Ökölvívás: Párizsban folytatják az európai olimpiai selejtezőt

Tavaly Londonban kezdték el, az idén június 4. és 8. között Párizsban fejezik be az ökölvívók európai olimpiai selejtezőtornáját.

Ökölvívás: még egy olimpiai kvóta? Négy sikeren múlhat...

Gálos Roland (és Fodor Milán?) mellett talán Hámori Ádám is ott lehet Tokióban, az európai selejtezőt Londonban folytathatják.

Ökölvívás: Kovács Richárd nyerte meg az ob záró napjának meccsét

Szebb napokat is látott már a magyar ökölvívás, de az idén Győrben rendezett országos bajnokság ezúttal is ragyogó hangulatú csatákkal zárult.

Ökölvívás: Fodor Milánnak előnyére is válhat a halasztás

Fodor Milán, a magyar ökölvívó-válogatott váltósúlyú versenyzője úgy érzi, még hasznára is lehet, hogy márciusban félbeszakították az európai kvalifikációs viadalt Londonban.

Ökölvívás: miközben Európa bezárt, Londonban zavartalanul bokszolnak

A szombaton győztes Gálos Roland (57 kg) után Fodor Milán (63 kg) is bejutott a 16 közé, és egyetlen lépésre került a tokiói olimpiai kvótától a londoni ökölvívó kvalifikációs torna második napján.

Ökölvívó-vb: Fodor egyhangú pontozással kikapott

A 63 kilós Fodor Milán egyhangú pontozással vereséget szenvedett a 16 közé jutásért rendezett mérkőzésen a jekatyerinburgi ökölvívó-világbajnokságon.

Ökölvívó-vb: Fodor Milán rossz kezdés után fordított és nyert

A 63 kilogrammban szereplő Fodor Milán jól kezdte a jekatyerinburgi férfi ökölvívó-világbajnokságot, melynek csütörtöki versenynapján a legjobb 64 között egyhangú pontozással verte meg román ellenfelét.

EJ: férfi ökölvívóink vitatható vereséggel búcsúztak

A férfiválogatott utolsó két állva maradt versenyzője egyaránt vitatható vereséggel búcsúzott az Európa-bajnokságtól Minszkben.

Ökölvívás: sztrájk miatt nem utazhatott három magyar

A kedden Halléban kezdődő Chemiepokal nemzetközi ökölvívó tornára nem utazott el a háromtagú magyar csapat.