Öttusa: Európa-bajnok a magyar női csapat

Aranyérmet nyert pénteken a Guzi Blanka, Simon Sarolta, Réti Kamilla összeállítású magyar csapat a hagyományos versenyben az oroszországi öttusa Európa-bajnokságon. Egyéniben Guzi második, Simon harmadik, Réti pedig 13. lett. Győzött a litván Ieva Serapinaite.

Öttusa-vb: hetedik lett a magyar vegyes váltó Kairóban

A hetedik helyen végzett a Guzi Blanka, Kardos Bence páros vegyes váltóban a kairói olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság zárónapján.

Öttusa-vb: három magyar jutott be a női verseny döntőjébe

Három magyar versenyző jutott be a női selejtezőből a döntőbe a kairói öttusa-világbajnokságon. Gulyás Michelle szárnyalt, Guzi Blanka nagyot mentett, Alekszejev Tamara hozta a papírformát ezen a napon.

Párizs 2024: jöhet a futballmeccsnyi időbe sűrített rapidöttusa

A Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) ismét változtat a sportág lebonyolítási rendjén. A testület végrehajtó bizottsága elfogadta az új formát, amely szerint 90 perc, vagyis egy labdarúgó-mérkőzésnyi idő alatt rendezik meg a sportág döntőit a 2024-es párizsi olimpián. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (IOC) decemberben mondja rá az áment az új programra.

Öttusa-vk: Guzi Blanka a 18. helyen zárt Kairóban

Guzi Blanka a 18. helyen végzett az öttusázók idei első világkupaversenyén, Kairóban. A pénteki női döntő másik magyar résztvevője, Alekszejev Tamara 27. lett.

Öttusa-vb: ezüstérmes a Barta Luca, Réti Kamilla női váltó!

Az Európa-bajnoki bronzérem után világbajnoki ezüst. Egy hónap leforgása alatt ezt hozta „tető alá” Barta Luca és Réti Kamilla – csodás nyitány a Kincsem Parkban.

Öttusa: Alekszejev Tamara másodszor lett országos bajnok

Alekszejev Tamara és a Volán Fehérvár csapata nyerte meg a nők versenyét az öttusázók országos bajnokságán Budapesten.

Öttusa: két magyar egyéni érem a junior Eb-n

Két érmet nyertek a magyarok a junior öttusázók lengyelországi Európa-bajnokságán.

Öttusa-vk: ezüstérmes a Guzi, Kardos páros Székesfehérváron

Ezüstérmet nyert vasárnap a Guzi Blanka, Kardos Bence páros vegyes váltóban a székesfehérvári öttusa-világkupán.

Öttusa-vk: Marosi Ádám az első versenyről lemarad, de...

Hét magyar részvételével kezdődik meg a héten az öttusázók világkupa-sorozata Kairóban. Több utánpótláskorú versenyző is bizonyítási lehetőséget kap majd. Az idény végén Budapest ad otthont a vb-nek ezért is fontos a tapasztalatszerzés.