Future Cup: a Győri ETO nyerte az U12-es nemzetközi tornát

Immár 12. alkalommal rendezte meg az FC Budapest utánpótlásklub az egyre rangosabb nemzetközi U12-es tornáját, a Future Cupot, amely ezúttal a Győri ETO sikerét hozta.

Future Cup: Premier League-meccsre mehet a legjobb magyar

Az osztrák Sturm Graz nyerte meg a jubileumi, 10. alkalommal rendezett Future Cup elnevezésű gyermektornát, amelyet Dunakeszin szerveztek a 12 év alatti srácoknak.

Future Cup: osztrák siker a jubileumi kölyöktornán

Idén immár tizedik alkalommal rendezte meg az FC Budapest utánpótlásklub egyre rangosabb nemzetközi U12-es tornáját, a Future Cupot. Az ezúttal Dunakeszin lebonyolított viadalon kilenc ország 20 (a lengyel Poznan visszalépése után végül 19) csapata mérkőzött meg egymással. A jubileumi tornára idén először látogatott el Törökország egyik legnagyobb klubja, a Galatasaray, mellette a svájci FC Lugano is első alkalommal járt Magyarországon. Az elsőnek járó trófeát a tavaly a harmadik helyet megszerző osztrák Sturm Graz vihette haza.

Utánpótlás: rangos nemzetközi focitornát rendeznek Dunakeszin

A Dunakeszin augusztus 25–26-án megrendezendő tornán 20 együttes vesz részt, hat magyar mellett 14 külföldi klub nevezett: Ausztriából, Törökországból, Fehéroroszországból, Romániából, Lengyelországból, Csehországból, Szlovákiából és Svájcból is érkeznek csapatok a kétnapos tornára.