F1: Fittipaldi bírósági perek tömkelegének néz elébe

Nem kevesebb, mint 145 pert indítottak hitelezői a súlyosan eladósodott Emerson Fittipaldi, a Formula–1 kétszeres brazil világbajnoka ellen.

Fittipaldi: Jöjjenek csak a tinédzserek! – exkluzív interjú

Hosszú évtizedeken át nem volt nála fiatalabb világbajnok az F1-ben, ezért Emerson Fittipaldi érthetően szimpatizál a sportágban egyre nagyobb teret hódító ifjú generációval. A kétszeres vb-győztes (1972, 1974) Monzában adott exkluzív interjút a Nemzeti Sportnak – a legendás helyszínen, amelyhez ezer szállal kötődik.

Formula-1: Fittipaldi sportfelügyelő lesz a Kanadai Nagydíjon

Emerson Fittipaldi kétszeres világbajnok brazil pilóta sportfelügyelő lesz a hétvégi Formula-1-es Kanadai Nagydíjon, Montrealban.

Fittipaldi: Schumacher jövőre világbajnok lesz

A hetvenes évek elején két Formula–1-es világbajnoki címet szerző Emerson Fittipaldi úgy véli, Michael Schumacher jövőre a világbajnokság egyik fő esélyeseként áll rajthoz. A brazil legenda azután fogalmazta meg véleményét, hogy elbeszélgetett Ross Brawnnal, a Mercedes-istálló főnökével, és csupa jót hallott a csapat 2011-es autójáról.

Formula-1: Fittipaldi szerint Alonsónak lesz baja Nelsinhóval

A korábbi világbajnok Emerson Fittipaldi úgy gondolja, hogy Fernando Alonsónak meggyűlik majd a baja újdonsült csapattársával, Nelson Piquet Juniorral (képünkön) a 2008-as idényben, sőt azt állítja, legalább akkora csatára kell számítania, mint amekkorát az idén Lewis Hamiltonnal vívott.