Megyei foci: Feczkó Tamás a Kemecse játékosa lett

Feczkó Tamás tavaly december 8-ig az élvonalbeli DVTK vezetőedzője volt, múlt szombaton pedig a Nyír-Wetland Megye I. osztályú felnőtt bajnokság 19. fordulójában, a Kemecse–Csenger FC (2–1) találkozón tűnt fel a hazai cserejátékosok között.

DVTK: Benczés Miklós kevésnek érezte a heti edzésmunkát

A labdarúgó NB I-ben 12 lejátszott mérkőzést követően az utolsó előtti, 11. helyen álló Diósgyőri VTK a héten edzőváltáson esett át. Az idényben eddig tragikusan teljesítő miskolciak sportigazgatója, Benczés Miklós interjút adott a klub honlapjának, amelyben a csapat eddigi szerepléséről, és az új vezetőedző, Geri Gergely kiválasztásának módjáról is beszélt.

DVTK: A legnagyobb felelősség az enyém, ezt vállalom is – Feczkó Tamás

Feczkó Tamás, a Diósgyőrből távozó szakember szerint a klub jelszavának megfelelően akkor léphet ismét a győzelem útjára a csapat, ha valóban mindenki szeretné.

DVTK: „Mondhatok bármit, a pályán mutatott teljesítmény lesz mérvadó”

Feczkó Tamás kora délelőtt, tizenöt hónap után távozott a Diósgyőri VTK-től, délután pedig már a felvidéki Geri Gergely vette át a szakmai munka irányítását.

DVTK: felvidéki magyar tréner lett Feczkó Tamás utódja – hivatalos

Ahogy arról a Nemzeti Sport előre beszámolt, a legutóbb a szlovák élvonalbeli Nitránál dolgozó Geri Gergely vette át a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának irányítását.

NB I: a DVTK menesztette Feczkó Tamást – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, felbontotta Feczkó Tamás vezetőedző szerződését. A Nemzeti Sport úgy tudja, megvan, ki lehet az utód.

NB I: Ha csak Dibuszra vezetheted a labdát, akkor... – Feczkó

A Ferencváros már a kijevi BL-mérkőzésre tartalékolt, de a zöld-fehérek három gólt szerezve simán nyertek a DVTK otthonában a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: Pintér szerint a bátorság volt a mezőkövesdi siker kulcsa

A Mezőkövesd hétmeccses nyeretlenségi sorozatot lezárva 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB I 12. fordulójában vasárnap este. A találkozó után a két csapat vezetőedzője értékelte a mérkőzést.

NB I: Bíztam benne, az Eb-re jutás pozitív löketet ad – Márton

A Mol Fehérvár FC odahaza 3–0-ra legyőzte a kiesés ellen harcoló Diósgyőrt a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: A helyzeteket illett volna belőni – Feczkó Tamás

A labdarúgó NB I 9. fordulójának vasárnapi meccsei közül a Budafok–Paks (2–3) és az Újpest–MTK (0–4) meccs edzői értékeléseit már idéztük, most lássuk, hogyan látták a szakvezetők a Kisvárda–DVTK (1–0) találkozót.

NB I: „Szétromboltuk a nyerő csapatot, a fiatalokat” – kifakadt a PAFC edzője

A DVTK 3–0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia felett a labdarúgó NB I 8. fordulójában. Hornyák Zsolt, a PAFC edzője igen kritikus hangot ütött meg, míg a diósgyőrieket irányító Feczkó Tamás felszabadultabban értékelhetett.

NB I: Többre vagyunk képesek – Bognár a DVTK legyőzése után

A labdarúgó NB I 6. fordulójában eddig három mérkőzést rendeztek – az MTK–Budafok találkozót pénteken, a Mezőkövesd–Kisvárdát és a DVTK–Paksot szombaton – lássuk, hogyan értékelték a bajnokikat a vezetőedzők.

NB I: nehéz időszakot él meg a DVTK, kéthetente játszik

Az elhalasztott bajnoki és Magyar Kupa-találkozó miatt az elmúlt másfél hónapban csupán három tétmérkőzést játszott a Diósgyőri VTK.

NB I: Én őszintén azt gondolom, nem a jobbik nyert – Csizmadia

Mint ismeretes, a labdarúgó NB I 4. fordulójában a Budapest Honvéd 4–2-re legyőzte a DVTK-t, míg a Mezőkövesd hazai pályán nyert 1–0-ra a Budafok ellen. Nézzük, hogyan értékelték a találkozókat a vezetőedzők!

Csak a szokásos – a ZTE és a Kisvárda új edzővel, új csapatot épít

A Nemzeti Sport Online-on a labdarúgó NB I 2020–2021-es idényét is a szokott módon, négyrészes sorozat keretében vezetjük fel. Fókuszban a felkészülési mérkőzések és a nyári átigazolások. A második részben az élvonalban korábban már bizonyító Sztefan Drazsics, Gheorghe Grozav, Hegedűs János trióval erősítő DVTK-val és a nyári szünetben edzőt váltó, illetve a csapatát jelentősen átalakító áteső Kisvárda, Zalaegerszeg párossal foglalkozunk.

Budafok: a DVTK lemondta a két csapat edzőmérkőzését

Az augusztus 8-ára tervezett Budafok–Diósgyőr összecsapás elmarad – jelentette be az NB I-es újonc honlapja. A DVTK vezetőedzője a sérülésekkel indokolta a találkozó lemondását.

DVTK: A fiatalok beállításához nem az én bátorságom kell – Feczkó

Három napon keresztül a DVTK Medical Center épületét látogatták a diósgyőri labdarúgók. Az orvosi stáb teljes kivizsgálást végzett, de a keret tagjai átestek az idény eleji fizikai állapotfelmérésen (izomerőmérés, spiroergometriai terheléses élettani vizsgálat) is. Csütörtökön viszont megkezdődhetett a tényleges munka, Feczkó Tamás és a szakmai stáb ugyanis első alkalommal vezényelt labdás edzést.

DVTK: A járvány utáni teljesítményünkre elégtelennél jobbat nem tudok adni – Feczkó

Feczkó Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője nem elégedett az NB I 2019–2020-as idényében elért 9. helyezéssel.

Tv-csúcsot hozott a derbi; május óta utolsó lenne a DVTK

A labdarúgó NB I 31. fordulójára visszatekintő, szokásos gyűjtésünkben fókuszban a DVTK újabb veresége és gyenge tavaszi szereplése, a Ferencváros–Újpest derbi televíziós nézettsége, a paksi számolgatás és a kaposvári Pogacsics Krisztián hibája.

NB I: Nem volt esélyünk a bronzra. Ott vagyunk, ahová tartozunk – Feczkó Tamás

A kiesés ellen harcoló DVSC 4–0-s győzelmet aratott a nemrég még a dobogóra is esélyes DVTK ellen a labdarúgó NB I 31. fordulójában. A mérkőzés után Kondás Elemér és Feczkó Tamás értékelt a sajtótájékoztatón.