PL: Haaland vagy Kane? Ki legyen a harmadik liverpooli? – az FPL legfőbb dilemmái

Péntek este végre megkezdődik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2022–2023-as kiírása. A Crystal Palace–Arsenal nyitó mérkőzés előtt összegyűjtöttük, mik jelentik a legnagyobb dilemmákat a Fantasy Premier League-menedzserek számára az új idény előtt.

PL: Jesus az FPL történetének legfelkapottabb játékosa lett a rajt előtt

Mint ismert, az Arsenal a nyáron két Manchester City-játékossal is erősített: Gabriel Jesus és Olekszandr Zincsenko is a londoni klubhoz igazolt át. Előbbi 52.2 millió euróba került, de a felkészülési időszak alapján úgy tűnik, megérte ennyit kiadni a 25 éves brazil támadóért.

Videó: ez ám a fogadás – utolsó lett fantasyben, gumibabát vitt étterembe

Aki legalább egy idényt játszott Fantasy Premier League-ben, az biztosan tapasztalta már magán a függőség jeleit. Az érzés, amikor csak azért nézünk utána a liga híreinek, hogy lenyomjuk riválisainkat. Az elsőre csak egyszerű baráti versengésnek tűnő internetes játékból könnyen elvetemült fogadások születhetnek. Íme, a legutóbbi! 

FFT: Fantasy Premier League, a játék, ami foglyul ejt

A Premier League hivatalos játéka emberek millióinak hétvégéit színesíti, olykor pedig teszi tönkre. A kezdeti botladozások után az FPL dinamikusan növekvő jelenséggé vált, amiben a főszerepet a leghíresebb játékosokra osztották. Na meg persze a feltörekvő menedzserekre.

PL: a világelső sakkozó élre állt a bajnokság hivatalos fantasy játékában

Cikkünk írásának pillanatában a férfi sakkozók világranglistáját vezető Magnus Carlsen vezeti a Premier League hivatalos fantasy játékát – igaz, csak egy ponttal, és vélhetően csak a hétfő esti Crystal Palace–Brighton találkozó lefújásáig.


Kézilabda Eb: Tudta-e?