Női vízilabda: Elvárom a csapattól, hogy négybe jussunk – Bíró Attila

Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a négy között akarja látni a csapatát a közelgő Európa- bajnokságon. A szövetségi kapitánnyal, valamint a válogatott új csapatkapitányával, Garda Krisztinával beszélgetett az NSO Tv. 

Tokió 2020: női pólósaink beköltöztek a faluba, és kipróbálták a versenymedencét

Tartalmas csütörtökje volt a női vízilabda-válogatottunknak, hiszen előbb utazott, majd beköltözött az olimpiai faluba, este pedig már edzett a pólótorna versenymedencéjében, ahol még honfoglalózott is kicsit. Egyelőre mindenki optimista, az utolsó simításokra pedig több időnk is van, mint az ellenfeleknek.

Női vízi MK: „Kellően megünnepeljük a héten” – videón mutatjuk, hogyan kezdődött

Címét megvédve a Dunaújváros nyerte a BENU női vízilabda Magyar Kupát, miután a keddi fináléban háromgólos hátrányból fordítva 7–6-ra legyőzte az UVSE-t. A találkozó után Mihók Attila vezetőedzővel, a győztes gólt jegyző Gurisatti Grétával, a bombagólokat lövő Garda Krisztinával és Szilágyi Dorottyával beszélgetett az NSO Tv stábja. Azt is megmutatjuk, hogyan kezdődött az egész héten át tartü ünneplés.

Női vízi Eb: „Megleptük a védekezéssel az oroszokat, szívünket-lelkünket kitettük”

Kiváló védekezéssel és ahhoz párosuló remek kapusteljesítménnyel győzte le a magyar női vízilabda-válogatott az oroszokat 9–8-ra a budapesti Európa-bajnokságon. A csoportrangadó után Keszthelyi-Nagy Rita, Garda Krisztina és Kasó Orsolya értékelt az NSO Tv-nek. 

RIO 2016 – VÍZILABDA

A RIÓI OLIMPIA ADATBANKJA – VÍZILABDA ALOLDAL.

Vízilabda: Bolonyai kimaradt a 13-as Eb-keretből

Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 13 fős keretét a január 10-én kezdődő belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra.


Kézilabda Eb: Tudta-e?