NB II: Waltner Róbert lett a Siófok vezetőedzője – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport hétfői információi: a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok a hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy Waltner Róbert veszi át a csapat irányítását.

NB II: megvált vezetőedzőjétől a rosszul szereplő Siófok

Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok és a csapat vezetőedzője, Gál István.

NB II: hat távozó Siófokon, Gál István marad a vezetőedző

Gál István marad a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok vezetőedzője, míg a keretből hatan biztosan távoznak – számolt be róla a klub honlapja, a bfc-siofok.hu.

Év Sportolója Gála: Zsóri újabb díjat zsebelhet be

Ezúttal is díjazzák az Év Sportolója Gálán az Év góljának szerzőjét, a szurkolók pedig idén is kivehetik részüket a döntésből. Íme, a tíz jelölt!

Siófok: Gál István váltja Márton Gábort a csapat élén

Gál István legutóbb a III. kerületi TVE-nél dolgozott; most kettő plusz egy éves megállapodást kötött a Balaton-partiakkal.

Futsal: a férfiválogatott másodszor is legyőzte Dániát

A magyar férfi futsalválogatott pénteki sikerét követően szombaton is legyőzte Dánia csapatát a Budapesten rendezett barátságos mérkőzésen.

NB III: Buzsákyt felmentette a munkavégzés alól a III. Kerület

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE hivatalos közleményben tudatta, hogy már nem Buzsáky Ákos a csapat vezetőedzője. A volt válogatott futballista segítője, Kemény Kristóf is távozik – felajánlották neki a vezetőedzői pozíciót, de nem fogadta el –, a szakmai munka irányításával az eddigi utánpótlás-vezetőt, Gál Istvánt bízták meg.

NS: nem értették a magyar edzőt Bielefeldben – hétfő

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Haladás: Németországból érkezett új edző a szombathelyiekhez

A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnál a távozó Németh Roland helyett a továbbiakban Gál István tölti be a másodedzői pozíciót.

Futsal: négy újonc a Kuvait ellen készülő válogatottban

A magyar futsalválogatott következő fellépése a Kuvait elleni hazai felkészülési mérkőzés lesz november 27-én, Móron, majd december 2–5. között Franciaország ellen játszik idegenben a csapat.