Ekl: 50 000 euróra büntették a DAC-ra váró bukarestieket

Ötvenezer eurós pénzbüntetés mellett az egyik kapu mögötti oldalt le kell zárnia a bukaresti Nemzeti Arénában az FCSB csapatának a Dunaszerdahely elleni labdarúgó Európa-konferencialiga-selejtező jövő csütörtöki visszavágóján – döntött az UEFA, amely az előző körben, a Szaburtalo elleni visszavágón tapasztalt durván rasszista szurkolás miatt büntette meg a román együttest.

Románia: Becali megfenyegette a Sepsit és a magyar kormányt

Az FCSB tulajdonosa, Gigi Becali nem engedné, hogy magyar klub legyen a román bajnok.

Románia: az FCSB elnöke az oltatlan játékosokat preferálja

Megszokhattuk az FCSB labdarúgócsapatának magyarellenes tulajdonosától, Gigi Becalitól, hogy egészen abszurd magyarázatokkal áll elő, ha a játékosainak gyengébb teljesítménye kerül terítékre: korábban azt mondta, futballistái azért játszanak rosszabbul, mert túl sokat szexelnek, szerdán (ma) pedig azt, hogy azért kapnak kevesebb lehetőséget a pályán a koronavírus ellen beoltott játékosai, mert gyengébbek lettek az oltóanyagtól, amellyel szerinte meg akarják mérgezni az embereket.

Románia: távozik a FCSB edzője, nem akar Becalira hallgatni

Mindössze két hónapig volt a FCSB edzője Edward Iordanescu, aki nyolc mérkőzésen 22 pontot szerzett a bukaresti klubbal a román élvonalban, vasárnap mégis szerződést bontott. A 43 éves edző távozásának oka az volt, hogy szakmai kérdésekben nem volt hajlandó a klub tulajdonosára, Gigi Becalira hallgatni.

Sepsi OSK: olasz edzőt neveztek ki a csapat élére

A román bajnokságot jól ismerő, a Serie A-ban is dolgozó olasz edző veszi át a Sepsi OSK csapatának irányítását: a székelyföldi klub pénteken jelentette be, hogy Cristiano Bergodi lesz a múlt héten menesztett Leo Grozavu utóda.

Román Kupa: az FCSB vezetősége nem kér bocsánatot a magyarellenes rigmusokért

Először szólalt meg az FCSB bármelyik képviselője azután, hogy a bukaresti csapat szurkolói és játékosai múlt szerda éjjel magyarellenes rigmusokkal ünnepelték a Román Kupa elnyerését a Sepsi OSK 1–0-s legyőzése után.

Román Kupa: Becali a pénznek örül; veszélyben a bajnoki hajrá

Nem a pályán látott gyenge futballról, sokkal inkább a mérkőzés előtt és után történtekről marad emlékezetes a Sepsi OSK első Román Kupa-döntője, amelyet a székelyföldi csapat szerda este 1–0-ra elveszített az FCSB ellen. A győztes klub tulajdonosa, Gigi Becali nem is az ötéves szünet után megnyert első trófeának, hanem az ezzel járó pénznek örült.

Románia: túl sok a szex – Becali betámadta játékosait

Gigi Becali klubtulajdonos szerint túl sokat szexelnek a román FCSB labdarúgói, ez okozza a csapat gyenge teljesítményét.

Fehérvár: orvosira érkezett a román középpályás – sajtóhír

Gigi Becali, a FCSB tulajdonosa szerint már ma a Mol Fehérvárhoz szerződhet Dragos Nedelcu, a bukaresti csapat 22 éves középpályása.

Románia: elmaradt a bajnoki cím, menesztették az FCSB edzőjét

Csak második lett a román labdarúgó-bajnokságban, így menesztette vezetőedzőjét, Mihai Teját a bukaresti FCSB.

