Darts: Smith és Price kiesett, Cullen nyerte a londoni fordulót

Joe Cullen győzelmével ért véget a 2022-es darts Premier League 15., londoni állomása. Gerwyn Price és Michael Smith kiesett – a final four előtt már csak egy forduló van hátra.  

Darts: a világ egyik leghíresebb sportolója látogat Magyarországra

Hat sztárjátékos mellett négy ismert magyar személyiség is tábla elé áll kedd este a budapesti MVM Dome-ban esedékes Hungarian Darts Show-n, amelyen a világ valaha volt egyik legsikeresebb sportolója, a 16-szoros világbajnok Phil Taylor is versenybe száll.

Darts PL: Price döntő legben, Van Gerwent legyőzve nyert Sheffieldben

Gerwyn Price győzelmével ért véget a darts Premier League 14., sheffieldi állomása. A walesi a döntőben a holland Michael van Gerwen ellen döntő legben diadalmaskodott.

Darts PL: a negyedik döntőjén sikerült – Wade győzött Manchesterben

Idénybeli negyedik döntőjén megjött az áttörés: James Wade győzött csütörtökön, a darts Premier League 10. fordulójában, amelynek a manchesteri AO Arena adott otthont. Az angol játékos Gary Andersont, Gerwyn Price-t és Joe Cullent megverve érte el a mostani sikert.

Darts: Price bevonulózenét cserélt, Katy Perryre váltott – videó!

Bevonulózenét cserélt a 2021-es dartsvilágbajnok Gerwyn Price, aki az e hét csütörtöki, manchesteri Premier League-fordulóban már Katy Perry „Roar” című számára sétál fel a színpadra – erről a walesi játékos maga beszélt a PDC hivatalos honlapján.

Darts: Smith hatalmas esélyt szalasztott el, a friss családapa a UK Open bajnoka!

Danny Noppert nyerte meg a dartssport első számú szervezetének (PDC) egyik legrangosabb tornáját, a mögöttünk hagyott hétvégén az angliai Mineheadben megrendezett UK Opent. A 31 éves holland játékos a vasárnap esti döntőben a verseny korábbi szakaszában kilencnyilas leget is dobó Michael Smitht győzte le 11–10-re.

Darts: Van Gerwen 6–0-ra leiskolázta Wrightot a döntőben

A darts Premier League 4. fordulójában Michael van Gerwen végig nagyon magabiztos játékot mutatott, a döntőben Peter Wright sem állhatta az útját, 6–0-ra kiütötte.

Ökölvívás: jótékony célból kesztyűt húz a világelső Price

Újabb sportágban próbálja ki magát a dartskarrierje előtt profi rögbisként is foglalkoztatott Gerwyn Price: jótékonysági célból áprilisban szorítóba lép a világelső walesi.

Darts: Úgy éreztem, nem tudok hibázni – Gerwyn Price

Gerwyn Price szenzációs teljesítményt nyújtva nyerte meg a darts Premier League-sorozat csütörtöki, belfasti fordulóját: a két kilencnyilas leget és egy 170-es kiszállót is bemutató világelső úgy érezte, ezen az estén nem tud hibázni.

Darts PL: Price két kilencnyilast is dobott, és megnyerte a 3. fordulót

Gerwyn Price egészen elképesztő estét fogott ki Belfastban, hiszen két kilencnyilast is dobott, és 6–4-re megnyerte a James Wade elleni döntőt a darts Premier League 3. fordulójában. 

Darts: Price két kilencnyilast dobott a Premier League-ben – videó

A világelső Gerwyn Price két kilencnyilast is dobott a darts Premier League-sorozat harmadik állomásán, Belfastban.

Darts PL: a Masters-győztes angol is tagja a mezőnynek

Nem sokkal azután, hogy véget ért a profi dartsozók évadnyitó versenye, a Masters, a PDC bejelentette a 2022-es Premier League-sorozat mezőnyét, amelybe bekerült a Milton Keynes-i major tornát megnyerő Joe Cullen is.

Darts: hatalmas diadal – Andersont és Van Gerwent is legyőzte, ő a Masters bajnoka!

Daryl Gurney, Gary Anderson, Michael van Gerwen és José de Sousa kiejtése után a döntőben Dave Chisnallt is legyőzte, így Joe Cullen nyerte meg a világbajnokság utáni első kiemelt – de nem pontszerző – PDC-dartsversenyt, az angliai Milton Keynesben rendezett Masterset.

Darts-vb: „Csalás” – Price nagyon berágott az egyik nézőre

Ahogy beszámoltunk róla, Gerwyn Price szenzációs meccsen esett ki a londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében, a címvédőt az angol Michael Smith búcsúztatta. A walesinek hagyományosan nincs könnyű dolga a közönséggel, és ez most sem történt másképp. Igaz, ezúttal csak egyetlen nézővel volt problémája.

Darts-vb: Price történelmi kilencnyilast dobott, de így is kiesett!

Elbúcsúzott a világbajnoki címvédő a 2022-es darts-vb mezőnyétől! Gerwyn Price ugyan kilencnyilast dobott, döntő szettben alulmaradt Michael Smithszel szemben. A másik esti negyeddöntőben szintén kilenc szett után lett meg a továbbjutó: a pocsék kiszállózással kezdő Peter Wright Callan Rydz ellen csikarta ki a győzelmet!

Videó: itt jártak a dartsvilágsztárok, találkoztunk Neymarral – ez is 2021-ben történt

A labdarúgó Eb-vel fejeztük be, az olimpiával folytatjuk 2021-es visszatekintő videónkat: mi a reptéren igyekeztünk ott lenni hőseink fogadásán. De találkoztunk Neymarral és a legnagyobb dartsvilágsztárokkal is. Bajusz Sándorból csikóst csináltunk, Könyves Norbertet traktorra ültettük, Huszák Alexandra levetkőzött – emlékezzen velünk a 2021-es évre!

Darts-vb: Óriási hiba van a rendszerben, könnyű csalni – Van der Voort

Nem elég szigorú a dartsvilágbajnokságot szervező PDC koronavírus-protokollja, állítja Vincent van der Voort, aki elsőként lépett vissza az idei versenytől pozitív teszt miatt. A holland dartsos szerint nagyon könnyen csalhatnak a játékosok.

Darts-vb: Michael Smith óriási meccsen verte Jonny Claytont

Gary Anderson 4:3-ra győzött Ian White ellen a PDC-dartsvilágbajnokság harmadik fordulójában. A nyolcaddöntők is megkezdődtek, Gerwyn Price a papírformának megfelelően nyert Dirk van Duijvenbode ellen (4:1), míg Michael Smith Jonny Claytont búcsúztatta fantasztikus mérkőzésen (4:3).

Darts-vb: Számomra elértéktelenedett a torna – Price

Mint ismert, a harmadikként kiemelt Michael van Gerwen visszalépett a PDC-dartsvilágbajnokságtól, miután pozitív lett a koronavírustesztje. A holland sztárjátékos az egyik legnagyobb kihívója volt a címvédő Gerwyn Price-nak, akinek a hír hallatán elment a kedve a játéktól. Az Instagram-oldalán azt írta, számára elértéktelenedett a torna.


Kézilabda Eb: Tudta-e?