E-sport: nem született döntés a HPCL csúcsrangadóin

Az MTK Budapest esport találkozói a védelmek csatájáról szóltak, nem tudtak a felek betalálni, a kék-fehérek FIFA akadémiája három pontot szerzett osztálya sereghajtója ellen.

Labdarúgás: Blatter elhagyhatta az intenzív osztályt

Több mint egy hét mesterséges kóma után elhagyhatta az intenzív osztályt Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnöke – írja az MTI.

FIFA: nem fogják elismerni a tervezett „európai Szuperligát”

Közös közleményt adott ki a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a hat kontinentális tagszövetség a leggazdagabb európai topcsapatok által létrehozni tervezett zárt „európai Szuperligával” kapcsolatban, amelyben azt írják, „ismételten és határozottan hangsúlyozni kívánják, hogy egy ilyen versenysorozatot sem a FIFA, sem pedig tagszövetségei nem ismerne el.”

FIFA: egy évtized után először csökkent a klubok átigazolási kedve

Az új labdarúgók szerződtetésére költött összeg 23.4 százalékkal csökkent 2020-ban az előző évhez képest a nemzetközi szövetség (FIFA) hétfőn közzétett kimutatása szerint.

Játékossors: elutasított fellebbezés – Trippier február végéig nem játszhat

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfőn elutasította az Atlético Madrid fellebbezését, így ismét életbe lépett a spanyol klub angol védőjének, Kieran Trippiernek az eltiltása. A futballista – aki hazájában megsértette a sportfogadásra vonatkozó szabályokat – február végéig nem játszhat.

FIFA: folytatódik az Infantino elleni büntetőeljárás

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség erőfeszítései ellenére folytatódik a 2020 nyarán Gianni Infantino FIFA-elnök ellen indított büntetőeljárás – számolt be róla a Nemzetközi Újságíró-szövetség, az AIPS hivatalos honlapja.

E-sport: büntetővel jutott az MTK a virtuális Magyar Kupa elődöntőjébe

Az MTK Budapest esport csapata a HPCL Magyar Kupában szétlövésben győzte le ellenfelét. A K&H MNEB HPCL hetedik játéknapján az első találkozó győzelmét követően vereséget szenvedtek vetélytársuktól.

Klub-vb: agyrázkódás gyanúja esetén plusz cserelehetőséget biztosít a FIFA

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a februári klubvilágbajnokságon az eddigi öt cserelehetőségen felül engedélyezi az edzőknek a további változtatások lehetőségét abban az esetben, ha egy játékosnál agyrázkódás gyanúja kerül szóba.

Labdarúgás: Joseph Blatter súlyos állapotban került kórházba

Súlyos, de nem életveszélyes állapotban került kórházba Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnöke.

Klub-vb: először lesz női játékvezetői hármas a tornán

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) játékvezetői bizottsága hétfőn nyilvánosságra hozta a februári klubvilágbajnokságon közreműködő bírók listáját, amelyen először női hármas is található – írja az MTI.

FIFA: egyelőre felfüggesztették Trippier tízhetes eltiltását

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vasárnap megerősítette a spanyol sajtóinformációkat,  amelyek szerint felfüggesztette Kieran Trippier tízhetes eltiltását, amelyet a sportfogadásra vonatkozó szabályok megsértése miatt kapott az Atlético Madrid angol válogatott játékosa.

Arsenal: Ha szükségük van rám, akkor segítek – Wenger

Arsene Wenger, az Arsenal korábbi menedzsere nem zárkózik el attól, hogy visszatérjen a londoni együttes kispadjára.

MCS FIFA: „Megpróbáltam egy váratlan húzást, és szerencsére bejött”

Történelmet írt Sero, hogy az első nagy versenyét, a Megyék Csatáját sikerült megnyernie, méghozzá a legfiatalabb indulóként. Ellenfele nem más volt, mint Gabinho, aki az első mérkőzésen még magabiztosan nyert, aztán már egy hosszabbításos, aranygólos diadallal kapaszkodott vissza Sero, végül egy látványos és nagy különbségű győzelemmel az első helyet is megszerezte. A harmadik gólja pedig a torna egyik legpimaszabb, egyben legszebb és legzseniálisabb találata volt.

MCS FIFA 21: történelmet írt az Xbox-döntőt megnyerő fiatal titán

Két kérdés maradt mindössze nyitva a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny végére, ki nyeri a FIFA 21-ben a két konzol döntőjét?! Xboxon előzetesen kevesen várták a Bács-Kiskun Betyárokat képviselő Serot a Megyék Csatája döntőjébe, sőt ő maga is leginkább a top 8-at tűzte ki célul, de az elszántsága, tehetsége, és kivételes játéka végül a csúcsra repítette.

MCS FIFA 21: aranygól döntött a PS4-es fináléban

Két kérdés maradt mindössze nyitva a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny végére, ki nyeri a FIFA 21-ben a két konzol döntőjét?! PS4-en a Csongrádi Turulokat vezető EndLine03 és a Tolnai Hercegeket képviselő HorvathG_ csapott össze. Már a csoportkör alatt összefutottak, de akkor mind a ketten nyertek egyet-egyet egymás ellen, így 3–3 ponttal gazdagodtak.

FIFA: elmarad az U17-es és az U20-as vb 2021-ben

A koronavírus-járvány miatt az U17-es és az U20-as férfi labdarúgó-világbajnokságot sem rendezik meg 2021-ben.

MCS FIFA 21: ennél szorosabb aligha lehetne a PS4-es finálé

Egy hosszú út végéhez érkezett a két játékos, mivel a selejtezőket követően egy öthetes csoportkörökre bontott küzdelemsorozatban kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket, utána pedig az egyenes kieséses szakaszban még jobban fel kellett pörögniük.

Vb 2022: átadták a katari torna negyedik stadionját

Katar nemzeti ünnepén látványos külsőségek közepette, a hazai kupadöntővel avatták fel pénteken az arab ország negyedik olyan futballstadionját, amely a 2022-es világbajnokság egyik színhelye lesz majd.

MCS-döntő: minden információ egy helyen, hogy ne maradj le semmiről

Hamarosan elérkezik a Megyék Csatája League of Legends és FIFA 21 tornáinak utolsó felvonása, a mindent eldöntő finálék napja. A játékosok már alig várják, hogy megmérkőzzenek az értékes nyereményekért, amelyeket természetesen élőben követhettek magyar kommentár mellett. Az alábbiakban mindent megtudhattok a menetrendről, a formátumról és a résztvevőkről.

Puskás-díj: Dél-Koreában nagyon büszkék az elismerésre

Zsóri Dániel tavalyi győzelme után mi, magyarok pontosan tudjuk, micsoda büszkeséget érezhetnek most Dél-Koreában, miután a Tottenham támadója, Szon Hung Min kapta meg a Puskás-díjat a Burnley ellen szerzett góljáért. A hírről az összes nagy országos portál beszámolt, és a The Korea Herald mellett a The Korea Times sportrovata, valamint a korea.net is hangsúlyozza, hogy a huszonnyolc éves futballista első koreaiként és második ázsiaiként nyerte meg az év góljáért járó rangos elismerést.