Osztrák hokiliga: Bécsben kiütéssel ért véget a Fehérvár rossz szériája

A osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság vasárnapi, felsőházi mérkőzésén a Fehérvár AV 19 megszakította négy mérkőzésből álló rossz sorozatát, miután imponáló játékkal 6–1-re győzött a Vienna Capitals bécsi otthonában. A találkozón a vendégeknél Hári János mesterhármast ütött. 

Osztrák hokiliga: sorozatban három Volán-vereség a felsőházban

A Fehérvár 4–3-ra kikapott idegenben a Bolzanótól az osztrák jégkorongbajnokság (ICEHL) középszakasz felsőházi rájátszásának 4. fordulójában. A magyar csapat zsinórban a harmadik vereségét szenvedte el.

Osztrák hokiliga: ismét kikapott a Fehérvár, most Salzburgban

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság középszakaszának felsőházi mérkőzésén vasárnap a Hydro Fehérvár AV 19 4–1-re kikapott a Salzburg otthonában, vagyis két nappal a hazai pályán a Vienna Capitalstól elszenvedett 11–3-as vereség után nem sikerült javítani, így a csapat egy győzelem mellett két vereséggel a negyedik helyen áll a felsőházban három meccs után.

Osztrák hokiliga: a Fehérvár győzelemmel kezdte a középszakaszt

A Hydro Fehérvár AV19 győzelemmel kezdte szereplését az osztrák jégkorongliga középszakaszában: a magyar együttes hazai pályán 5–3-ra nyert a Klagenfurt ellen a felsőházban.

Osztrák hokiliga: ráadásban kapott ki idegenben a Fehérvár

Az osztrák nemzetközi jégkorongbajnokságban (ICEHL) szereplő Fehérvár AV19 hosszabbítás után 4–3-ra kikapott kedden a Dornbirn Bulldogstól.

Osztrák hokiliga: hetet ütött a Fehérvár a Bolzanónak!

A középső játékrészben hatot, összesen hetet lőtt Európa jelenlegi legjobb védelmének a Hydro Fehérvár AV19, amely 7–4-re nyert a Bolzano ellen, és üldözheti tovább az alapszakasz-győzelemért az osztrák jégkorongligában. Egyik sem semmi!

Osztrák hokiliga: meccs nélkül is a felsőházban a Fehérvár!

A magyar csapat vasárnap azzal került be a rájátszásba, hogy a Dornbirn hazai pályán 5–3-ra kikapott a vendég Villachtól, így már nem előzheti meg a jelenleg harmadik helyen álló fehérváriakat – adta hírül a Távirati Iroda.

Osztrák hokiliga: hosszabbításos sikerrel megy pihenőre a Fehérvár

Elpazarolva egy pontot, de azért nyert a Hydro Fehérvár AV19 a Tiwag Innsbruck ellen, és 3–2-es hosszabbításos sikerével halad a ligaelső Bolzano mögött. Mostantól viszont a mieink pihenni fognak, legközelebb csak január 29-én játszanak, mit ad isten, a Bolzano ellen.

Osztrák hokiliga: a Dornbirn elvitte a pontokat Fehérvárról

Szokásosan fájdalmas meccset játszott a Dornbirnnal péntek este az egész idényben felülteljesítő Hydro Fehérvár AV19, és most simán ki is kapott 3–0-ra, úgyhogy még kell egy-két forduló, hogy biztosítsa a helyét a középszakasz felsőházában, egyszersmind garantálja a playoffszereplését az osztrák jégkorongbajnokságban.

Osztrák hokiliga: győzött Dél-Tirolban, és élre állt a Fehérvár

Az osztrák nemzetközi jégkorongbajnokságban (ICEHL) szereplő és ott a meccs előtt pontegyenlőséggel második helyen álló Fehérvár AV19 rendkívül izgalmas hajrát követően 1–0-ra legyőzte, és megelőzte a listavezető Südtirolt, így hárompontos előnnyel a tabella élére állt.

Osztrák hokiliga: a fehérváriak innsbrucki sikerrel folytatták

Tiroli túrája első, péntek esti mérkőzésén, Innsbruckban lehengerlő második harmadával 6–3-ra nyert a Hydro Fehérvár AV19, úgyhogy a ligaelső Bolzanóval azonos pontszámmal várhatja az osztrák jégkorongliga szombati csúcsrangadóját!

Jégkorong: Fontos lesz a pontok „csipegetése” – Szélig Viktor

Szélig Viktor általános igazgató szerint mindenki hozzátesz a csapat teljesítményéhez, ezért produkál jó alapszakaszt az osztrák jégkorongligában a Hydro Fehérvár AV19.

Fehérvár AV19: „Nem gyakran járunk ilyen magasságokban”

Történelmi magasságokat ostromol a Fehérvár AV19, a boldogság mégsem teljes, hiszen a sikerekre régóta éhes drukkerek éppen most nem lehetnek szeretett csapatuk mellett. Gál Péter Pál elnök a járványhelyzet miatti gazdasági nehézségekről, a végre megtalált csapatösszhangról és a magyar játékosok örömteli húzószerepéről is beszélt lapunknak.

Osztrák jégkorongliga: a Fehérvár kikapott Bécsben

A Hydro Fehérvár AV19 idegenben 4–2-re kikapott a Vienna Capitalstól osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Osztrák hokiliga: győzelemmel kezdte az évet a Fehérvár

Bár a harmadik harmad eleji kétgólos előnye elfogyott, a Fehérvár hosszabbításban 5–4-re legyőzte vendégét, a linzi csapatot az osztrák jégkorongbajnokság pénteki játéknapján. Ismét azonos eredményt ért el a Bolzano és a Fehérvár, így a magyar csapat maradt a tabella második helyén.

Osztrák hokiliga: a Vienna kilenc meccsnél lezárta a fehérvári sorozatot

Klubtörténelmi magasságokba emelkedett az osztrák bázisú nemzetközi jégkorong-bajnokságban szereplő Fehérvár AV 19 az elmúlt hetekben, hiszen amióta a csapat itt szerepel, még egyszer sem fordult elő, hogy sorozatban kilenc bajnokit nyerjen, s készülhessen a tizedik sikerrel megvívandó meccsére. A sorozat azonban nem lett két számjegyű: a Vienna Capitalst fogadva december 4. után ismét kikapott a Volán.

Férfi jégkorong: Vas Márton mesterhármasával jól járt a magyar hoki

Azért akadt pozitívum az évben, a Magyar Jégkorongszövetség igazgatója, Vas Márton kihozta az esztendőből, amit lehetett, és ennek mindannyian örülhetünk.

Osztrák hokiliga: sorozatban nyolcadszor nyert a Fehérvár

A Hydro Fehérvár AV19 hazai pályán 4–2-re legyőzte a szlovák Bratislava Capitalst, így sorozatban nyolcadszor nyert az osztrák bázisú nemzetközi jégkorong-bajnokságban.

Osztrák jégkorongliga: újabb Fehérvár-siker a Salzburg ellen

A Hydro Fehérvár AV19 a hétfői 7–0-s siker után kedden 4–2-re győzte le a Red Bull Salzburgot, így sorozatban hetedszer nyert az osztrák bázisú nemzetközi jégkorong-bajnokságban.

Osztrák hokiliga: a Fehérvár 7–0-ra kiütötte a Salzburgot

Az osztrák bázisú jégkorongbajnokság hétfői játéknapján a Fehérvár AV 19 hazai pályán 7–0-ra kiütötte a Red Bull Salzburgot.