F3: Szmoljar pole-ban; Tóth 29. a monzai időmérőn

Alekszandr Szmoljar szerezte meg a pole pozíciót a Formula–3-as záró hétvége időmérőjén Monzában. Mögötte Zane Maloney és Roman Stanek érkezett, míg az első ötös sorát Victor Martins és Arthur Leclerc tette teljessé.

F3: Collet nyert Correa előtt; Tóth 27. a zandvoorti sprintfutamon

Caio Collet aratott győzelmet a Formula–3-as zandvoorti versenyhétvége sprintfutamán. Mögötte Juan Manuel Correa és Zak O'Sullivan szelte át a célvonalat, míg az első ötöst Jonny Edgar és Grégoire Saucy egészítette ki. Tóth László a 27. helyen látta meg a kockás zászlót.

F3: Maloney a pole-ban, Tóth a mezőny végén Zandvoortban

Zane Maloney szerezte meg a pole pozíciót a Formula–3-as zandvoorti versenyhétvége időmérőjén. Mögötte Victor Martins és Jak Crawford érkezett, míg az első ötös sorát Roman Stanek és Franco Colapinto tette teljessé. Tóth László az utolsó helyen zárt.

F3: Crawford nyert, Tóth 22. a spielbergi sprintfutamon

Jak Crawford aratott győzelmet a Formula–3-as osztrák versenyhétvége sprintfutamán. Mögötte Caio Collet és Franco Colapinto szelte át a célvonalat, míg Tóth László a 22. helyen látta meg a kockás zászlót.

F3: Martins nyert Spanyolországban; Tóth a 24. helyen

Victor Martins aratott győzelmet a Formula–3-as spanyolországi versenyhétvége vasárnapi futamán. Mögötte Roman Stanek és Isack Hadjar szelte át a célvonalat, míg Tóth László a 24. helyen zárt.

F3: Vidales nyert hazai pályán; Tóth a 26. helyen

David Vidales aratott győzelmet a Formula–3-as spanyolországi versenyhétvége szombati futamán. Mögötte Jak Crawford és Caio Collet futott be, míg Tóth László a 26. helyen látta meg a kockás zászlót.

F3: Colapinto nyert; Tóth László 19. az imolai sprintfutamon

Franco Colapinto aratott győzelmet a Formula–3-as imolai versenyhétvége sprintfutamán. Mögötte Victor Martins és Jak Crawford szelte át a célvonalat, míg a magyar induló, Tóth László a tizenkilencedik pozícióban látta meg a kockás zászlót.

F3: csapatot vált, de a Formula–3-ban marad Tóth László

A cseh Charouz Racing System színeiben folytatja pályafutását a Formula–3-as versenysorozatban Tóth László, aki tavaly mutatkozott be a szériában – közölte az MTI.

F3: Tóth László hasznosnak és tanulságosnak értékelte első idényét

Sokat tanult és rengeteg tapasztalatot szerzett autóversenyzői pályafutása első Formula–3-as idényében Tóth László, aki a spanyol Campos Racing színeiben teljesítette a versenysorozat idei idényét – írja a Magyar Távirati Iroda.

F3: Hauger bajnok lett; Tóth kiesett az első versenyen Szocsiban

Logan Sargeant aratott győzelmet a Formula–3-as idényzáró sprintfutamán Szocsiban. Mögötte a bajnoki címét bebiztosító Dennis Hauger látta meg a kockás zászlót, míg a dobogó alsó fokára Victor Martins állhatott fel. A magyar induló, Tóth László műszaki probléma miatt kénytelen volt feladni a futamot.

F3: Doohan újabb győzelmet aratott; Tóth 23. az esős Spában

Jack Doohan aratott győzelmet a Formula–3 spái versenyhétvégéjének vasárnapi fő futamán. Mögötte Victor Martins és Alekszandr Szmoljar haladt át a célvonalon, míg Tóth László 23. helyen látta meg a kockás zászlót.

F3: Vesti győzött, Tóth a 24. lett a spielbergi záró futamon

Frederik Vesti győzelmével ért véget a Formula–3-as záró futam az Osztrák Nagydíj hétvégéjén. A dán versenyző mögött Dennis Hauger, harmadikként pedig Olli Caldwell ért célba. Tóth László a 24. helyen zárta a harmadik futamot Spielbergben.

F3: Schumacher győzelemmel szerezte meg az első pontjait; Tóth a 21.

David Schumacher szerezte meg a győzelmet a Formula–3-as második versenyen az Osztrák Nagydíj versenyhétvégéjén. A dobogóra még Frederik Vesti és Dennis Hauger állhatott fel, Tóth László a 21. helyen ért célba Spielbergben.

F3: Tóth László is részt vett a barcelonai teszten

Az elmúlt hét második felében a Barcelona közelében elhelyezkedő Circuit de Catalunyán tartották meg az FIA Formula–3-as bajnokság mezőnyének az idény előtti második kollektív tesztet, amely az utolsó volt a szezonnyitó versenyhétvége előtt. A teszten Tóth László is részt vett a Campos Racing színeiben – tájékoztatott a Tóth László média.

Autósport: Keszthelyi Vivien a Portugál Nagydíj hétvégéjén debütálhat

A Portugál Nagydíj betétfutamaként az Euroformula Open mezőnyében Keszthelyi Vivien, aki kétnapos hivatalos teszten vett részt a hétvégén – tájékoztatott a VRS Sport Group.

Autósport: Ralf Schumacher fia a Formula–3-ban folytatja

A Forma–3-ban folytatja pályafutását David Schumacher, a korábbi Formula–1-es versenyző Ralf fia és a legendás hétszeres világbajnok Michael unokaöccse.

Autósport: két Schumacher is versenyez Oroszországban a hétvégén

Michael és Ralf Schumacher fia, Mick és David is rajthoz áll a hétvégén a Formula–1-es Orosz Nagydíj betétfutamain.

F3: óriási baleset a monzai versenyen – videó

Alex Peroni óriásit bukott a Formula–3 monzai versenyhétvégéjének első versenyén, amikor ráhajtott egy kerékvetőre, amitől autója felrepült a levegőbe, többször is megforgott, majd a pálya széli gumifalba csapódott. A versenyző szerencsére magától szállt ki a kocsijából, majd a pályakórházba szállították. A futamon Robert Shwartzman nyert.

Autósport: F3-as futamot nyert az amputált lábú pilóta

Az akkor 17 esztendős autóversenyző, Billy Monger két éve egy brit F4-es versenyen szenvedett súlyos balesetet, amely miatt mindkét lábszárát amputálni kellett. A pilóta a balesete után visszatért az együlésesek világába és több mint két év után az elmúlt hétvégén ismét futamot nyert: az esős időben rendezett Pau-i Nagydíjon győzött Franciaországban.

Autósport: törölték a 2019-es F3-as idényt

Hat héttel az idény kezdete előtt mindössze hat versenyző indulása volt biztos a Formula European Masters 2019-es szezonjában, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy lefújják a sorozat idei szezonját.


Kézilabda Eb: Tudta-e?