FTC: a német harmadosztályban folytatja a középpályás

A legutóbbi idényben a Ferencváros állományába tartozó Florian Trinks a német labdarúgó-bajnokság harmadosztályában, a Chemnitzer FC-ben folytatja a pályafutását.

FTC: Németországban sem volt szükség a középpályásra

Florian Trinks visszatér a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz, miután a német másodosztályú Erzgebirge Aue vezetősége jelezte, nem szerződteti a középpályást.

FTC: nincs döntés a próbajátékra utazott középpályásról

Noha Florian Trinks, az NB I-es Ferencváros játékosa hetek óta a német másodosztályban szereplő Erzgebirge Aue csapatával edz, továbbra sem tudni, hogy a középpályást szerződtetik-e.

FTC: elhúzódik a középpályás németországi próbajátéka

Időt kért Florian Trinkstől a német másodosztályban szereplő Erzgebirge Aue szakmai stábja, amely még nem tudott dönteni a Ferencvárostól minden bizonnyal így is, úgy is távozó középpályás szerződtetéséről.

FTC: Doll nem, a középpályás viszont Németországba szerződhet

Több hír is megjelent a Ferencváros labdarúgócsapatáról vasárnap a német sajtóban. Arról már beszámoltunk, hogy Janek Sternberg Brémából a Fradihoz igazolhat, míg Thomas Doll vezetőedző arról beszélt egy interjúban, hogy volt ajánlata novemberben a Bundesligából, de az FTC mellett döntött. Florian Trinks viszont lehet, hogy már vissza sem tér a magyar bajnokhoz a téli szabadságáról.

FTC: két játékost a második csapathoz irányítottak

Pénteken megkezdték a felkészülést a tavaszi idényre a Ferencváros labdarúgói. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Pintér Ádámra és Florian Trinksre már nem számítanak az első csapatnál.

FTC: „Meghatározó szerepet töltenénk be a Bundesliga 2.-ben”

A Ferencváros két német légiósával, Florian Trinksszel és Oliver Hüsinggel közölt hosszabb cikket a noz.de. Utóbbi játékos szerint az NB I-ben címvédő, jelenleg azonban hullámzó teljesítményt nyújtó együttese a Bundesliga 2. meghatározó csapata lenne.

FTC: Az NB I a Bundesliga 2. szintjén van – Trinks

Florian Trinks, a NB I-es Ferencváros német középpályása a goal.com-nak adott interjújában beszélt magyarországi tapasztalatairól, valamint elárulta, szerinte mi a különbség a magyar és a német labdarúgás között.

NB I: Hali-játékos volt a legjobb, kiemelkedő FTC-sek és MTK-sok

Négy Ferencváros- és négy MTK-játékos került be az InStat-adatok által összeállított álomcsapatunkba a labdarúgó NB I 6. fordulóját követően. A hétközi találkozók legjobbja a Haladás védője, Stef Wils lett.

A Vasas megverte idegenben a Fradit, és a tabella élére állt!

Óriási meglepetésre győzött a Vasas a címvédő és listavezető Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I 5. fordulójának záró mérkőzésén. A 2–1-es Vasas-siker nemcsak azt jelentette, hogy ezzel a Fradi elveszítette idénybeli bajnoki veretlenségét, hanem azt is, hogy az angyalföldiek megtették azt, amit a múlt héten elmulasztottak: a tabella élére álltak.

FTC: „Az öltözőben szoktam verekedni, ezt választanám Rióból”

Bár javában zajlik a labdarúgó NB I, természetesen a focistákat is elérte az olimpiai láz. A fradi.hu arról kérdezte Leandrót, Florian Trinkset, Nagy Dominikot és Dibusz Dénest, hogy legszívesebben milyen sportágban próbálnák ki magukat az ötkarikás játékokon a futballon kívül.

NB I: „Sz.rul játszott a csapat. Ennyi” – Bognár a Fradi-meccs szünetében

A Diósgyőr játékosa, Bognár István nem kertelt, nem beszélt mellé, amikor a Ferencváros elleni bajnoki szünetében a riporter a csapat első félidei teljesítményéről kérdezte.

Nyolc, de nekik nem az: a Fradi 6–2-re kiütötte a Diósgyőrt

A labdarúgó NB I 3. fordulójának szombati játéknapján a Ferencváros hazai pályán 6–2-re kiütötte a hozzá hasonlóan hibátlan DVTK-t.

A Fradi Böde vezérletével egy félidő alatt elintézte a Haladást

A bajnok Ferencváros 3–1-re legyőzte odahaza a Haladást a labdarúgó NB I nyitó fordulójában – a két gólig és egy gólpasszig jutó Böde Dániel vezérletével.

Négy gól, két kényszerű csere – könnyedén nyert a Fradi

A Szekszárd 2–1-es legyőzése után második felkészülési mérkőzését is lejátszotta a Ferencváros labdarúgócsapata. A bajnokcsapat a másodosztályba az előző idény végén feljutott Cigándot győzte le könnyed játékkal 4–0-ra.

FTC: Nem futok senki után – Jova Levente

Elkezdte a felkészülést a Ferencváros labdarúgócsapata az NB I következő szezonjára. Az első edzés előtt orvosi vizsgálaton vettek részt a játékosok. A Fradi Médiának Busai Attila, Jova Levente, Nagy Dominik és Florian Trinks beszélt arról, hogyan töltötte az alapozást megelőző heteket.

Busai Attila: öngól után győztes találat

Busai Attila az első félidőben öngólt fejelt a Budapest Honvéd ellen, de a másodikban győztes találatot szerzett Florian Trinks egyenlítése után, ezzel a már bajnok Ferencváros a labdarúgó NB I 27. fordulójának záró mérkőzésén is nyert.

Ferencváros: új fegyelmi eljárás az eltiltott Trinks ügyében

A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága új eljárásra utasította a Florian Trinkset videofelvételek alapján két mérkőzésre eltiltó fegyelmi bizottságot – adta hírül a fradi.hu.

Egervári az egekben; Böde is szárnyal – 26 éves magasságba

A labdarúgó NB I 26. fordulójában a bajnokavatás ugyan elmaradt, de így is számos érdekességet, leget és rekordot tudtunk feljegyezni. Böde Dániel tovább ostromolja a rekordokat, és immár 24. helyen áll a ferencvárosi góllövők örökrangsorában. Egervári Sándor bajnoknak kijáró ünneplést kapott Diósgyőrben, megnéztük milyen formában vannak az NB I-es válogatottak.

MLSZ: maradt a Fradi-légiós négymeccses eltiltása

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága érvényben hagyta a ferencvárosi légiós, Florian Trinks eltiltását.


Kézilabda Eb: Tudta-e?