Öttusa-vb: örömkönnyek – bronzérem és olimpiai kvóta Gulyás Michelle-nek!

Világbajnoki bronzérmes lett és olimpiai kvótát szerzett Gulyás Michelle a kairói világbajnokság női döntőjében, amelyben ezüstérmes lett a Gulyás Michelle, Alekszejev Tamara és Guzi Blanka alkotta magyar csapat is.

Öttusa-vb: három magyar jutott be a női verseny döntőjébe

Három magyar versenyző jutott be a női selejtezőből a döntőbe a kairói öttusa-világbajnokságon. Gulyás Michelle szárnyalt, Guzi Blanka nagyot mentett, Alekszejev Tamara hozta a papírformát ezen a napon.

Öttusa vk-döntő: bronzérmes lett Gulyás Michelle

Bronzérmes lett Gulyás Michelle pályafutása első világkupadöntőjén – üröm az örömben, hogy a pisztolyával technikai gondjai adódtak, de pontosan ezt az információt érdemes továbbgondolni.

Öttusa-vk: kiegyensúlyozott versenyzésre törekszik Gulyás Michelle

A jövő heti, székesfehérvári világkupa-döntőben szeretné megismételni a második szófiai vk-versenyen nyújtott kiegyensúlyozott teljesítményét, jó vívását Gulyás Michelle – írja az MTI.

Öttusa-vk: Gulyás Michelle aranyérmes Szófiában!

Megnyerte a szófiai világkupát Gulyás Michelle! A mindössze 20 esztendős öttusázó már biztosan olimpiai kvótás helyen áll az ötkarikás rangsorban – az elkövetkező versenyeken kell megvédenie pozícióját.

Öttusa-vk: Gulyás Michelle tizedik lett Szófiában

A magyarok közül a tizedik helyen záró Gulyás Michelle érte el a legjobb eredményt a női mezőnyben az öttusázók első szófiai világkupaversenyén, ezzel újabb értékes pontokat szerzett az olimpiai kvalifikációs rangsorban – írja az MTI.

Öttusa: négy magyar döntős a budapesti vk-versenyen

Négy női öttusázónk jutott be a döntőbe a budapesti világkupa első selejtezős napján. Gulyás Michelle, aki néhány héttel ezelőtt megnyerte a magyar nyílt fedett pályás versenyt, továbbra is lehengerlő formában van.

Öttusa: egy év kihagyás után újra olimpiai pontokért

Szerdán a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen elkezdődik az olimpiai kvalifikációs viadal, amelyen egy év kihagyás után ismét az ötkarikás rangsorba gyűjthetnek pontokat a világ legjobb öttusázói.

Öttusa: bombameglepetés – Gulyás Michelle a győztes!

Az UTE versenyzőjének győzelmét hozta a Peridot magyar nyílt fedett pályás verseny hétfőn: Gulyás Michelle elképesztő kombinált versenyt futott, s világ- és Európa-bajnokokat utasított maga mögé.

Öttusa: motiváltan várja az idényt a budapesti nyitány két legjobb magyarja

Gulyás Michelle és Bereczki Richárd is motiváltan, akár olimpiai kvóta megszerzésének a reményében vág neki az öttusázók világkupa-sorozatának és a teljes versenyidénynek.

Öttusa: nagyot ment Gulyás Michelle a budapesti versenyen

Nagyot ment Gulyás Michelle a nemzetközi fedett pályás viadalon, a KSI juniorkorú versenyzője az ötödik helyen zárt, és értékes olimpiai pontokat szerzett.

Öttusa-vb: megviselte a galoppon történt baleset a magyarokat

Regős Gergely lovaglásán látszott, hogy valami nincs rendben, s mint később kiderült, Kovács Saroltával – akivel a vegyes váltó versenyében a 15. helyen végeztek a budapesti öttusa-világbajnokságon – végignézték, ahogy a Kincsem park szomszédos pályáján zajló galoppversenyen az egyik ló megbotlott, s eltörte mindkét lábát, a zsokéját pedig mentő vitte el. Ez mindkettejüket nagyon megviselte lelkileg.

Öttusa-vb: csak felvillanásokra futotta vegyes váltóinktól

Tapasztalatszerzés gyanánt rajtolhatott a fiatal Gulyás Michelle, Kardos Bence páros a záró napi vegyes váltóban a budapesti öttusa-világbajnokságon, és Kovács Saroltáékat is megelőzve a 12. helyen végzett.

Öttusa-vb: Kovács Sarolta a 13. helyen végzett Budapesten

A magyarok közül Kovács Sarolta szerepelt a legjobban a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság női döntőjében: 13. lett. Alekszejev Tamara a 25., Gulyás Michelle a 27. helyen végzett a pénteki fináléban. A magyarok a csapatversenyben az ötödik helyen végeztek.

Öttusa-vb: közepesen vívtak a magyarok a női döntőben

A magyarok közül a 11. helyezett Kovács Sarolta áll a legjobban a vívás után a női hagyományos verseny döntőjében a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.

Öttusa-vb: Alekszejev Tamara hősiesen küzdött – jéggel, sörrel

Három magyar versenyző, Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara és Gulyás Michelle is ott lesz a nők pénteki döntőjében – egyetlen búcsúzónk volt, Guzi Blanka, aki az A-csoport 20. helyét szerezte meg.

Öttusa-vb: „Brad Pitt sok erőt adna a versenyen, meg nagyon jól is néz ki!”

Szeptember 2-án kezdődik Budapesten az öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán megjelent kis videók egyikében arról faggatták versenyzőinket, hogy ha meghívhatnának egy különleges vendéget a vb-re, akkor ki lenne az. Legtöbben a sportág legendáját, Balczó Andrást mondták, de Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Kimi Räikkönen, Usain Bolt, valamint Brad Pitt neve is felröppent. 

Öttusa-vb: Messi, Hosszú, Vettel – egy napra a bőrükbe bújnának

Szeptember 2-án kezdődik a budapesti öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán rövid videókban igyekezett közelebb hozni a hazai versenyzőket a közönséghez. Az egyik kérdés az volt a Kincsem park főszereplőihez, hogy ha egy napra más sportoló bőrébe bújhatnának, ki lenne az.

Öttusa: Alekszejev Tamara másodszor lett országos bajnok

Alekszejev Tamara és a Volán Fehérvár csapata nyerte meg a nők versenyét az öttusázók országos bajnokságán Budapesten.