Ökölvívás: Belfort legyőzte Holyfieldet, Trump kommentált

A kevert harcművészet (MMA) vezető szervezetének (UFC) korábbi bajnoka, Vitor Belfort az első menetben TKO-val győzött a 80-as, 90-es években a profi boksz két felső súlycsoportjában is világbajnok amerikai Evander Holyfield ellen a magyar idő szerint szombat hajnalban a floridai Hollywoodban rendezett ökölvívógálán.

Ökölvívás: A Covid nagy ütést mért rám – De La Hoyát kiengedték a kórházból

Korábban beszámoltunk róla, hogy a profi boksz két felső súlycsoportjában is világbajnok amerikai Evander Holyfield helyettesíti a koronavírusos megbetegedéssel kórházba került Oscar De La Hoyát a szombati, korábbi MMA-bajnok Vitor Belfort elleni mérkőzésen. De La Hoya szerdán beszélt először a megbetegedéséről, miután kiengedték a kórházból, s elmondta, nagyon nehéz időszakon van túl.

Ökölvívás: Trump kommentátor lehet Holyfield meccsén

Az ESPN információi szerint az Egyesült Államok korábbi elnöke, Donald Trump is a kommentátorok stábját erősíti majd Evander Holyfield Vitor Belfort elleni ökölvívómeccsén – a világbajnok amerikai bokszoló a koronavírusos megbetegedéssel kórházba került Oscar De La Hoyát helyettesíti.

Ökölvívás: Holyfield lép szorítóba De La Hoya helyett

Egy hónappal 59. születésnapja előtt a 80-as, 90-es években a profi boksz két felső súlycsoportjában is világbajnok amerikai Evander Holyfield helyettesíti a honfitárs, és szintén exvilágbajnok Oscar De La Hoyát a most szombati összecsapáson, amelyen az ellenfél a kevert harcművészet (MMA) vezető szervezetének (UFC) korábbi bajnoka, a brazil Vitor Belfort lesz – közölte az MTI.

Ökölvívás: Evander Holyfield tíz év után visszatér

Tíz év után visszatér a ringbe Evander Holyfield korábbi világbajnok profi ökölvívó, de ellenfele a közelmúltbeli tervekkel ellentétben nem Mike Tyson lesz – írja az MTI.

Ökölvívás: most azt mondják, mégis lesz harmadik Tyson-Holyfield meccs

Alig egy nappal a tagadó nyilatkozat után maga Mike Tyson jelentette be, hogy harmadszor is bokszolni fog Evander Holyfielddel – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Ökölvívás: „Tyson csak a kifogásokat keresi” – Holyfield bokszolna

A legendás, 58 éves Evander Holyfield nagyon készül arra, hogy harmadszor is összemérje erejét korábbi riválisával, az 54 éves Mike Tysonnal.

Ökölvívás: Holyfield kihívta Tysont, harmadszor is megküzdhetnek

Újabb veterán nehézsúlyú ex-bokszvilágbajnok lépett színre: Evander Holyfield. Az 58 éves amerikai kihívta az idén önmagát szintén reaktiváló honfitársát, az 54 éves Mike Tysont, hogy harmadszor is verekedjenek meg a ringben.

Boksz: Személyesen kéne ledumáljuk – Tyson összecsapna Holyfielddel

A múlt hétvégén a Roy Jones Jr. elleni bemutató meccs keretében visszatérő Mike Tyson mellett a bunyós korábbi ellenfele, Evander Holyfield is edzésben van, Tyson pedig kész lenne újra összecsapni vele.

Videó: még el sem kezdődött a meccs, Tyson máris „megkóstolta Roy Jones fülét”

Mint ismert, Mike Tyson és Roy Jones Jr. magyar idő szerint vasárnap hajnalban küzd meg egymással Los Angelesben. A balhés Tyson 1997-ben a csata hevében megharapta Evander Holyfield fülét, amiből óriási botrány keletkezett. Úgy látszik, semmit sem változott – egy videóban Jones tortából készült fülét kóstolta meg hálaadás alkalmából. 

Boksz: Ne hülyüljünk már meg Tysontól és Holyfieldtől! – Hopkins

Ha valaki, akkor a legendás Bernard Hopkins pontosan tudja, hogy lehet kezelni a ringben, sőt, egyáltalán az élsportban az idősödéssel járó változásokat, hiszen ő maga 2016 decemberében, majdnem 52 évesen vívta utolsó összecsapását, 48 évesen még világbajnoki címet szerzett, sőt 2014-ben, 49 esztendősen a félnehézsúlyú címeket is sikerült egyesítenie. Hopkins tehát pontosan tudja, mit beszél, amikor úgy gondolja, hogy az idén bejelentett visszatéréshullámnak (Mike Tyson, Evander Holyfield, Oscar De La Hoya, Sergio Martinez) igen rossz vége is lehet.

Ökölvívás: Megfordult a fejemben a visszatérés – Erdei

Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség szakmai társelnöke a Borsnak elárulta, neki is megfordult a fejében, hogy visszatér a szorítók közé.

Ökölvívás: Holyfield kész megmérkőzni Mike Tysonnal

Evander Holyfield hivatalosan is jelezte, hogy beleegyezik egy Mike Tyson elleni mérkőzésbe, amely a két korábbi profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok harmadik összecsapása lesz.

Ökölvívás: így edz a visszatérésre készülő, 57 éves Holyfield – videó

Az Instagram-oldalára feltöltött videofilmmel is igazolni kívánta Evander Holyfield egykori profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, hogy komolyan gondolja visszatérését a ringbe.

Ökölvívás: Tyson–Holyfield – egyre közelebb a harmadik felvonás!

Evander Holyfield egykori profi ökölvívó szerint már zajlottak tárgyalások az ő, valamint Mike Tyson menedzsmentje között kettejük esetleges harmadik összecsapásáról.

Ökölvívás: Holyfield nem zárja ki a harmadik meccset Tyson ellen

Csaknem negyedszázad múltával harmadszor is találkozhat egymással a ringben a profi ökölvívás korábbi két nehézsúlyú amerikai kiválósága, Evander Holyfield és Mike Tyson.

Ökölvívás: az 57 éves Holyfield is készen áll a visszatérésre

Az 53 éves ex-világbajnok Mike Tyson után a profi boksz aranykorának egy másik amerikai nehézsúlyú „bombázója”, az 57 esztendős Evander Holyfield is tudatta, hogy vissza akar térni a szorítóba.

Holyfieldet megalázta egy vemhes ló, szájba is vágta

Evander Holyfield, az angol Big Brother celebkiadásában szereplő bokszoló eddig nem véletlenül nem engedett bepillantást magánéletébe, ugyanis mint a műsorból kiderült, Evander nem épp a legkedvesebb fickó.

Tyson becsönget, és visszaadja Holyfield leharapott fülét

A megbocsátás és megkönnyebbülés örömétől túlfűtött jelenetben osztozott két legendás bokszoló, Mike Tyson és Evander Holyfield.

Ökölvívás: Holyfieldet már nem érdekli a bunyó

Hiába mutatott hosszú évek óta hanyatló formát, a korábbi vitathatatlan cirkáló-, és nehézsúlyú világbajnok Evander Holyfield úgy festett, még az ötödik x felett sem fogja feladni álmát, hogy újra visszaszerezze a nagy szervezetek nehézsúlyú világbajnoki címeit.