DAC: Én vagyok a csúnya gólok szerzője – Hahn János

Három meccs, három győzelem. Joao Janeiro vezetésével továbbra is százszázalékos a DAC, sőt a csallóközi csapat 270 perc alatt még gólt sem szerezett. A szombati Pohronie elleni sikerhez (2–0) a magyar válogatott Hahn János egy góllal járult hozzá.

Fortuna Liga: Hahn betalált, a DAC legyőzte a Pohroniét

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a DAC 2–0-ra legyőzte az FK Pohronie együttesét.

Hahn betalált, a DAC három perc alatt elintézte a Pohroniét

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a DAC 2–0-ra legyőzte az FK Pohronie együttesét.

Fortuna Liga: Hahn János szerint ebben változott a DAC Janeiróval

A Kisvárdáról érkező portugál Joao Janeiro a második meccsen ült a DAC kispadján, és a csapat a Fortuna Ligában másodszor győzött vele – kapott gól nélkül. Szombaton Trencsénben (1–0) gyűjtötte be a három pontot, és már csak rosszabb gólkülönbsége miatt a negyedik. A találkozó után Hahn János értékelt a Nemzeti Sportnak.

Fortuna Liga: a DAC idegenben gyűjtött fontos három pontot

A szlovák labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a DAC Trencsénbe látogatott, és egy gyors góllal nemcsak a vezetést, hanem a győzelmet is megszerezte. Ezzel pontszámban beérte a harmadik helyen álló Ruzomberok csapatát, bár a rózsahegyiek egy meccsel kevesebbet játszottak.

Egy gyors gól győzelmet hozott a DAC-nak Trencsénben

A szlovák labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a DAC Trencsénbe látogatott, és egy gyors góllal nemcsak a vezetést, hanem a győzelmet is megszerezte. Ezzel pontszámban beérte a 3. helyen álló Ruzomberok csapatát, bár a rózsahegyiek egy meccsel kevesebbet játszottak.

Fortuna Liga: nehéz siker, megközelítette a dobogót a DAC

Megbosszulta magát a három érvénytelenített szenicei gól, és 1–0-ra legyőzte ellenfelét a Dunaszerdahelyi AC a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 15. fordulójában.

DAC: A focikollektíva csak úgy működhet, mint a házasság – Janeiro

Megérkezett Joao Janeiro Dunaszerdahelyre, ahol Németh Antalt váltotta a felvidéki klub kispadján. A Kisvárdáról távozó portugál mester a DAC tizedik edzője azóta, hogy Világi Oszkár 2014-ben a sárga-kék klub tulajdonosa lett.

Kisvárda: Dunaszerdahelyen folytatja Janeiro – hivatalos

Ahogyan azt a Nemzeti Sport előre jelezte, a Kisvárda és a Dunaszerdahelyi AC is bejelentette: Joao Janeiro a Fortuna Liga 5. helyén álló együttes kispadján folytatja edzői karrierjét. A portugál szakember az idény végéig szóló megállapodást írt alá a DAC-nál, az egyezség pedig egyéves opciót tartalmaz.

DAC: bemutatták a csapat új, egyedülálló mezét

Újrahasznosított műanyagból készült a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő DAC legújabb meze, amely november 20-án, az FK Senica elleni találkozón mutatkozik be – írja a dunaszerdahelyi csapat honlapja.

Fortuna Liga: távozott a DAC vezetőedzője – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, menesztette Németh Antal vezetőedzőt a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő DAC együttese – írja a dunaszerdahelyi klub honlapja.

Fortuna Liga: oda-vissza kikapott a Szeredtől a DAC

Az idegenbeli vereség után hazai pályán is kikapott, ezúttal 3–1-re a Szeredtől a Dunaszerdahely a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 14. fordulójában.

Hiába vezetett, ismét kikapott a Dunaszerdahely a Szeredtől

Az idegenbeli vereség után hazai pályán is kikapott, ezúttal 3–1-re a Szeredtől a Dunaszerdahely a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 14. fordulójában.

Fortuna Liga: Szégyenletes teljesítményt nyújtottunk – Schäfer András

Erre nem számított senki. Három győztes meccs után az újonc Liptószentmiklós ideiglenes otthonában, Poprádon 1–0-s vereséget szenvedett a DAC. Óriási csalódást okozott a csapat annak az ötven szurkolójának is, akik nyolcszáz kilométert utaztak, hogy a helyszínen biztassák a csapatot.

Fortuna Liga: megszakadt a Dunaszerdahely győzelmi szériája

A szervezett védekezésének köszönhetően elég volt az első félidőben szerzett gólja is a Liptószentmiklósnak ahhoz, hogy 1–0-ra legyőzze a Dunaszerdahelyi AC-t a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 13. fordulójában.

Visszavágott az első mérkőzésért, legyőzte a DAC-ot a Liptószentmiklós

A szervezett védekezésének köszönhetően elég volt az első félidőben szerzett gólja is a Liptószentmiklósnak ahhoz, hogy 1–0-ra legyőzze a Dunaszerdahelyi AC-t a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 13. fordulójában.

Fortuna Liga: magas pénzbüntetések a huligánok verekedése miatt

A Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi gyűlésén meghozta a döntését az október 17-én a huligánok pályán történő verekedése után a 15. percben félbeszakított nagyszombati Spartak Trnava–Slovan Bratislava találkozóról.

Légiósok: Holman Dávid nem panaszkodik, a visszatérésre készül

A Slovan magyar játékosa, Holman Dávid profin vágott bele a súlyos sérülés utáni rehabilitációba is.

Fortuna Liga: Azt éreztem, hogy be tudom rúgni – Hahn János

Sok helyzet, de csak egy gól. A Fortuna Ligában a DAC (Dunaszerdahely) lendületes meccsen 1–0-ra legyőzte a Michalovcét (Nagymihály). Németh Antal tanítványai csak a rosszabb gólkülönbségük miatt negyedikek.

Fortuna Liga: Schäfer ismét bekerült a forduló álomcsapatába

Bár a Spartak Trnava–Slovan Bratislava találkozó félbeszakadt, a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) kihirdették a legutóbbi, 11. forduló álomcsapatát