Férfi kézi: Az Eurokupa jó felkészülés volt az Eb-re – Máthé

A magyar férfi kézilabda-válogatott 26–22-re legyőzte a horvátokat az Eurokupában, ezzel az is eldőlt, hogy Gulyás István együttese megnyerte a sorozatot. A találkozó után Máthé Dominik kiemelte, az itt lejátszott mérkőzések jól szolgálták a felkészülést a januári, magyar–szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságra. 

Férfi kézilabda: Nagyobb az önbizalmam, gyorsabb és erősebb lettem –   Máthé Dominik

Az utolsó Eurokupa-meccsére készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kihagyhatatlan játékosa lett Máthé Dominik, aki szerint remek taktikájuk volt a spanyolok ellen.

Férfi kéziválogatottunk idegenben is legyőzte Spanyolországot!

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt Eurokupa 5. fordulójában a magyar válogatott idegenben 30–28-ra legyőzte az Eb-címvédő Spanyolországot.

Férfi kézilabda Eurokupa: tíz góllal legyőztük Szlovákiát

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt férfi kézilabda Eurokupa 4. fordulójában a magyar válogatott 36–26-ra legyőzte Szlovákiát Győrben.

Férfi kéziválogatottunk tíz góllal legyőzte Szlovákiát az Eurokupában

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon már biztosan részt vevő válogatottak számára kiírt Eurokupa 4. fordulójában a magyar válogatott 36–26-ra legyőzte Szlovákiát Győrben.

Magabiztos magyar győzelem Pozsonyban Szlovákia ellen

A Gulyás István szövetségi kapitány vezette magyar férfi kézilabda-válogatott 30–15-re nyert Szlovákiában, EHF Eurokupa-mérkőzésen.

Férfi kézi: Ligetvári készen áll arra, hogy támadásban is bizonyítson

A szlovákok elleni Eurokupa-meccsen a magyar férfi kézilabda-válogatottba visszatérő veszprémi balátlövő, Ligetvári Patrik készen áll arra, hogy az ellenfél kapuja előtt is bizonyítson.

Férfi kézi Eurokupa: elmarad a Spanyolország–Horvátország mérkőzés

A Spanyolországban uralkodó rendkívüli időjárási körülmények miatt újabb sporteseményt kellett elhalasztani az országban. A Spanyol Kézilabda-szövetség hivatalos Facebook-oldalán közölte, az EHF döntése alapján elmarad a mai Spanyolország–Horvátország férfi kézilabda Eurokupa-mérkőzés.

Férfi vízi Ek: elkészült a csoportbeosztás, a Szolnok otthon játszik

Az Európai Úszószövetség (LEN) elkészítette a férfi vízilabda Eurokupa csoportbeosztását. A sorozatban négy magyar csapat szerepel – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Férfi kézi Eurokupa: a horvátok nyertek a magyarok ellen Eszéken

A férfi kézilabda Eurokupa 2. fordulójában az Eb-címvédő Spanyolország ellen a minap meglepetésre győzelmet arató magyar válogatott Horvátországba látogatott, s bár remekül tartotta magát és nagy küzdelemre késztette a hazaiakat, végül négygólos vereséget szenvedett.

Jó játék vereséggel Horvátország ellen

A férfi kézilabda Eurokupa 2. fordulójában az Eb-címvédő Spanyolország ellen meglepetésre győzelmet arató magyar válogatott Horvátországba látogatott, és bár remekül tartotta magát, nagy küzdelemre késztette a hazaiakat, végül négygólos vereséget szenvedett.

Férfi kézi Eurokupa: magyar győzelem Spanyolország ellen

A férfi kézilabda Eurokupa 1. fordulójában a rengeteg újonccal felálló magyar válogatott kiváló játékkal biztos győzelmet aratott Spanyolországgal szemben. 

Az Eb-címvédő Spanyolország legyőzésével nagy skalpot szerzett a férfi kéziválogatott

A férfi kézilabda Eurokupa 1. fordulójában a rengeteg újonccal felálló magyar válogatott kiváló játékkal biztos győzelmet aratott az Eb-címvédő Spanyolország ellen. 

Vízilabda: az OSC Rijekában, a BVSC Barcelonában selejtez az EK-ban

A skóciai Glasgow-ban az Európai Úszószövetség illetékesei megtartották a férfi Bajnokok Ligája és az Eurokupa első selejtezőkörének a sorsolását.

Férfi vízi Ek: második meccsét is megnyerte az FTC

Az FTC-PQS-Waterpolo a második mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda Európa-kupa budapesti selejtezőcsoportjában: csütörtökön a francia Strasbourgot győzte le 14–12-re a Népligetben.

Férfi vízilabda Európa-kupa: fölényes debreceni győzelem

A DVSE roppant sima, 11 gólos győzelmet aratott a férfi vízilabda Európa-kupa debreceni selejtezőcsoportjának péntek esti mérkőzésén holland riválisa ellen.