-->
Videó: segítség a kezdéshez – így lehet gólt szerezni szögletből a FIFA 23-ban!

Ez az a hét, mi több, nap, amire már hónapok óta vártak a FIFA-játék szerelmesei, ugyanis megérkezett a FIFA 23, mely péntektől kapható a boltokban. Egy gamer nagyon hamar rájött/ráérzett arra, hogyan kell a „megváltozott, új módon elvégzendő” szögletből közvetlenül gólt szerezni. Mutatjuk!

FIFA 23: Mercier kapta a legjobb értékelést a Ferencváros-játékosok közül

Mint ismert, ez az a hét, amire már hónapok óta vártak a FIFA-játék szerelmesei, ugyanis megérkezett a FIFA 23. Most megmutatjuk, milyen lapokat és összértékeléseket kaptak a – játékban egyedüli magyar csapatként szereplő – Ferencváros labdarúgói.

Videó: új szintre lépett a „Siu” a FIFA 23-ban

Mint ismert, ez az a hét, amire már hónapok óta vártak a FIFA-játék szerelmesei, ugyanis megérkezett a FIFA 23. Az elmúlt kiadásokhoz hasonlóan a gólörömök most is beállíthatók az Ultimate Team-játékmódban, az egyik legnépszerűbb pedig Cristiano Ronaldóé. A mostani kiadásban minden eddiginél élethűbb és hangosabb az ikonikus „Siu”, ezt az alábbi videó igazolja.

FIFA 23: íme, a magyar futballisták értékelései az új játékban – kép

A futbin.com adatbázisának köszönhetően most már megnézhetjük, milyen értékeléseket kaptak a magyar futballisták a FIFA 23-ban. Az Ultimate Teamben ezúttal is megtalálható a legendás csatár, Puskás Ferenc, kártyája pedig most is az egyik legjobbnak számít a játékban.

Videó: életre kelt a FIFA?! Szokatlan szögből nézhetjük Messi szabadrúgását

Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain 1–0-s sikert aratott a Lyon vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 8. fordulójának vasárnapi játéknapján. A mérkőzésen győztes gólt jegyző Lionel Messi nagyon közel járt ahhoz, hogy szabadrúgásból is bevegye a kaput. Különleges kameraállásból mutatjuk meg most a lövését!

Kép: egyedi arcot kap, így néz ki Szoboszlai a FIFA 23-ban

Az évek során több magyar játékossal is találkozhattunk a legnépszerűbb futballjáték, a FIFA-sorozat részeiben, azonban sokszor jelentek meg általános, rájuk nem hasonlító arccal a virtuális meccseken. Az idei kiadásban, amely szeptember 30-án érkezik, Szoboszlai Dominik játékbeli karaktere viszont átesett egy kis ráncfelvarráson, ugyanis a válogatott játékos arcát az EA Sports különösen igényesen megalkotta a Face Scan-technológiával.

FIFA: feloldották az indiai szövetség felfüggesztését

A Nemzetközi Labdarúgó-Szövetség (FIFA) feloldotta az indiai szövetség (AIFF) felfüggesztését

FIFA: felfüggesztése visszavonását kéri az indiai szövetség

Az Indiai Labdarúgó-szövetség (AIFF) azzal a kéréssel fordult a nemzetközi szövetséghez (FIFA), hogy vonja vissza az ellene életbe léptetett intézkedést, miután a kifogásolt vezető testületet feloszlatták – írja a Magyar Távirati Iroda.

Vb 2022: nem játsszák le a brazil–argentin selejtezőt

Mégsem kell lejátszani a brazil és az argentin labdarúgó-válogatott egymás elleni világbajnoki selejtezőjét, amely tavaly szeptember 5-én, pár perccel a kezdés után félbeszakadt.

FIFA: felfüggesztették az indiai szövetséget

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) felfüggesztette az indiai szövetség (AIFF) tagságát harmadik fél indokolatlan befolyása miatt – írja az MTI.

FIFA 23: női foci, vb – itt az első videó az új játékról

Megújult mozgásmechanikát, a férfi és a női világbajnokságot, női klubfutballt és még sok-sok újdonságot ígér a szeptember 30-án megjelenő FIFA 23, amely utoljára viselheti ezt a nevet. A készítők egyelőre ezekből az újdonságokból sok mindenről nem rántották le a leplet, de az első bemutatóvideó már kikerült a játékról: íme, a FIFA 23!

Sepp Blatter: Platini would be a great FIFA president

The former leader of world football has received hundreds of congratulatory messages after his acquittal, Viktor Orbán's text message was particularly welcome, while Gianni Infantino did not contact him.

Sepp Blatter: Platini jó FIFA-elnök lenne

A világfutball korábbi vezetője százával kapta a gratuláló üzeneteket felmentése után, Orbán Viktor SMS-ének különösen örült, Gianni Infantino viszont nem kereste.

Labdarúgás: felmentették Blattert és Platinit

Felmentette a svájci szövetségi büntetőbíróság Joseph Blattert a Nemzetközi (FIFA) és Michel Platinit, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) volt elnökét – írja az MTI.

FIFA: „A történelem egyik legjobbja” – az Aranycsapatra emlékeztek

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) által üzemeltetett, a futball gazdag örökségét őrző FIFA Múzeum a Facebook-oldalán emlékezett vissza az 1950-es évekbeli magyar válogatottra, a Puskás Ferenc vezette Aranycsapatra.

FIFA: a Craiova panaszt tett a Kisvárdára Kovacic miatt

Az Universitatea Craiova közleményt adott ki arról, hogy bepanaszolta a FIFA-nál a Kisvárdát, amely pénteken a saját labdarúgójaként mutatta be Dominik Kovacicot. A román klub szerint a horvát játékosnak 2024 nyaráig szóló szerződése van vele.

Vb 2022: már 1.8 millió katari jegy talált gazdára

A katari szervezők már 1.8 millió jegyet értékesítettek a november 21-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságra.

Gyász: elhunyt Huták Antal korábbi FIFA-játékvezető

Rövid, súlyos betegség után, életének 74. évében elhunyt Huták Antal korábbi nemzetközi labdarúgó-játékvezető és sportvezető – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja.

FIFA: meghosszabbították az orosz agresszió miatti ideiglenes szabályok hatályát

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) meghosszabbította ideiglenes rendelkezését: az ukrán és orosz klubokkal szerződésben álló külföldi játékosok, edzők – ellenkező értelmű írásos megegyezés hiányában – 2023. június 30-ig egyoldalúan felfüggeszthetik munkaszerződésüket.

Vb 2026: ezekben a stadionokban rendezik a mérkőzéseket – képgaléria

Mint beszámoltunk róla, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bejelentette, mely 16 stadion ad otthont a 2026-as világbajnokság mérkőzéseinek Észak-Amerikában. Az Egyesült Államok 11, Mexikó három, Kanada két helyszínen fogadja a 48 résztvevőt, a finálé helyszínéről 2023-ban döntenek. Képgalériánkban megtekintheti, mely stadionokban rendeznek mérkőzéseket a négy év múlva esedékes vb-n.


Kézilabda Eb: Tudta-e?