Roland Garros: Gálfi kikapott a selejtező utolsó körében

Gálfi Dalma két játszmában kikapott pénteken az amerikai Varvara Lepchenkótól a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjének harmadik fordulójában, így nem jutott fel a főtáblára.

Roland Garros: Gálfi Dalma egy lépésre a főtáblától Párizsban

Gálfi Dalma két játszmában, 6:2, 6:3-ra legyőzte az olasz Martina Di Giuseppét a francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) selejtezőjének második fordulójában, így már csak egy lépés választja el élete első Grand Slam-főtáblás szereplésétől.

Roland Garros: Gálfi 6:0-val kezdett, nagy csatában nyert

Sikerrel vette a Francia nemzetközi teniszbajnokság selejtezőjét Gálfi Dalma, a világranglista 236. helyén álló magyar játékos három szettben verte meg az őt három hellyel megelőző Jana Fettet.

Roland Garros: megvannak a magyarok selejtezős ellenfelei

Gálfi Dalma horvát, Jani Réka pedig bolgár ellenféllel találkozik a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában.

Tenisz: Gálfi és Bondár is kiesett párosban Prágában

Gálfi Dalma és belga játékostársa a negyeddöntőben búcsúzott a 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású prágai női salakpályás tenisztorna páros versenyében. A pénteki versenynapon kiesett Bondár Anna és szlovák partnere is.

Tenisz: Gálfiék párosa negyeddöntős Prágában

Gálfi Dalma és belga partnere, Kimberley Zimmermann a nyolc közé jutott a 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású prágai női salakpályás tenisztorna páros versenyében.

Tenisz: Gálfi és Jani is kiesett a második fordulóban

Hiába volt szettelőnyben, Gálfi Dalma kiesett a második fordulóban a prágai, 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású női salakpályás tenisztornán.

Tenisz: Gálfi, Jani és Bondár továbbjutott, Udvardy kiesett

Gálfi Dalma, Jani Réka és Bondár Anna továbbjutott az első fordulóból, Udvardy Panna viszont kiesett a prágai 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású női salakpályás tenisztornán.

Tenisz: Gálfi Dalma nyerte meg a Hungarospa-kupát

Az első alkalommal lebonyolított meghívásos torna helyosztóit nagy érdeklődés övezte, a győztes Gálfi Dalma szettveszteség nélkül hódította el az impozáns vándorserleget, a fináléban Bondár Annát verte.

Tenisz: Bondár–Gálfi finálé lesz Hajdúszoboszlón

A meghívásos Hungarospa-kupa pénteki döntőjébe Bondár Anna és Gálfi Dalma is magabiztosan, két sima győzelemmel került be – a harmadik helyért Jani Réka és Stollár Fanny játszhat.

Tenisz: Gálfi Dalma elveszítette az antalyai ITF-torna döntőjét

Gálfi Dalma két játszmában, 6:4, 6:3-ra kikapott az egyiptomi Majar Seriftől az antalyai salakpályás ITF-tenisztorna vasárnapi döntőjében.

Tenisz: Ugyanonnan indultunk Keninnel – Gálfi Dalma

Gálfi Dalmát motiválja, hogy a 2015-ös korosztályos US Open-döntőben általa legyőzött Sofia Kenin szombaton a felnőttek között nyert Australian Opent – a juniorként világelső magyar szerint ő is ugyanolyan keményen dolgozik, mint az amerikai.

Tenisz: Gálfi továbbjutott, Stollár kiesett Houstonban

Gálfi Dalma nyert, Stollár Fanny viszont kikapott a 162 ezer dollár összdíjazású houstoni kemény pályás női tenisztorna második fordulójában.

Tenisz: Gálfi és Stollár is továbbjutott Houstonban

Gálfi Dalma és Stollár Fanny is bejutott a második fordulóba a houstoni kemény pályás női tenisztornán.

Tenisz: Székesfehérváron a 16-ig jutottak a magyarok

A nyolcaddöntőig jutottak a magyarok a Székesfehérváron zajló, 60 ezer dollár (18 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: két magyar győzött, öt kiesett Székesfehérváron

Gálfi Dalma és Drahota-Szabó Dorka továbbjutott, Arn Gréta, Jani Réka, Bondár Anna, Nagy Adrienn és Stollár Fanny azonban kiesett a székesfehérvári salakpályás ITF-tenisztorna első fordulójában.

Tenisz: Balázs másodszor is nyert, Gálfi Dalma kiesett

Balázs Attila két játszmában (6:3, 6:2) legyőzte a svéd Elias Ymert a braunschweigi salakpályás challenger tenisztorna második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.

Tenisz: Gálfi háromszoros GS-bajnoktól kapott ki

Gálfi Dalma három játszmában (3:6, 6:2, 6:1) kikapott a női párosban kétszeres Grand Slam-bajnok Lucie Hradeckától a csehországi Staré Splavyban zajló salakpályás ITF-tenisztorna első fordulójában.

Tenisz: Gálfi kikapott, Stollár nyert a selejtező első körében

Stollár Fanny győzelemmel kezdett, Gálfi Dalma azonban kikapott a ’s-hertogenboschi füves pályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.

Tenisz: Gálfi Dalma kikapott a döntőben Spanyolországban

A világranglista 290. helyén álló Gálfi Dalma három szettben, 4:6, 6:3, 6:2-re kikapott a kínai Vang Hszi-jütől a spanyolországi La Bisbal d'Empordában rendezett tenisztorna döntőjében.