Darts-vb: Smith lemosta Clemenst, Van Gerwen lesöpörte Van den Berghet az elődöntőben

A darts-vb történetének első német elődöntőse az első négy szettben jól tartotta magát, de ez kevés volt a sikerhez. Michael Smith 6:2-re győzte le Gabriel Clemenst, és pályafutása során harmadszor jutott be a PDC-világbajnokság döntőjébe, ahol a Dimitri Van den Berghet hétfő késő este 6:0-ra kiütő holland Michael van Gerwen lesz az ellenfele.

Darts-vb: Price fülhallgatóval védekezett, de így is kikapott Clemenstől

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjének esti mérkőzésén Gabriel Clemens meglepetésre 3:1-es vezetésre tett szert a jóval esélyesebb Gerwyn Price ellen. Mivel a korábbi világbajnok nem tudta elviselni a közönség ellenszenvét, felvett egy fülhallgatót. Más kérdés, hogy ez sem használt, mert Clemens nagy meglepetésre 5:1-re megnyerte a mérkőzést.

Darts-vb: Smith Buntingot legyőzve jutott az elődöntőbe

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében Dimitri Van den Bergh 5:3-ra legyőzte Jonny Claytont, míg Michael Smith Stephen Buntingot ejtette ki ugyanilyen arányban.

Darts-vb: Van Gerwent nem lehetett megállítani, Dobey is a nyolc között

Michael van Gerwen ellenállhatatlan játékkal, Dirk van Duijvenbodéval szemben 4:1-re nyerve bejutott a legjobb nyolc közé a londoni dartsvilágbajnokságon. Chris Dobey és Stephen Bunting is kiejtette a papíron esélyesebb ellenfelé.t

Darts-vb: Michael Smith pazar átlaggal győzte le Cullent

A londoni dartsvilágbajnokság nyolcaddöntőjének pénteki játéknapján, a délutáni meccseken lényegében sima győzelmek születtek. Dimitri Van den Bergh, Gabriel Clemens és Michael Smith jutott be a legjobb nyolc közé.

Darts-vb: Van Gerwen hengerelt, egy leget engedett ellenfelének

Michael van Gerwen nagyon simán, 3:0-ra legyőzte Lewis Williamst a londoni dartsvilágbajnokság szerdai napján. Mervyn King nehéz meccsen jutott tovább, Gabriel Clemens az ír William O'Connort verte, míg Stephen Bunting Leonard Gatest búcsúztatta.

Darts-vb: nem lesz címvédés, Peter Wright kiesett!

A címvédő Peter Wright döntő legben kikapott a német Gabriel Clemenstől a londoni PDC-dartsvilágbajnokság harmadik fordulójában. A világelső Michael van Gerwen 106.85-ös körátlaggal aratott 4:0-s győzelmet Ricky Evans felett, Dimitri Van den Bergh hasonló különbséggel múlta felül Jermaine Wattimenát, míg Joe Cullen döntő játékban verte meg Jonny Claytont. A délutáni programban Simon Whitlock és Kim Huybrechts is kiesett.

Darts: 0–5-tel kezdett, sima meccsen búcsúzott Van Gerwen!

A 27. darts World Matchplay keddi játéknapja sem telt el meglepetés nélkül: elsőként az 1. forduló utolsó mérkőzésén tábla elé lépő 6. kiemelt Nathan Aspinall búcsúzott az újonc Dimitri Van den Bergh ellen, majd a világelső Michael van Gerwent is kiejtették, ráadásul egy egészen egyoldalú meccsen.

Darts-vb: nyert az első körben, majd ment a gyárba dolgozni

Mint arról beszámoltunk, Gabriel Clemens 3:0-ra legyőzte Aden Kirköt a londoni Alexandra Palace-ban zajló dartsvilágbajnokság első fordulójában. A német játékos sikerének másnapján hazautazott Németországba, mivel dolgoznia kell – írja a világbajnokságot közvetítő Sport Televízió honlapja, a sport1tv.hu.


Kézilabda Eb: Tudta-e?