Kerékpár: Pogacar nyerte a lombardiai körversenyt, Valter a 12.

A szlovén Tadej Pogacar nyerte meg a lombardiai körversenyt, az év utolsó egynapos országúti kerékpáros klasszikus viadalát, amelyen Valter Attila a 12. helyen ért célba.

Kerékpár: Ellen van Dijk a női időfutam-vb győztese

A holland Ellen van Dijk diadalmaskodott a női időfutamversenyen hétfőn a Belgiumban zajló országúti kerékpáros-világbajnokságon.

Csupasport: sikeres Európa-bajnokság után jöhet a vb!

Fetter Erik a trentói kontinensviadalon remek sikert ért el, negyedik lett, de a Csupasportnak elmondta, most már a Belgiumban rendezendő világbajnokság van a célkeresztjében.

Kerékpár: Fetter negyedik az U23-as mezőnyversenyben

Fetter Erik negyedik helyen ért célba szombaton az U23-as férfi mezőnyversenyben a Trentóban zajló országúti kerékpáros Európa-bajnokságon – közölte az MTI.

Kerékpár: Fetter Erik szakaszt nyert Franciaországban

A magyar időfutambajnok Fetter Erik nyerte meg a franciaországi Tour de Limousin négynapos verseny pénteki utolsó szakaszát.

Kerékpár: Fetter Erik és Vas Kata Blanka az országos időfutambajnok

A férfiaknál Fetter Erik, a nőknél Vas Kata Blanka győzött csütörtökön az országúti kerékpárosok debreceni időfutam országos bajnokságán – jelentette az MTI.

Tour de Hongrie: Fetter bukott, Bauhaus duplázott Tatánál

Phil Bauhaus nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körverseny harmadik szakaszát, ezzel visszavette az összetett első helyét. Pelikán János maradt a legjobb hazai kerékpáros összetettben.

Kerékpár: Dina és Fetter a jövő bajnokai lehetnek

Dina Márton és Fetter Erik a jövő bajnokai lehetnek az EOLO-Kometa országúti kerékpáros csapat általános igazgatója szerint – írja az MTI.

Giro d'Italia: Valter Attila és Fetter Erik is bizakodva készül

Valter Attila és Fetter Erik is elégedett a formája alakulásával a májusi Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny előtt.

Kerékpár: Van der Poel sikerét hozta a Strade Bianche

A holland Mathieu van der Poel nyerte a Strade Bianche (Fehér utak) országúti kerékpáros versenyt szombaton, amelyen Peák Barnabás és Fetter Erik személyében két magyar vett részt – tudósít az MTI.

Giro d'Italia: két időfutam és hat hegyi befutó vár a mezőnyre

Két időfutam és hat hegyi befutós szakasz, valamint közel 47 ezer méter szintkülönbség leküzdése vár a mezőnyre az idei Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körversenyen.

Giro d'Italia: a tervek szerint Fetter Erik is indul

A tervek szerint Fetter Erik is indulhat a Giro d'Italia országúti körversenyen, miután az őt foglalkoztató EOLO-Kometa szabadkártyát kapott az olasz háromhetes viadalra.

Kerékpár: Dináék csapattársa lesz a 2018-as Tour de Hongrie győztese

A Dina Mártont és Fetter Eriket foglalkoztató EOLO-Kometa kerékpárcsapatnál folytatja pályafutását Manuel Belletti, a 2018-as Tour de Hongrie országúti körverseny győztese.

Kerékpár: Ennél csak jobb leszek! – Dina Márton

A 24 esztendős magyar versenyző az utolsó szakaszig jól ment, épp ezért még csalódottabb, hogy épp a mindent eldöntő utolsó három kilométeren ment el a versenye. Ugyanakkor tisztában van vele, nem nyalogathatja sokáig a sebeit, hiszen szintet lépő csapata, a Kometa változatlanul számít rá. Miként edzésbalesete után lábadozó társára, Fetter Erikre is.

Kerékpár: nevet változtat Dina és Fetter országúti csapata

Jövőre magasabb szinten és megváltozott névvel szerepel a Dina Mártont és Fetter Eriket foglalkoztató Kometa-Xtra országúti kerékpáros csapat.

Kerékpár: „beleszállt” egy kisbuszba, súlyos sérülést szenvedett Fetter Erik

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget ért a szezonja.

Kerékpáros-vb: dráma az U23-as versenyen, kizárták a győztest

Az olasz Samuele Battistella nyerte meg az U23-as férfi mezőnyversenyt a Yorkshire-ban zajló országúti kerékpáros-világbajnokság pénteki napján, miután a célba elsőként érkező holland Nils Eekhofft utólag kizárták. A versenyen induló öt magyar kerékpáros közül Valter Attila végzett a legelőrébb. A junior nők szintén pénteken megrendezett mezőnyversenyében Vas Kata Blanka hetedikként ért célba, ezzel a magyar női kerékpársport legjobb országúti világbajnoki helyezését érte el.

Kerékpár: Fetter is csatlakozik a Kometa Cycling Teamhez

Fetter Erik csatlakozik Alberto Contador országúti kerékpáros csapatához, a Dina Mártont is foglalkoztató Kometa Cycling Teamhez.


Kézilabda Eb: Tudta-e?