Férfi kézi: Dabason folytatja a Cuencától hazatérő Fekete

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Dabas szerződtette a Szegeddel 2018-ban bajnok, magyar válogatott Fekete Bálintot. A jobbátlövő kétévnyi spanyolországi légióskodás után tér haza.

Fekete Bálint: Furcsa, de a sérülésem nem a legrosszabbkor jött

Még a járvány elharapódzása előtt hazatért Spanyolországból a magyar férfi kézilabda-válogatott sérült jobbszélsője, aki attól sem zárkózik el, hogy idehaza folytassa pályafutását.

Férfi kézi: térdműtét miatt fél évig nem játszhat Fekete Bálint

Térdműtét miatt fél évig nem kézilabdázhat Fekete Bálint, a spanyol Liberbank Cuenca magyar válogatott jobbszélsője.

Férfi kézi Eb: Fekete Bálint visszakerült Bartók helyére a keretbe

Az Izland elleni, a továbbjutásról döntő szerdai Eb-csoportmérkőzés előtt kihasználta második cserelehetőségét a magyar férfi kézilabda-válogatott: Bartók Donát helyett Fekete Bálint került vissza a 16 fős keretbe – tájékoztatott a magyar szövetség.

Férfi kézi Eb: Fekete helyett Bartók a 16 fős keretben

Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya változtatott a mieink Dánia elleni 16 fős keretében: Fekete Bálint helyett Bartók Donát került be a gárdába – adta hírül az mksz.hu.

Kézilabda: Spanyolországban vált klubot a magyar jobbátlövő

Nem hosszabbított meg szerződését a spanyol élvonalban szereplő BM Logrono La Rioja férfi kézilabdacsapatánál Fekete Bálint, a jobbátlövő az új idényben a nyolcadik helyen végzett Liberbank Cuenca játékosa lesz.

Kézi: világbajnokot pótol egy évig Fekete Bálint a La Riojában

Azt reméli Fekete Bálint, a frissiben bajnok Szegedből távozó jobbszélső, hogy kibontakoztatja tehetségét a spanyol bajnokságban és a szövetségi kapitány a szűkebb keretben is mielőbb számít rá.

Férfi kézi: Spanyolországban folytatja a Szeged magyar szélsője

Fekete Bálint, a Mol-Pick Szeged kézilabdázója a spanyol élvonalban szereplő BM Logrono La Rioja csapatában folytatja pályafutását.