Videó: lenyűgöző fényjátékkal mutatták be az új stadiont

Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő FC Cincinnati hivatalos oldala lenyűgöző fényjátékkal mutatta be az új West End Stadiont.

MLS: bejelentették a holland ikont, legalábbis azt hitték…

Mint arról beszámoltunk, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő FC Cincinnati közleménye szerint a holland Jaap Stam veszi át a csapat irányítását. A holland ikon bejelentése azonban nem ment épp zökkenőmentesen…

MLS: a Cincinnati edzője lehet a hollandok ikonikus védője

A holland Jaap Stam az első számú jelölt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő FC Cincinnati vezetőedzői posztjára.

Hollandia: az Ajax középpályása az MLS-ben folytatja

A Premier League-et is megjáró Siem de Jong az előző idényben a Sydney FC-nél szerepelt kölcsönben. Ősszel az Ajaxban alig kapott lehetőséget. Most az előző idényt ligautolsóként záró, az új évadra nem épp ideális körülmények között készülő FC Cincinnati jelentette be a szerződtetését.

MLS: minden a feje tetejére állt a tavalyi ligautolsónál a rajt előtt

Már két hét sincs hátra az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) rajtjáig, de a másodéves FC Cincinnatinél minden a feje tetejére állt. Egy ártatlannak tűnő rasszista megjegyzés miatt megsértődött az egyik játékos, a vezetőedző lemondott, az egyik csatár ellen pedig bírósági eljárás folyik két rendbeli bűncselekmény vádjával. Nem ezt nevezik nyugodt körülményeknek...

Légiósok: Nikolics gólpasszt adott, majd a volt fradista egyenlített – videó

A Carolina Challenge Cup felkészülési torna második fordulójában a Chicago Fire 1–1-es döntetlent játszott az FC Cincinnativel. A Fire vezető góljánál Nikolics Nemanja volt az előkészítő, míg a túloldalon Roland Lamah talált be.

MLS: este akár csapatot is válthat Stieber Zoltán

Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) magyar idő szerint kedd este rendezik az úgy nevezett bővítési draftot, amelyen a bajnoksághoz jövőre csatlakozó FC Cincinnati választhat összesen öt játékost a többi klub meg nem védett játékosaiból, klubonként maximum egyet. Az MLS-ben szereplők közül Stieber Zoltán is érintett lehet, miután nem került be csapata, a D.C. United 11 védett játékosa közé.