Férfi kézi-vb: Nem kell elmarasztalni a fiúkat – Gulyás István

A legjobbjait pihentető magyar férfi kézilabda-válogatott 36–28-ra kikapott a spanyoloktól az egyiptomi világbajnokság középdöntőjének záró fordulójában. A mérkőzés után Gulyás István mellett Balogh Zsolt és Győri Mátyás értékelt az M4 Sportnak.

Férfi kézi-vb: Nekimegyünk, bárki is jöjjön szembe a nyolc között – Rosta

Az előzetes célkitűzést elérve, a lengyelek legyőzésével bejutott a negyeddöntőbe a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi világbajnokságon. A 30–26-ra megnyert mérkőzés után Lékai Máté és Rosta Miklós nyilatkozott az M4Sportnak.

Tenisz: Noszály Sándor és Babos Csaba is bekerült az MTSZ szakmai stábjába

Férfi vonalon Palágyi Miklós, Noszály Sándor és Kisantal Péter, a nőknél pedig Babos Csaba, Fekete Rudolf és Gulyás István alkotja azt a szakmai stábot, amelynek összetételéről a Magyar Tenisz Szövetség elnöksége döntött idei első ülésén.

Férfi kézi-vb: Mindig van rajtunk teher, de ezt jól kezeljük – Sipos Adrián

A brazilok elleni győztes meccs másnapján már a lengyelek ellen készül a magyar férfi kézilabda-válogatott. A tét nem kicsi a szombati mérkőzésen, egészen pontosan a negyeddöntőbe jutás. A fiúk azonban nem érzik úgy, hogy emiatt nagyobb nyomás lenne rajtuk. Ha van, azt eddig is jól kezelték – mondta Sipos Adrián, és ezzel Bodó Richárd is egyetértet. Ahogy Gulyás István és Nagy László is bizakodásának adott hangot a pénteki sajtófélórán. 

Férfi kézi-vb: „Kiengedtünk a nagy előny birtokában, de idejében észhez tértünk”

Újabb két ponttal gazdagodott a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután 29–23-ra legyőzte Brazíliát az egyiptomi világbajnokság középdöntőjében. A mérkőzés után Gulyás István szövetségi kapitány mellett Sipos Adrián, Mikler Roland és Sunajko Stefan értékelt az M4 Sportnak.

Férfi kézi-vb: „Kellemetlen ellenfél Brazília, de mi vagyunk az esélyesek”

A németek elleni győzelem másnapján a magyar férfi kézilabda-válogatottra költözés várt, hiszen a középdöntőben már Új Fővárosban játszik. Attól eltekintve, hogy nem indult el a buszuk, és az edzésnek szolgáló csarnokban is viszonylag hideg volt, zökkenőmentes volt a váltás – tudtuk meg a szerda esti sajtófélóra keretében.

Férfi kézi-vb: Óriási csapatmunka volt, oroszlánként küzdöttünk – Bánhidi Bence

Elképesztő izgalmak után, az utolsó másodpercekben lőtt góllal győzte le a magyar férfi kézilabda-válogatott a németeket az egyiptomi világbajnokság A-csoportjának rangadóján. A 29–28-as győzelem azt is jelenti, hogy Bánhidi Bencéék négy pontot visznek magukkal a középdöntőbe. A nyolc gólt szerző beálló mellett az ugyancsak kiemelkedően játszó Máthé Dominik, a győztes gólt jegyző Lékai Máté és Gulyás István szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak a találkozó után.

Férfi kézi-vb: „Nem terítettük ki az összes kártyánkat a németeknek”

A magyar férfi kézilabda-válogatott minden idegszálával a németek elleni csoportrangadóra koncentrál. A hétfői sajtófélóra keretében Gulyás István, Nagy László, illetve Ancsin Gábor és Székely Márton beszélt az eddigi tapasztalatokról, s a németek elleni siker kulcsáról.

Férfi kézi-vb: Léptünk előre, jobb tempóban ment a játék – Gulyás István

Bár a 30 gólos különbség nem lett meg, így is magabiztos, 44–18-as győzelmet aratott a magyar férfi kézilabda-válogatott Uruguay ellen az egyiptomi világbajnokságon. A mérkőzés után az M4 Sportnak értékelt Gulyás István, Máthé Dominik, Székely Márton és Bodó Richárd. 

Férfi kézi-vb: „Uruguay ellen felszabadultan kell játszanunk”

A magyar férfi kézilabda-válogatott a Zöld-foki-szigetek elleni 34–27-es győzelemmel kezdte az egyiptomi világbajnokságot. A mérkőzés másnapján Gulyás István, Nagy László, illetve Mikler Roland és Nagy Bence válaszolt az újságírói kérdésekre. 

Férfi kézi-vb: Akik nem játszottak, azokat féltettük a vírustól – Gulyás István

A magyar férfi kézilabda-válogatott 34–27-re legyőzte az újonc Zöld-foki-szigeteket, így sikerrel kezdte a szereplését a 2021-es egyiptomi világbajnokságon. A találkozó után Ancsin Gábor, Mikler Roland, Győri Mátyás és Gulyás István szövetségi kapitány értékelt.

Férfi kézi-vb: Nem állt fejre a rendezés, de közel vagyunk hozzá – Nagy László

A magyar férfi kézilabda-válogatott pénteken a Zöld-foki-szigetek ellen kezdi meg szereplését az egyiptomi világbajnokságon. A találkozó előtti napon az MKSZ alelnöke, Nagy László videohívás keretében válaszolt az újságírók kérdéseire. Elmesélte, hogy ők is tapasztalták a rendezésben azokat a hiányosságokat, melyekről más csapatok már beszámoltak. A nyolc válogatott által használ konditerem például mindössze 10 négyzetméteres. Gulyás István szövetségi kapitány hozzátette: fogalmuk sincs, ki fog pályára lépni a koronavírus sújtotta ellenfélnél. Győri Mátyás és Szita Zoltán senkit nem becsül le, nagyon várják már az első meccsünket.

Férfi kézi-vb: Vezéreket szeretnék látni a pályán – Gulyás István

Gulyás István szövetségi kapitány vezéreket szeretne látni a férfi kézilabda-világbajnokságon, amelyre szerinte a tavalyi Eb-n látottnál erősebb magyar válogatott utazott el.

Férfi kézi-vb: az első nyolc közé kerülés a célja a magyar válogatottnak

Január 13-án kezdődik az egyiptomi 2021-es férfi kézilabda-világbajnokság. A magyar válogatott pénteken kezdi meg a szereplését a Zöld-foki-szigetek ellen. A szerdai elutazás előtt sajtótájékoztatón beszélt a várakozásokról Gulyás István szövetségi kapitány, Nagy László, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke, valamint Lékai Máté és Mikler Roland.