Női kosár: edzője nélkül utazott Törökországba a DVTK

Kedden szabadul a karanténból Földi Attila, az Aluinvent DVTK női kosárcsapatának vezetőedzője, s ugyan csapata csak szerdán játszik a török Izmit Belediyespor otthonában a főtáblára jutásért a női Euroligában, ám a játékosok már vasárnap elutaztak a török városba, ahol négy napon át „buborékban” lesznek Izmitben – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda. Földi helyett Völgyi Péter sportszakmai igazgató irányít a szerdai selejtezőn.

Női kosár: „Az egyik álmom volt, hogy a diósgyőri kispadra üljek”

Földi Attila, a DVTK női kosárlabdacsapatának 29 éves új vezetőedzője nagy szurkolója a Crvena zvezdának, és bár édesapja is szakmabeli, igyekszik a saját útját járni.

Női kosár: 29 éves szakember a Diósgyőr új vezetőedzője

Földi Attila irányítja a következő idénytől a DVTK női kosárlabdacsapatát – adta hírül a diósgyőri klub hivatalos honlapja.

A Domino görög, a Vasas horvát ellenféllel mérkőzik a negyeddöntőben

A D-csoportban első helyen végzett Domino-BHSE együttese a B-jelű négyes második helyén záró görög Olympiakosz Pireusszal mérkőzik meg a negyeddöntőben. Kovács István együttesénél jóval nehezebb feladat vár Földi Attila csapatára, az angyalföldiek csoportmásodiként kvalifikálták magukat a legjobb nyolc mezőnyébe, így ott egy csoportelső, mégpedig a csoportkört veretlenül letudó, nem mellékesen címvédő horvát Jug Dubrovnik vár rájuk.