Olaszország: Sannino a Honvédról, a scudettóról és Dybaláról is beszélt

Giuseppe Sannino a tuttomercatoweb.com-nak adott bővebb interjút, amelyben kitért korábbi klubjára, a Honvédra, a Juventus–Lazio bajnoki versenyfutásra, Simone Inzaghi vezetőedzőre, Paulo Dybalára és a Palermóra is.

Honvéd: Giuseppe Sannino megszólalt távozása után

Március közepén távozott a Budapest Honvéd vezetőedzői posztjáról a tavaly május végén kinevezett olasz vezetőedző, Giuseppe Sannino, miután a koronavírus-járvány miatt karanténba került, s csapata utolsó négy bajnokiján két pontot és 2–10-es gólkülönbséget mutatott fel – igaz, közben a Magyar Kupában továbbjutott a negyeddöntőből a Paks ellen.

Kun Gábor: Sokaknak komoly presztízs a Honvéd kispadja, ez jól látszik az érdeklődésekből

Kun Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd ügyvezető igazgatója a klub hivatalos honlapjának, a honvedfc.hu-nak beszélt a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzetről, Giuseppe Sannino távozásáról, az edzőkeresésről, valamint Urbányi István visszatéréséről is.

NB I: Magyarország csodálatos tapasztalat volt – Sannino

Giuseppe Sannino, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi trénere a TUTTOmercatoWEB-nek beszélt távozása körülményeiről, valamint a kispestieknél töltött időszakáról.

Honvéd: Ha kellek, itt vagyok! – Horváth Ferenc

Nógrádi ropi vagy külföldi? A jelenleg kispad nélküli Horváth Ferenc szerint a magyar termék is lehet finom.

Honvéd: Bernd Storck is szóba került, mint Sannino utódja

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck neve is szóba került Kispesten, ám egyelőre nem tudni, ki veszi át a csapat irányítását a csütörtökön távozó Giuseppe Sanninótól.

Honvéd: Sannino közös megegyezéssel távozik – hivatalos

A Budapest Honvéd FC közös megegyezéssel szerződést bontott olasz vezetőedzőjével, Giuseppe Sanninóval és stábjával – jelentette be a klub hivatalos honlapján. 

NB I: Sannino egy karantént már végigcsinált, most mérlegel

Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője egyelőre nem tudja, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt magyar bajnoki szünetben Magyarországon marad, vagy inkább hazatér Olaszországba.

NB I: Remélem, felfüggesztik a bajnokságot – Lanzafame

A Kisvárda a Budapest Honvédot, a ZTE a Debrecent ütötte ki a labdarúgó NB I 25. fordulójában. Két döntetlen is született: a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia nem tudott gólt lőni egymásnak, míg a Paks az utolsó pillanatokban egyenlített az Újpest ellen. Nézzük, hogyan értékeltek a vezetőedzők!

Honvéd: Sannino visszatért, a másodedző távozik

Kedden már ismét Giuseppe Sannino vezetőedző tartotta a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának edzését, Alessandro Recenti viszont nem volt ott a tréningen: a másodedző a klub hivatalos oldalának tájékoztatása szerint családi okok miatt, saját kérésére szerződést bontott az egyesülettel.

Honvéd: a szombati bajnoki után visszatérhet Sannino

Könnyen lehet, hogy Pisont István szombaton Pakson irányítja utoljára a Honvédot, utána visszatér a kispadra a vezetőedző, Giuseppe Sannino.

Honvéd: a kupameccsen is Pisont irányítja a csapatot

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelezte, ismét Pisont István irányítja majd az NB I-es labdarúgócsapatot Giuseppe Sannino vezetőedző távollétében.

Honvéd: Jól vagyok, nincsenek tüneteim – Sannino

Ahogy arról beszámoltunk, Giuseppe Sannino, a Honvéd vezetőedzője a koronavírus miatt lezárt területeken élő emberekkel kerülhetett kapcsolatba, óvatosságból a csapat edzőközpontjába sem léphetett be az elmúlt napokban, a DVTK elleni bajnokin sem lesz ott a csapattal. Sannino másodedzője, Alessandro Recenti szintén kihagyja a találkozót. Az NB III-as csapatot irányító Pisont István ül majd a kispadon. Az olasz tréner a Honvéd honlapjának elárulta: nincsenek tünetei, a klubbal egyeztetve döntöttek úgy, hogy távolról irányítja a csapat munkáját.

Honvéd: a koronavírus miatt Sannino helyett Pisont irányítja a csapatot

Giuseppe Sannino, a Honvéd vezetőedzője a koronavírus miatt lezárt területeken élő emberekkel kerülhetett kapcsolatba, óvatosságból a csapat edzőközpontjába sem tehette be a lábát az elmúlt napokban, a DVTK elleni bajnokin sem lesz ott a csapattal. Sannino másodedzője, Alessandro Recenti szintén kihagyja a találkozót. Az NB III-as csapatot irányító Pisont István ül majd a kispadon.

NB I: Sannino mérges; Vignjevics: Némi levegőhöz jutottunk

A labdarúgó NB I 22. fordulójából a Mezőkövesd–Ferencváros (3–0) bajnokit követően már idéztük a két csapat vezetőedzőjét, Szerhij Rebrovot és Kuttor Attilát, most lássuk a többi edzői értékelést is a szombati mérkőzésekről – mestermérlegek!

A Honvéd olyan klub lesz, amely a bölcsőtől a sírig elkíséri a szurkolóját

„Azt szokták mondani, amikor az egyik ajtó becsukódik, kinyílik egy másik. Az én életemben is így történt.” Hogy interjúalanyunkat már a bevezetőben idézzük, nem véletlen: azok után, hogy tavaly áprilisban 18 esztendő után távozott a TV2-től, júliusban már a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatójaként szólt két mondatban karrierje legnagyobb váltásáról. Fél év elteltével úgy tűnik, érdemes volt kitárni a kispesti ajtót.

Honvéd: Szeretnénk az első négyben végezni – Sannino

Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd vezetőedzője szeretne csapatával a hétvégén folytatódó bajnokságban az első négyben végezni, a Magyar Kupában pedig úgy szerepelni, hogy az nyártól Európa-liga-indulást érjen.

Honvéd: Az ősszel a viselkedésem nem mindig volt méltó a klubhoz – Sannino

A kispestiek vezetőedzője a vérmérsékletéről, a nehéz időkről, a tehetségek esélyéről és a hűségről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

Honvéd: Eppel és Hidi is Kispesten készül – képgaléria

A Giuseppe Sannino zengő hangjától kísért edzés végén mindenki örülhetett, mert a minitorna kispesti sikert hozott.

Honvéd: vissza a mélyből – NS-értékelés, 6. rész

A Budapest Honvéd gyenge bajnoki rajtja ellenére a klub elöljárói kitartottak Giuseppe Sannino vezetőedző mellett, ami a jelek szerint jó döntésnek bizonyult.