NB III: újabb vereség, elköszöntek Simon Antaltól Gyöngyösön

Már nem Simon Antal irányítja a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyösi AK-t, a Tiszaújváros elleni 2–1-es hazai vereség után elköszöntek a trénertől – számolt be róla a klub honlapja.

Férfi kézi NB I: hússzal nyert a Szeged, hattal a Gyöngyös, kettővel az FTC

A férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Szeged és a Gyöngyös, az FTC azonban megszenvedett a Csurgót fogadva.

NB III: hat meccset elhalasztottak, kettőt le sem játszanak a fordulóból

Halasztásdömping van a labdarúgó NB III-ban, hiszen a Keleti csoportban két, a Nyugati csoportban három, míg a Közép-csoportban egy mérkőzést játszanak le később a 18. forduló párosításai közül. A Keleti csoportban a Tiszakécske és a Tiszaújváros játék nélkül jut három ponthoz.

Férfi kézi EKL: a Gyöngyös és a Balatonfüred is kiesett

A Balatonfüred nagy csatában 23–22-re kikapott a szlovén RK Trimo Trebnje vendégeként az Európai Kézilabdaliga (EKL) második selejtezőkörében, így nem jutott be a csoportkörbe. A Gyöngyös a hazai pályán elszenvedett vereség után idegenben 12 góllal kapott ki a német Füchse Berlintől.

Férfi kézi: Vilovszkinak a felesége segített feldolgozni a tragédiát

Nem véletlen, hogy Vilovszki Urost a Mátra Múzeumba vittük el a Sportkrém fotózására, hiszen a Gyöngyös kézilabdázója szenvedélyes vadász. Bár portyázásai során mamutot biztosan nem fog elejteni, azt elárulta, vaddisznótrófea akad a veszprémi otthonában. A 35 éves beálló az interjú során beszélt a délszláv háború árnyékában töltött gyerekkoráról, felidézte, hogyan igazolta le fiatalon a Veszprém, s azt is megtudtuk, mi köze a füstölt húsnak a Gyöngyösre igazolásához. Emellett arról is őszintén vallott, hogyan tudta feldolgozni Marian Cozma tragikus halálát...

Férfi kézi NB I: háromgólos hátrányból fordított a Szeged

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Csurgó a második félidő elején három góllal is vezetett a Mol-Pick Szeged ellen, Juan Carlos Pastor csapata azonban 32–28-ra megnyerte a mérkőzést. A Tatabánya és az Orosháza hazai pályán egyaránt egy góllal nyert: előbbi a Gyöngyöst, utóbbi a Komlót győzte le. A Dabas a második mérkőzését is elveszítette, ezúttal a Cegléd otthonában kapott ki 23–21-re.

Férfi kézi EKL: a Gyöngyös német, a Füred szlovén ellenfelet kapott

Kedd délelőtt Bécsben kisorsolták az Európai Kézilabdaliga (EKL) második selejtezőkörének párosítását, ellenfelet kapott a két magyar együttes.

Kézilabda EKL: egy góllal kikapott, de simán továbbment a Gyöngyös

Egygólos vereséget szenvedett a Butel Szkopje elleni visszavágón a története második nemzetközi kupamérkőzését játszó Gyöngyös, de így is biztosan jutott a következő körbe az Európai Kézilabdaliga (EKL) selejtezőjében.

Férfi kézi El: mindkét meccsét otthon játssza a Gyöngyös

A koronavírus-járvány miatt a HE-DO B.Braun Gyöngyös mindkét mérkőzését hazai pályán játssza az RK Butel Szkopje ellen a férfi kézilabda Európa-liga selejtezőjének első fordulójában.

Férfi kézi El: lehet, hogy kétszer játszhat hazai pályán a Gyöngyös

Konkoly Csaba, a Gyöngyös férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a heol.hu-nak elmondta, kezdeményezték, hogy az északmacedón Butel Szkopje elleni Európa-liga-selejtezős párharc mindkét mérkőzését hazai pályán játszhassák. A klub ugyanakkor hangsúlyozta, mindez még csak egy lehetőség, miután hivatalos megerősítést egyelőre sem a magyar, sem az európai szövetségtől nem kaptak.

Férfi kézi: második felkészülési meccsén már nyert a Veszprém

A Tatabányától elszenvedett vereség után a Gyöngyös ellen már szebbik arcát mutatta a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, és 11 góllal nyert felkészülési mérkőzésen.

Kézi El: ilyen még nem volt! Területi alapú beosztás az EHF-nél

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Európa-liga első selejtezőkörének kalapbeosztását. Érdekesség, hogy a férfiaknál területi alapon alakították ki a csoportokat – ilyenre korábban nem volt példa az EHF-nél.

Férfi kézi NB I: összeállt a Gyöngyös kerete a következő idényre

Összeállt a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Gyöngyös kerete a 2020–2021-es idényre – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Férfi kézilabda: döntött a Gyöngyös, vállalja az EHF-kupát

A Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöksége egyhangú döntéssel úgy határozott, hogy amennyiben a hazai és a nemzetközi szövetség is jóváhagyja, elindul az EHF-kupa nemzetközi mezőnyében – írta csütörtök este hivatalos honlapján a gyöngyösi klub.

Férfi kézi: a Csurgó indulna az EHF-kupában, ha a Gyöngyös nem tud

A Csurgó férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján közölte, hogy Alem Toszkics irányítja a csapatot a jövőben is, Erdélyi Péter ügyvezető igazgató pedig elmondta: ha a Gyöngyös nem vállalja az EHF-kupában való indulást, a klub mindenképpen kilépne a nemzetközi porondra.

Férfi kézi: nem biztos, hogy elindul az EHF-kupában a Gyöngyös a Csurgó helyett

Nagy Attila, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Gyöngyös elnöke nyílt levélben válaszolt a Csurgónak azok után, hogy a somogyi klub felajánlotta az EHF-kupában való indulás jogát a hevesieknek.

Férfi kézi: a Csurgó felajánlotta az EHF-kupa-indulást a Gyöngyösnek

Rendkívül sportszerű gesztust tett a Csurgói KK férfi kézilabdacsapata: a klub hivatalos honlapján megjelent nyílt levélben felajánlotta az EHF-kupában való indulást a Gyöngyösnek.

Férfi kézi: a gyöngyösi játékosok szimbolikus bronzérmet kapnak

Mint ismert, a Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, s itt az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó. A döntéssel kapcsolatban Nagy Attila, a Gyöngyös férfi kézilabdacsapatának elnöke is elmondta a véleményét.

Konkoly Csaba: A női és a férfi kézilabda között nincs különbség

Kiáll a magyar edzőkért Konkoly Csaba, a Gyöngyös trénere, aki három év alatt ütőképes gárdát formált az egykori kiscsapatból, amelynek saját kezében van a sorsa a hátralevő fordulókban.