, hogy Magyarország egymást követően két F1-es versenyt is megrendezzen.

F1: Úgy készülünk, hogy lesz Magyar Nagydíj – Gyulay Zsolt

A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója hisz benne, hogy a Magyar Nagydíjat meg lehet rendezni augusztus 2-án, de a stabil háttér rugalmasságot is biztosít az esetleges módosításhoz.

Hungaroring: „Emlékezetes lesz a kamion Eb és a WTCR közös hétvégéje”

Emlékezetes lesz a gyorsasági kamion Európa-bajnokság (ETRC) és a túraautó-világkupa (WTCR) közös áprilisi versenyhétvégéje a Hungaroringen Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint.

Máshol csökken, nálunk tíz-tizenöt százalékkal nő az F1-es nézőszám

Immár 34. alkalommal látja vendégül a Hungaroring a világ legjobb autóversenyzőit – a jövő hétvégén újra hazánkba látogat a száguldó cirkusz. A Magyar Nagydíj rendezési hátteréről, a kiegészítő programokról, az újításokról és a várható nézőszámról is kérdeztük Gyulay Zsolt elnök-vezérigazgatót.

NS Hosszabbítás: Varga Judit, a kormány új, sportos tagja igazi csapatjátékos

Varga Juditot július 12-én nevezte ki a kormányfő Magyarország igazságügyi miniszterének, s a kormány új, egyik legsportosabb tagja két hét elteltével már szakított is időt arra, hogy a Nemzeti Sport szombati melléklete, a Hosszabbítás hasábjain elmondja, mennyire fontos az életében a mozgás és a sport közösségépítő, nemzetegyesítő ereje.

Kép: Szöulban emlékeztek sikereikre olimpiai bajnokaink

Újraélhették az 1988-as ötkarikás játékokon aratott sikereiket a Szöulba látogató magyar küldöttség tagjai, akiknek még a Himnuszt is eljátszották a figyelmes házigazdák.

Red Bull Air Race: a hétvégén ismét Budapesten a mezőny

Szombaton és vasárnap rendezik a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat hagyományos, budapesti viadalát, amely az idei vb negyedik állomása.

Autósport: tavaly a Hungaroring volt a legfoglalkoztatottabb pálya

A Hungaroring volt tavaly a legjobban foglalkoztatott európai versenypálya – hangsúlyozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, hozzátéve: reméli, ez idén sem lesz ez másként.

Autósport: Michelisz, Kiss és Szalay a Mikulásgyár GP-n

Mikulás-sapkás gyerekek vették birtokba a Hungaroring célegyenesét és boxait vasárnap. Hazánk Formula–1-es versenypályája az idén csatlakozott a Mikulásgyár kezdeményezéséhez, megnyitott egy gyűjtőpontot a kapuin belül, s az egészet megfejelte azzal, hogy hagyományteremtő szándékkal megrendezte a Mikulásgyár Grand Prix-t, amelyen hazánk legismertebb autóversenyzői segédkeztek a célegyenesben megtartott akadályverseny sikeres lebonyolításában. A kommentátor és hangulatfelelős Szujó Zoltán és Rákóczi Ferenc volt.

F1: Kubica a Hungaroringen tesztelt a Williamsszel

A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően Robert Kubica kedden valóban a Hungaroringen tesztelt egy 2014-es Williams volánja mögött, ami újabb bizonyítéka annak, hogy a csapatok maximálisan megbíznak a mogyoródi létesítményben.

F1: Hallgatnak a javaslatainkra – Gyulay Zsolt a sportági vezetőkkel egyeztetett

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója péntek délután Spielbergben egyeztetett a Formula–1 új irányítóival a sportág és a Magyar Nagydíj jövőjéről. A sportvezető szerint üdítő az a nyitottság, amely a vezetőket jellemzi.

Gyulai Memorial: Wlodarczyk megvédte a címét

Ahogy tavaly, úgy az idén is a kétszeres olimpiai bajnok Anita Wlodarczyk nyerte meg a női kalapácsvetést a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon.