Juhász Lukakuról: száz kiló, ötvenes láb, most hozták az ifiből

A Fifázunk és pofázunk legújabb vendége Juhász Roland, aki boldogan emlékszik vissza az eddigi pályafutására, elmondása szerint, ha csak az Eb-részvétel adatott volna meg neki, már azért is megérte volna elkezdenie a labdarúgást. A Mol Fehérvár védője megosztotta kritikus gondolatait a fiatal magyar futballistákról, visszaemlékezett az első találkozására az ifiből frissen felkerülő Romelu Lukakuval, és elmesélte, hogy Zlatan Ibrahimovic miatt egyszer egyedül kellett elmennie a baleseti sebészetre.

Torghelle: Amivel itthon kitűntem, azt Angliában a legutolsó játékos is tudta…

A Fifázunk és pofázunk legújabb vendége Torghelle Sándor volt, aki beszélt pályafutása legszebb és legfájdalmasabb emlékéről, az angliai és görögországi légióskodásról, tanácsot adott a futballistának készülő fiataloknak, sőt még azt is elárulta, miért nem bánta, mikor egy meccsen már a 10. percben felmutatták neki a piros lapot!

Zsótér félreérthető nyilatkozatairól, az édesanyja csuklásáról és a Real-mezről

A Fifázunk és pofázunk legújabb vendége Zsótér Donát, aki az iskolai ünnepségen is Real Madrid-mezben fotózkodott, pedig reggel szépen felöltöztették a szülei. Az Újpest FC játékosának Nikolics Nemanja és Torghelle Sándor is sokat segített, és úgy gondolja, hogy sokan félreértik a nyilatkozatait. A zene pedig? Curtis, Ogli G és Majka bármikor szólhat a közelében.

Feczesinnek a hazai élet hiányzott, Rossival olaszul beszél

Már nem hívogatják a lányok és az olasz maffiától sem keresik – mondta viccesen Feczesin Róbert, az Újpest labdarúgója a Nemzeti Sport Online sorozata, a Fifázunk és pofázunk legújabb részében. Az NB I-es góllövőlistát vezető válogatott csatár már nem számított behívóra a nemzeti csapatba. Az álomtizenegye pedig igazán változatos.

Gazdag Dániel tollasban is kiváló, kiskorában bokszoló akart lenni

A Nemzeti Sport Online új sorozata, a Fifázunk és pofázunk negyedik vendége Gazdag Dániel, aki a felvétel után megszerezte az NB I-es idény egyik legszebb gólját. A Budapest Honvéd kiválósága beszél arról, hogyan „veri át" a kisfiát FIFA-zás közben, de arról is, melyik bajnokságban képzelné el magát.

Kalmár: A DAC az első háromban lenne az NB I-ben

Kalmár Zsolt szerint a DAC az első háromban végezne a magyar NB I-ben. A dunaszerdahelyi csapat középpályása a Nemzeti Sport Online új sorozata, a Fifázunk és pofázunk harmadik részében beszél arról, hogy milyen érzés a Nélküledet és a Himnuszt is hallgatni egy-egy mérkőzés előtt. De könnyedebb témák is előkerülnek: többek közt, hogy milyen gyorsan tud már pelenkát cserélni, vagy hogy összekeverték már Bogdán Ádámmal. Videónk az Uruguay elleni mérkőzést megelőzően, azaz Kalmár bokatörése előtt készült. Reméljük, minél hamarabb felépül a magyar válogatott játékosa!

Vida Máté: Ellopták a Vida-mezem; Böde nem ad a csirkeszárnyából

A Nemzeti Sport Online új sorozatának második vendége Vida Máté. A 23 éves középpályásnak volt egy Domagoj Vida meze, amit a Horvátország–Magyarország Eb-selejtező után cserélt el a vb-ezüstérmes horvát játékossal. A kulcsszó azonban az, hogy „volt”… A Fifázunk és pofázunk újabb részében a DAC középpályása arról is beszél, hogy ha Böde Dániel kér valamit, akkor ott nincs B-opció, valamint a csirkeszárnyaihoz is nagyon ragaszkodik. Rengeteg érdekes sztori és FIFA-zás a legújabb videónkban.

Baráth: Londonban megkergették; „felnőttfilmesként” is felismerik

A Nemzeti Sport Online új sorozatának, a Fifázunk és pofázunknak az első vendége Baráth Botond, a magyar labdarúgó-válogatott oszlopos tagja. A 27 éves védő nem csupán a pályán könyörtelen, hanem a világ egyik legnépszerűbb játékában, a FIFA 20-ban is.

Fifázunk és pofázunk – sztorik, tabuk nélkül

Nem kell félni, nem mi fifázunk és pofázunk, hanem ők. Hogy kik? Híres magyar futballisták, már-már megmondóemberek mutatják meg, hogy a gombok nyomkodása mellett markáns véleményük vagy éppen soha nem hallott sztorijuk van. A Nemzeti Sport Online Fifázunk és pofázunk sorozatának részei egy helyen.