Kosárlabda: jövő szerdán sem játszik a Falco a BL-ben

A koronavírus-járvány miatt elhalasztották a Falco KC Szombathely és a spanyol Casademont Zaragoza jövő szerdára tervezett mérkőzését a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörében.

Férfi kosárlabda BL: hazai győzelemmel kezdett a Falco

Győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi Bajnokok Ligájában a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabdacsapata, amely kedden hazai pályán kilenc ponttal verte meg a lengyel Lublint.

Férfi kosár: karanténban a Falco, egy meccse biztosan elmarad

A Falco KC Szombathely férfi kosárlabdacsapata karanténba került – számolt be róla az együttes a hivatalos honlapján.

Férfi kosár NB I: hosszabbítás után nyert otthon a Falco

A férfi kosárlabda NB I 3. fordulójának szombati játéknapján a Falco KC Szombathely hosszabbítás után győzte le 95–93-ra a Szedeákot.

Férfi kosár: karanténban a Falco, halasztják a Paks elleni meccset

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely férfi kosárlabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a játékosok 10 napos házi karanténba kerültek, így Atomerőmű SE elleni bajnoki mérkőzést biztosan elhalasztják.

Férfi kosárlabda: hétről hétre borulhat a papírforma – rajtol az NB I

Az erőviszonyok alapján a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely megvédi az elsőségét, csakhogy valószínűleg hétről hétre borulhat a papírforma a pénteken rajtoló férfi kosárlabda NB I-ben.

Férfi kosár: a Falco legyőzte a Paksot és megnyerte az emléktornát

A Falco öt ponttal, 78–73-ra legyőzte a Paksot, ezzel pedig megnyerte a 11. Horváth Zoltán-emléktornát Szombathelyen.

Kosár: az Alba 10, a Falco 26 ponttal nyert felkészülésén

A Falco kosárlabdacsapata 95–69-re legyőzte a Zalaegerszeget a két együttes felkészülési mérkőzésén. Az Alba Fehérvár szintén nyerni tudott, utóbbi a Kaposvárt múlta felül 73–63-ra.

Kosárlabda: Filipovity Márkó Olaszországba szerződött

A tehetséges magasbedobó, Filipovity Márkó következő klubja a Pesaro lesz, miután a július 31-ig érvényes záradék alapján kilépett a Falco-Vulcano Energia KC Szombathellyel kötött szerződéséből.

Férfi kosár: a Bundesliga egyik legjobbja a Falcóban

Az NBA-t már elengedte Kyan Anderson, a Falco új amerikai hátvédje, aki az előző idényben a Bundesliga egyik legjobbja volt.

Férfi kosár BL: a Zaragozával és a Dijonnal is egy csoportban a Falco

Akárcsak az előző szezonban, a Falco KC Szombathely ismét egy csoportba került a francia Dijonnal és a spanyol Zaragozával a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája főtábláján.

Férfi kosár: Nagyon motivál, hogy sokan leírtak – Milosevics

Az egyéves kihagyás után a DEAC-ban visszatérő szerb klasszis, Sztrahinja Milosevics nagyon motiváltan készül szereplésére a tavalyi bajnok Falcóban, szeretné bizonyítani a kétkedőknek, hogy az idény végére visszanyeri régi formáját.

Kosárlabda: az MKOSZ döntött a nemzetközi kupaindulókról

Soros elnökségi ülését tartotta május 4-én hétfőn a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége. Több fontos kérdésről is tárgyaltak az elnökségi tagok. 

Férfi kosár: a Falco egyben tartaná a magyar magot

Gráczer György ügyvezető szerint a magyar mag egyben tartása a célja a Falco KC férfi kosárlabdacsapatának.

Férfi kosár NB I: kikapott az éllovas Falco Szombathely

Az éllovas Falco ötpontos vereséget szenvedett Sopronban a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kosár BL: tíz játékossal, Reddic nélkül a Falco Litvániában

Kedden befejezi a szereplését a harmadik számú európai sorozatban a Falco, amely tíz játékossal, Juvonte Reddic nélkül utazott el Litvániába.

Férfi kosár BL: a Falco hazai pályán kapott ki a Zaragozától

A spanyol Zaragoza hét ponttal győzött Szombathelyen a kosárlabda Bajnokok Ligájában, ezzel elvette a Falco hazai veretlenségét a 2019–2020-as idényben.

Férfi kosár NB I: sorozatban hetedszer veszített a Pécs

A bajnoki címvédő Falco KC Szombathely házigazdaként 101–69-re legyőzte a Pécs csapatát a férfi kosárlabda NB I alapszakaszában.

Férfi kosár BL: idegenben is nyert a Falco a PAOK ellen

A Falco KC Szombathely 89–80-ra legyőzte a görög PAOK-ot a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában.

Férfi kosár BL: hosszabbítás után győzte le a Falco a listavezetőt

A Falco Szombathely hosszabbítás után 82–81-re legyőzte a francia Dijont a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában.