Ekl: Úgy készültünk fel a párharc visszavágójára is, mint bármelyik másik mérkőzésre – Michael Boris

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Mol Fehérvár FC 2–1-re legyőzte idegenben a moldovai Petrocubot az Európa-konferencialiga 3. selejtezőkörének visszavágóján. A találkozót követően az edzők és a Vidi kapusa is értékelt. A székesfehérváriak 7–1-es összesítéssel jutottak a rájátszásba, amelyben a német Bundesligában szereplő 1. FC Kölnnel találkoznak majd. 

Mol Fehérvár FC: Nekem nem elfogadható a második hely – Emil Rockov

Emil Rockov visszatért a Mol Fehérvár FC-hez, túljutott a nehézségeken, és jó erőben szállt versenybe a kapusposztért.

Fehérvár: fél évre kölcsönadták a szerb válogatott kapust

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC fél évre kölcsönadta kapusát, Emil Rockovot a szerb Szuperligában szereplő FK Vojvodinának.

Mol Fehérvár: több hónapos kihagyás után visszatér a kapus

Több hónapos kényszerpihenő után kész a visszatérésre a Mol Fehérvár FC szerb kapusa: Emil Rockov ismét teljes értékű munkát végez – adta hírül kedden hivatalos honlapján a labdarúgó NB I 4. helyén álló fehérvári csapat.

Újabb kellemetlen vereség: a Honvéd is legyőzte a Mol Fehérvárt

A Mol Fehérvár FC nem tudta kihasználni az éllovas Ferencváros botlását, 2–1-re kikapott ugyanis odahaza a Budapest Honvédtól a labdarúgó NB I 18. fordulójában.

NL: a Mol Fehérvár kapusa is bekerült a szerb keretbe

A szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubisa Tumbakovics hétfő délelőtt közzétette azoknak a játékosoknak a nevét tartalmazó listát, akikre számít a Skócia elleni, november 12-én sorra kerülő Eb-pótselejtezőn, valamint a Magyarország és Oroszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseken.

Fehérvár: szerb válogatott kapust szerződtettek – hivatalos

A Mol Fehérvár bejelentette, hogy szerződtette Emil Rockovot, a szerb válogatott 25 éves kapusát.

Fehérvár: szerb kapus jöhet, 350 ezer euróba kerül – sajtóhír

Helyi sajtóértesülés szerint a Mol Fehérvár közel áll a szerb labdarúgó-bajnokságban legutóbb bronzérmes Vojvodina kapusa, Emil Rockov szerződtetéséhez.


Kézilabda Eb: Tudta-e?