Hertha: a kieséssel küzdenek, de Bobic jövőre a tabella első felét célozta meg

Kiesés fenyegeti a Herthát, hiszen négy fordulóval a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) vége előtt az éppen bennmaradást jelentő 15. helyen áll, de a sportigazgató Fredi Bobic már a következő idényre gondol: bejelentette, hogy a klub nagy változásokon megy majd keresztül a nyáron, és az a célkitűzése a következő idényre, hogy a berliniek a tabella első felében végezzenek.    

Hertha: a Bayern korábbi edzőjét nevezték ki a csapat élére – hivatalos

Az idény végéig Felix Magath veszi át a német labdarúgó Bundesligában kieső helyen álló Hertha BSC irányítását, miután a vezetőség pénteken kirúgta a Dárdai Pált váltó Tayfun Korkutot.

A számok nem hazudnak: Dárdai leváltása óta semmivel sem lett jobb a Hertha!

A Hertha BSC ősszel, Dárdai Pál irányításával, 6–0-s vereséget szenvedett az RB Leipzig vendégeként, és az a meccs is hozzájárult ahhoz, hogy novemberben a klub vezetősége Fredi Bobic sportigazgatóval az élen az edzőváltás mellett döntött, akkor 14 ponttal a 14. helyen álltak a fővárosiak. Azóta eltelt tíz forduló, s a múlt héten otthon kapott ki 6–1-re a Hertha a lipcseiektől és a 15. helyen áll a tabellán az immár a török Tayfun Korkut irányította csapat. Adódik a kérdés: mi változott Berlinben az edzőváltás óta?

Hertha: már bánja a nagybefektető, hogy a klubba invesztált

Csakúgy, mint az elmúlt idényben, a Hertha a jelenlegi kiírásban is a bennmaradásért küzd a német Bundesligában. A korábban Dárdai Pál által is irányított, a tabella 14. helyén álló berlini egylet jelenleg egy pontra van a kiesőzónától, ez pedig természetesen nem csak a szurkolóknak nincs ínyükre. A klubba 2019 júniusa óta 375 millió eurót feccölő Lars Windhorst élesen kritizálta a klubvezetést, továbbá azt mondta a Capital című üzleti lapnak, hogy jelenleg úgy tűnik, hiba volt a Herthába invesztálni. 

Hertha: Nem éreztem, hogy bármi is változna – Bobic Dárdairól

A Hertha BSC november végén jelentette be, hogy meneszti Dárdai Pált a vezetőedzői posztról. A váltásról már korábban is beszélt Fredi Bobic sportigazgató, aki most újabb részleteket árult el.

Hertha BSC: Dárdai sorsán a győzelem sem változtatott volna

Alighanem az Union elleni városi rangadó pecsételte meg Dárdai Pál sorsát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzői posztján. A berlini klub trénerének menesztéséről Fredi Bobic sportigazgató beszélt a bz-berlin.de oldalnak.

Hertha: már nem Dárdai Pál az első csapat vezetőedzője – hivatalos

Már nem Dárdai Pál a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője – jelentette be a Bundesligában 14. helyen álló berlini klub a hivatalos honlapján. Az együttes irányítását az idény végéig Tayfun Korkut vette át.

A 90. percben bukta el a győzelmet a Hertha a Leverkusen ellen

A Hertha BSC 1–1-es döntetlent játszott otthon a Leverkusen ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának vasárnapi játéknapján. Sokáig úgy tűnt, Sztevan Jovetics gólja dönt, de a 90. percben egyenlítettek a vendégek.

Hertha: Nem menesztettük Dárdait, mert stabilitásra van szükségünk – Bobic

Fredi Bobic, a német Bundesligában szereplő Hertha BSC sportigazgatója a DAZN felvezető műsorában vendégeskedett, ahol szóba került a klub magyar vezetőedzője, Dárdai Pál és a közelgő téli átigazolási időszak is.

