Tenisz: a kapitány bízik Fucsovics és Balázs jó szereplésében

Köves Gábor, a magyar Davis Kupa-válogatott szövetségi kapitánya szerint Fucsovics Márton és Balázs Attila remek edzőpartnerekkel készül a február 8-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságra – számolt be róla az MTI.

Tenisz: Megértem, hogy most a biztonság az első – Fucsovics Márton

A tervezettnél három nappal később, de végre elhagyhatta a hotelszobáját Fucsovics Márton, aki megérti a top 3 különleges bánásmódját.

Tenisz: Nadal 800. hete a top 10 tagja

A múlt heti tornák nem változtattak a közvetlen élcsoport sorrendjén a férfi teniszezők világranglistáján.

Az Év Sportolója Gála: két futballista a háló túloldalán

Megtudtuk, hogy labdarúgónak készült Fucsovics Márton is, akinek teniszezőként most két futballista az ellenfele az Év férfi sportolója díjért.

Tenisz: Balázs és Fucsovics felkészült az ausztráliai kalandra

Jó felkészülésnek is tekinti az év hátralévő részére a küszöbön álló, egy hónapos ausztráliai túrát Balázs Attila, a férfi tenisz-világranglista 92. helyezettje. Fucsovics Márton is beszélt az ausztráliai versenyekről.

Év sportolói: Kapás, Gulácsi, Hosnyánszky – megvannak a legjobbak

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik, kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 57 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

Tenisz: Fucsovics Márton nyerte meg a győri tornát

A jelenlegi legjobb magyar, Fucsovics Márton nyerte meg a győri meghívásos tenisztornát, amelyen hat hazai férfi játékos mérkőzött meg egymással.

Tenisz: Fucsovics visszavágott Madarásznak a győri tornán

A jelenlegi legjobb magyar, Fucsovics Márton győzelemmel kezdte meg szereplését a győri meghívásos tenisztornán, amelyen hat hazai férfi játékos mérkőzik meg egymással.

Tenisz: Fucsovics szeretné magát jól érezni a győri tornán

A jelenlegi legjobb magyar, Fucsovics Márton nem fogalmazott meg komoly elvárásokat a hétvégi győri tenisztorna előtt, amelyen hat hazai férfi játékos mérkőzik meg egymással.

Tenisz: Magyarország legjobbjai lépnek pályára Győrben

A sportág jelenlegi legjobb magyar férfijátékosai mérkőznek meg egymással a jövő hétvégén Győrben rendezendő teniszversenyen – írja az MTI.

Tenisz: Medvegyev a 4. helyen zárja az évet, Fucsovics az 55.-en

Az év utolsó tornája, a londoni ATP-világbajnokság nem változtatott a sorrenden a férfi teniszezők világranglistáján.

Tenisz: Fucsovics maradt az 55., nincs változás az élmezőnyben

Mindkét top 100-as magyar játékos maradt a helyén, így Fucsovics Márton az 55., Balázs Attila a 92. a férfi teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.

Tenisz: 19 évesen először nyert ATP-versenyt Fucsovics kiejtője

Jannik Sinner három játszmában, 6:4, 3:6, 7:6-ra megverte a kanadai Vasek Pospisilt a szófiai kemény pályás teniszverseny szombati döntőjében, így 19 évesen megszerezte pályafutása első ATP-tornagyőzelmét.

Tenisz: Fucsovics legyőzője nyolc között Szófiában, a második kiemelt nem!

A második helyen kiemelt Félix Auger-Aliassime már a nyolcaddöntőben kiesett a 389 ezer euró (138 millió forint) összdíjazású szófiai kemény pályás férfi tenisztornán – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda. Linzben a legmagasabban jegyzett hazai, azaz osztrák játékos 6:0, 6:0-ra kikapott és búcsúzott már az első fordulóban a WTA-torna további küzdelmeitől. Az orosz Veronyika Kugyermetova verte meg úgy Barbara Haast, hogy az játékot se tudjon fogni.

Tenisz: Fucsovics két szettben kikapott az U21-es világbajnoktól

Fucsovics Márton két játszmában, 6:2, 6:4-re kikapott az U21-es világbajnok olasz Jannik Sinnertől a szófiai kemény pályás ATP 250-es tenisztorna első fordulójának záró mérkőzésén.

Tenisz: kár az első szettért, Fucsovics kikapott Corictól

Fucsovics Márton két játszmában, 7:6, 6:1-re kikapott a horvát Borna Corictól a párizsi kemény pályás ATP 1000-es tenisztorna első fordulójában.

Tenisz: Balázs rontott, Fucsovics helye nem változott a világranglistán

Fucsovics Márton maradt az 52. helyen, Balázs Attila egy pozíciót rontva a 89. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, míg az élcsoportban egyetlen változás történt: az orosz Danyiil Medvegyev megelőzte Sztefanosz Cicipaszt és feljött az ötödik helyre.

Tenisz: Fucsovics mélyről jött vissza, legyőzte Pospisilt

Fucsovics Márton játszmahátrányból legyőzte a kanadai Vasek Pospisilt a párizsi ATP 1000-es tenisztorna selejtezőjének vasárnapi játéknapján, és a főtáblán folytatja a játékot.

Tenisz: Fucsovics sikerrel vette az első akadályt Párizsban

Fucsovics Márton két játszmában, 6:3, 6:1-re legyőzte a világranglistán 923. francia Arthur Cazaux-t a párizsi ATP 1000-es tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.

Tenisz: Fucsovics Márton és Balázs Attila is hátrébb csúszott

Fucsovics Márton és Balázs Attila is rontott a top 100-ban a férfi teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.