Románia: a Steaua bemutatta a riválistól „lopott” edzőjét

Medgyesről érkezik a FCSB új edzője, a román rekordbajnok irányítását Mihai Teja, a Gaz Metan 40 éves szakvezetője veszi át. Elődjét, Nicolae Dicát december 23-án menesztette Gigi Becali, a bukaresti klub tulajdonosa, miután a csapat hazai pályán 2–0-ra kikapott a CFR-től, és ezzel hatpontos hátrányba került a listavezető kolozsvári együttessel szemben.

Liga 1: a CFR elleni vereség után távozik az FCSB edzője

Távozik posztjáról Nicolae Dica, a FCSB labdarúgócsapatának edzője – jelentette be vasárnap délután Gigi Becali, a bukaresti klub tulajdonosa.

Románia: A női futball a sátán eszméinek való megfelelés – Becali

Az emberi természet ellen való és veszélyes dolog, ha a nők futballoznak, és ha kényszerítenék egy csapat létrehozására, inkább örökre kivonulna a labdarúgásból – nyilatkozta Gigi Becali, az egykori Steaua, jelenlegi FCSB elnöke.

Románia: hétmillió forintos büntetés a magyarellenes kijelentésekért

Magyarellenes kijelentései miatt százezer lejes (6.9 millió forintos) pénzbüntetést szabott ki a Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága Gigi Becali bukaresti üzletemberre. A FCSB tulajdonosát még március végén jelentette fel a kolozsvári CFR csapata, amely a visszaesőnek számító Becali kijelentései miatt annak csapatára is pontlevonásos büntetést kért, ám ezt a fegyelmi bizottság elutasította.

Románia: pontlevonást kérnek a magyarellenes kijelentések miatt

Magyarellenes kijelentések és tiltott kapcsolatfelvétel miatt fegyelmi eljárást kezdeményezett Gigi Becali, a FCSB tulajdonosa ellen a CFR 1907 labdarúgóklub a Román Labdarúgó-szövetségnél (FRF). A klubot sértő xenofób nyilatkozatok mellett a kolozsvári egyesület azzal is vádolja a bukaresti üzletembert, hogy a két csapat március 25-i, egymás elleni mérkőzésének napján telefonon felhívta Dan Petrescut, a CFR vezetőedzőjét.

FTC: román Premier League-játékost kevertek hírbe a klubbal

A goal.com magyar kiadásának péntek esti híre szerint az angol Southamptonnál mellőzött, 14-szeres román válogatott védő, Florin Gardos akár a Ferencvárosnál is kiköthet.

Románia: Mindannyiukat összetöröm – Becali a magyarokról

Román–magyar küzdelmet vizionál Gigi Becali, az FCSB labdarúgócsapatának tulajdonosa a Liga 1 tavaszi szezonjában. A hangzatos és gyakran sértő nyilatkozatairól közismert bukaresti üzletember ezúttal Miriuta Lászlót, a Dinamo edzőjét és a kolozsvári CFR-t támadta.

Románia: ismét börtönbe küldenék Gigi Becalit

Ismét börtönbe kerülhet Gigi Becali, a FCSB (korábbi Steaua) labdarúgócsapatának tulajdonosa.

Románia: bajnok lett Hagi csapata, de a Steaua a CAS-hoz fordul

A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul a Steaua Bucuresti labdarúgócsapata, azt állítva, hogy neki jár a román bajnoki cím, amelyet szombaton a Viitorul hódított el. A két együttes azonos pontszámmal végzett, ám eltérő módon értelmezik a versenykiírást, amelyben csak annyi áll: ebben az esetben az egymás elleni eredmények határozzák meg a sorrendet.

Románia: pert vesztett a Steaua, megváltozott a neve

Megváltoztatta a nevét az egyik leghíresebb román futballklub, a Steaua Bucuresti, amelyet mostantól hivatalosan Fotbal Club FCSB SA-nak hívnak.


Kézilabda Eb: Tudta-e?