Hertha: Dárdai csak mosolyog az edzőváltással kapcsolatos híreken

A Hertha BSC szombati mérkőzését megelőzően a csapat vezetőedzője, Dárdai Pál higgadtan reagált a Sky azon felvetésére, hogy a hírek szerint a klub sportigazgatója, Fredi Bobic nemrégiben a jelenleg alkalmazásban nem álló mesterrel, Domenico Tedescóval tárgyalt annak érdekében, hogy felmérje az esetleges szerződéskötés lehetőségeit.

Hertha: „Kiállok az edzőm mellett, nagyszerű szakember” – Serdar Dárdairól

A Hertha BSC az RB Leipzig elleni 6–0-s vereséget követően hazai pályán 2–1-re kikapott a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburgtól. A mérkőzés után Fredi Bobic, a klub sportigazgatója elmondta, a játék képével elégedett volt, de az eredménnyel egyáltalán nem.

Hertha: Dárdain múlik, meddig lesz a csapat edzője – Fredi Bobic

Fredi Bobic, a Hertha BSC sportigazgatója nem zárta ki, hogy hosszú ideig Dárdai Pál lesz a labdarúgócsapat vezetőedzője, ha szállítja a megfelelő eredményeket – írta az MTI.

Bundesliga: a Herthánál nincs szó edzőváltásról

A berliniek sportigazgatója cáfolta, hogy felvették a kapcsolatot a Dortmundot Német Kupa-győzelemig vezető Edin Terziccsel.

Hertha: a volt Dortmund-edző nemet mondott a megkeresésre – sajtóhír

Német lapinformáció szerint Fredi Bobic, a Hertha BSC sportigazgatója egyeztetett Edin Terziccsel, a Borussia Dortmund korábbi megbízott vezetőedzőjével a berlini együttes kispadja kapcsán.

Hertha: a sajtó szerint nem felhőtlen a viszony Dárdai és Bobic között

Fontos témákban nem egyezik meg Dárdai Pálnak, a Hertha BSC vezetőedzőjének és Fredi Bobicnak, a német első osztályú klub sportigazgatójának a véleménye, ami miatt – a helyi sajtó szerint – nem jó a két szakember kapcsolata.

Hertha: Dárdai Pál marad a következő idényben is a vezetőedző – hivatalos

Igaznak bizonyultak lapunk korábbi értesülései, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette: a következő idényben is Dárdai Pál lesz a csapat vezetőedzője. A döntést először a klub vasárnapi taggyűlésén az ügyvezető, Carsten Schmidt hozta nyilvánosságra.

Hertha: közel az egyezség Dárdai Pállal, vezetőedző maradhat

Lapunk információja szerint Dárdai Pál irányítja a Herthát a következő idényben, a megállapodást napokon belül bejelenthetik.

Hertha: új klubmenedzsert neveztek ki – Dárdai örömmel fogadja

Fredi Bobic május végén távozik a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt vezetőségéből, és a Dárdai Pált vezetőedzőként foglalkoztató Hertha BSC klubmenedzsereként folytatja sportvezetői pályafutását.

Hertha: új sportigazgató érkezik? Dárdai Pál reagált

Egybehangzó német sajtóhírek szerint Fredi Bobic személyében hamarosan új sportigazgatója lesz a német élvonalbeli Hertha labdarúgócsapatának. Ezzel kapcsolatban szólalt meg Dárdai Pál, a berlini klub vezetőedzője.

Bundesliga: másfél évig zárt kapus meccsek? Nincs kizárva

Türelmeseknek kell lenniük a német futballszurkolóknak, mire ismét a helyszínen tekinthetnek meg labdarúgó-mérkőzéseket – véli Gerald Haug, a Leopoldina Német Természettudományos Akadémia elnöke. Az intézmény vezetője szerint nincs kizárva, hogy a következő másfél évben csak zárt kapuk mögött rendezhetnek futballmeccseket Németországban.


Kézilabda Eb: Tudta-e?