MOB: Fontos küldetésünk, hogy a jövő sportvezető-nemzedékét elindítsuk – Schmidt Ádám

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár és Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke is egyetértett egy szerdai sportolói fórumon abban, hogy a kettős életpályamodellel elindíthatják a jövő sportvezető-nemzedékét.

MOB: sport- és olimpiai ügyekről tárgyalt Orbán Viktor Gyulay Zsolttal

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

NS-klub: Gyulay Zsolt máig őrzi a bekeretezett NS-címlapot

Élete egyik legszebb időszakaként emlékezhet vissza 1988 őszére az egykori kajakos klasszis Gyulay Zsolt, hiszen nem sokkal azután, hogy megszületett a kislánya, egyesben és négyesben is olimpiai aranyat nyert Szöulban. Az óriási sportsikerekről természetesen a Népsport is címlapon számolt be, amire máig nagyon büszke a lapot gyerekkora óta rendszeresen forgató bajnok.

Párizs 2024: partneri megállapodást kötött a MOB és az MTVA

A MOB és az MTVA csütörtökön partneri megállapodást kötött egymással, amelynek köszönhetően a magyar szurkolók minden eddiginél közelebbről követhetik a 2024-es párizsi olimpiára készülő sportolók felkészülését.

Rp. gyorskorcsolya: Csak köszönettel tartozunk a fiúknak – Gyulay Zsolt

A Liu fivérek országváltása miatt megkerestük a Magyar Olimpiai Bizottságot. A gyorskorcsolyázók az olimpiai járadékuktól minden bizonnyal elesnek.

MOB: halottak napi megemlékezést tartott a bizottság

A Farkasréti temetőben az Olimpiai Bajnokok Falánál tartotta csütörtökön halottak napi megemlékezését a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) – írja az MTI.

MOB: a szövetségek összefogását indítványozza az elnökség

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége indítványozza a sportági szakszövetségek összefogását az előttük álló nehéz időszakban – írja az MTI.

Újpest: Az UTE a magyar sport szerves része – Gyulay Zsolt

Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke az Újpesti Torna Egylet (UTE) centenáriumi emléktábla-avató ünnepségén, szombaton úgy fogalmazott, a klub a magyar sport szerves része – írja az MTI.

Multisport Eb: Münchenben fel lehet mérni a párizsi esélyeket – Gyulay Zsolt

Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint remek ötkarikás erőfelmérő is egyben a Münchenben zajló multisport Európa-bajnokság – közölte az MTI.

Vízilabda: megemlékeztek a 30 éve elhunyt legendáról

Szigligeten a hajóállomáson megemlékeztek a harminc évvel ezelőtt elhunyt idősebb Szívós Istvánról, akiről éppen tíz éve nevezték el a helyi kikötőt.

F1: Csak az jelent gondot, hogy hónapok óta elkelt minden jegy – Gyulay Zsolt

Sokan még mindig nem hiszik el, hogy hiába próbálkoznak jegyhez jutni a hétvégi F1-es Magyar Nagydíjra – mondta el a Hungaroringet irányító Gyulay Zsolt, akivel a rendezés más kihívásairól is beszélgettünk.

Magyar Nagydíj: Az F1 meredeken felfelé ívelő szakaszban van – Gyulay Zsolt

A 37. Magyar Nagydíj szombati és vasárnapi eseményeire már régen elkapkodták az összes jegyet – egy hónappal a versenyhétvége előtt a Hungaroringet irányító Gyulay Zsolt is izgatottan készül.

MOB: visszaállt a rend, elfogadták az alapszabály módosítását

A Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlése szombaton elfogadta az alapszabály módosítását, így a tagságba visszakerültek a tavaly eltávolított szervezetek és egyesületek.

MOB: visszatérhetnek a tavaly eltávolított szervezetek

Közgyűlést tart szombaton a Magyar Olimpiai Bizottság, ahol a tagok elfogad(hat)ják az új alapszabályt, így a jelenlegi 54-ről 127-re emelkedhet a szavazásra jogosultak száma.

Sportrádió: A magyar sport egyre jobb és jobb – Gyulay Zsolt

A Magyar Sport Napja alkalmából a Sportrádió interjút készített Gyulay Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével. Szó esett Juan Antonio Smaranch kijelentéséről, a Hungaroring és a magyar sport általános helyzetéről is.

Autósport: ingyenes lesz a júniusi Super Racing Fesztivál

Ingyenes lesz a belépés a HUMDA és a Hungaroring által közösen megszervezett Super Racing Fesztiválra június 11-én és 12-én. Az eseményen a túraautó-világkupa és a kamion Európa-bajnokság magyarországi futamát is megrendezik.

F1: elfogytak a Magyar Nagydíj vasárnapra szóló jegyei

Négy hónappal a július végén sorra kerülő Formula–1-es Magyar Nagydíj előtt elfogytak a jegyek a versenyhétvége július 31-i, vasárnapi programjára – írja a Magyar Távirati Iroda.

Magyar mentőakciók az ukrán sport jövőjéért

Az ukrajnai háború borzalmai az ottani sportot sem kímélik, aki teheti, elhagyja szülőföldjét. Számos fiatal tehetség is útra kelt klubja vagy sportági szakszövetsége szervezésében, másokat a szüleik menekítik át a határon abban a reményben, hogy új, ideiglenes(?) otthonukban folytathatják az edzéseket, és nem törik ketté a karrierjük. Összeállításunkban olyan hazai akadémiákat, klubokat, műhelyeket mutatunk be, amelyek befogadtá, otthont adtak, sportolási lehetőséget kínálnak az Ukrajnából érkező fiataloknak.

MOB: Kulcsár Krisztiánnal bukik a főtitkár és a sajtófőnök is

Szerdán összeült a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége – először a január 29-én megválasztott Gyulay Zsolt vezetésével. A szervezet a közleményében kitért arra, hogy megvitatta a pekingi téli olimpián résztvevő sportolók „sajtóban megjelent aggályait is” – Liu Shaoang Nemzeti Sportnak adott interjút szombaton, amelyben többek között azt is kifejtette, hogy a MOB munkatársai nem azonos mércével mérik a téli és a nyári olimpikonokat. Április 1-től nem Vékássy Bálint, hanem Fábián László látja el a főtitkári feladatokat. Gundel Takács Gábor és Szalay-Berzeviczy Attila is távozik.

Sportrádió: Gyulay Zsolt MOB-vizsgálatot ígér a pekingi botrány miatt

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Gyulay Zsolt a Sportrádió vendégeként reagált a lapunk szombati számában megjelent cikkre, amelyben Liu Shaoang immár kétszeres olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó kemény kritikákat fogalmazott meg a pekingi olimpiai csapat vezetője, Dósa Viktória és a MOB főtitkára, Vékássy Bálint munkájáról.


Kézilabda Eb: Tudta-e?