Giro: sprintbefutós Merlier-siker, Valter és Dina azonos idővel

A belga Tim Merlier nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny második szakaszát vasárnap. Valter Attila és Dina Márton is a mezőnnyel ért célba, Filippo Ganna megőrizte a rózsaszín trikót – közölte az MTI.

Giro: Ganna nyerte a nyitányt, Valter a 95., Dina a 151.

Filippo Ganna nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny szombati nyitányát. A torinói időfutamon Valter Attila a 95., Dina Márton a 151. legjobb időt tekerte – írja az MTI.

Kerékpár: indul a Giro két magyarral – nagy álmukat teljesítik

Először indul két magyar versenyző háromhetes körversenyen: Valter Attila és Dina Márton gyerekkori jó barátként teljesítik nagy álmukat.

Kerékpár: először két magyar a Girón, Valter után Dina indulását is bejelentették!

Dina Márton bekerült az EOLO-Kometa keretébe a szombaton rajtoló Giro d'Italiára, így először indul két magyar ugyanazon a háromhetes országúti kerékpáros körversenyen – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Giro d’Italia: Valter Attila másodszor is indul – hivatalos

Valter Attila bekerült a Groupama-FDJ csapat Giro d'Italia-keretébe, így a magyar kerékpáros másodszor indulhat az olasz országúti körversenyen – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Giro d'Italia: a verseny történetének második legfiatalabb kerekeseként indul Ponomar

A 18 éves ukrán Andrij Ponomar az olasz országúti kerékpáros körverseny történetének második legfiatalabb versenyzőjeként vesz részt a szombaton kezdődő viadalon.

Kerékpár: Thibaut Pinot-nak fájdalmai vannak – nem indul a Girón

Hátfájdalmai miatt lemondta a részvételt a Giro d'Italián Thibaut Pinot, aki az olasz országúti kerékpáros körversenyen a Groupama-FDJ csapatkapitánya lett volna.

Giro d'Italia: dopping miatt nem indul az olasz Vini Zabu

Két kerékpárosának doppingolása miatt nem vesz részt a május 8-án rajtoló Giro d'Italián az olasz Vini Zabu csapata.

Giro d'Italia: csuklótörés miatt veszélybe került Nibali indulása

Kérdésessé vált Vincenzo Nibali indulása a Giro d'Italián, miután az olasz országúti kerékpáros-körverseny kétszeres győztese szerdán edzés közben bukott, és csuklótörést szenvedett.

Kerékpár: a Giro és az olimpia lesz az év két fénypontja Elia Viviani számára

Országúton a Giro d'Italia háromhetes körverseny, pályán pedig a tokiói olimpia lebeg Elia Viviani, a Cofidis kerékpárosának szeme előtt.

Giro d'Italia: Valter Attila és Fetter Erik is bizakodva készül

Valter Attila és Fetter Erik is elégedett a formája alakulásával a májusi Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny előtt.

Giro d'Italia: két időfutam és hat hegyi befutó vár a mezőnyre

Két időfutam és hat hegyi befutós szakasz, valamint közel 47 ezer méter szintkülönbség leküzdése vár a mezőnyre az idei Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körversenyen.

Kerékpár: a Giro-győztes 4800 méteres magasságon készül

A 2019-es Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny győztese, Richard Carapaz 4800 méteres tengerszint feletti magasságban készül az új idényre.

Kerékpár: Nibali az olimpiának rendeli alá a Girót és a Tourt

A tokiói olimpia országúti kerékpáros-mezőnyversenye lesz az idei fő célja Vincenzo Nibalinak – írja az MTI.

Giro d'Italia: a tervek szerint Fetter Erik is indul

A tervek szerint Fetter Erik is indulhat a Giro d'Italia országúti körversenyen, miután az őt foglalkoztató EOLO-Kometa szabadkártyát kapott az olasz háromhetes viadalra.

Giro d'Italia: Torinóból rajtol idén a mezőny, időfutammal

Torinóban lesz az idei Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny Nagy Rajtja.

Giro: nem indul a címvédő, a Tourt és az olimpiát célozza meg

Címvédőként nem indul a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen, helyette a Tour de France-t és a tokiói olimpia mezőnyversenyét célozza meg Tao Geoghegan Hart.

Kerékpár: Pinot kihagyja a Tourt, viszont a Girón elindul

Valter Attila csapattársa, Thibaut Pinot idén kihagyja a Tour de France-t, és az olasz országúti kerékpáros-körversenyre, a Giro d'Italiára koncentrál.

Kerékpár: csigolyatörést szenvedett a tavalyi Giro harmadik helyezettje

Csigolyatörést és agyrázkódást szenvedett a tavalyi Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny harmadik helyezettje, Wilco Kelderman a szombati edzésbalesetben.

Kerékpár: edzés közben ütötték el a Giro-harmadikat és társait

Edzés közben ütötte el egy autó a BORA-hansgrohe országúti kerékpároscsapatának több tagját, köztük a friss igazolást, a tavalyi Giro d'Italián harmadik Wilco Keldermant.