Nagyon kellett: a Szeged legyőzte odahaza az Elverumot

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 5. fordulójában a Pick Szeged 30–23-ra megverte odahaza az Elverumot – ez volt a magyar csapat első győzelme ebben a kiírásban.

Férfi kézi BL: a Barca nagy hajrával győzött a Celje ellen

A férfi kézilabda bajnokok Ligája B-csoportjában a Barca hazai pályán 38–30-ra legyőzte a Celjét, míg a Nantes 11 góllal bizonyult jobbnak az Elverumnál.

Férfi kézi BL: a visszavágón nem hagyott esélyt, negyeddöntős a PSG

A 30–30-cal végződő első felvonás után a visszavágón nem hagyott esélyt a Paris Saint-Germain a Máthé Dominikot is foglalkoztató Elverumnak: a párizsiak 37–30-ra győztek, így bejutottak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ahol a Kiel lesz az ellenfelük.

Férfi kézi BL: öttel is vezetett a PSG, de ikszelt az Elverummal

A PSG a második játékrészben öt góllal is vezetett, de az Elverum nagy hajrát bemutatva kiharcolta a döntetlent (30–30) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán.

Férfi kézi BL: győzött a Szeged az Elverum ellen

A Pick Szeged 27–24-re győzött a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a norvég Elverum otthonában.

Győzött Norvégiában a Pick Szeged

Ezúttal sem sziporkázott a Pick Szeged, de hozta a kötelezőt és idegenben 27–24-re legyőzte a norvég Elverumot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. 

Férfi kézi: Egy véletlen mozdulat tönkretett mindent egy időre – Máthé Dominik

Súlyos térdsérülése miatt csaknem egy évig, jövő februárig nem kézilabdázhat Máthé Dominik válogatott jobbátlövő – írja az MTI.

Férfi kézi: Máthé Dominik sérülése súlyos, idén már aligha játszhat

Mint arról csütörtökön beszámoltunk, Máthé Dominik, az Elverum magyar válogatott jobbátlövője súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a THW Kiel elleni BL-meccs második félidejében. Beigazolódtak a félelmek, ugyanis csapata megerősítette, a vizsgálatok után súlyos térdsérülés a diagnózis – írja a norvég bajnok honlapja.

Férfi kézi BL: Máthé súlyosnak tűnő sérülést szenvedett

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája 11. fordulójában a Barcelona 35–30-ra győzött Bukarestben, míg a Máthé Dominikkal felálló Elverum hazai pályán 31–30-ra kikapott a Kieltől – utóbbi találkozón csúnyán megsérült a magyar válogatott játékos.

Férfi kézi: Norvégiába igazol a korábbi magyar utánpótlás-válogatott átlövő

A következő idénytől a norvég férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Elverumnál folytatja a pályafutását Uros Borzas – írja a norvég bajnok hivatalos honlapja. A 22 éves zentai születésű balátlövő korábban pályára lépett a magyar utánpótlás-válogatottakban, de végül a szerb nemzeti csapatot választotta, amelynek színeiben ott volt a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon.

Férfi kézi BL: hihetetlen góllal kaptak ki Máthé Dominikék – videó

A norvég Elverum hazai pályán 33–32-re kikapott a fehérorosz Meskov Breszttől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 9. fordulójában. A vendégek győztes gólját a kapus, Ivan Mackevics szerezte.

Férfi kézi BL: a Montpellier legyőzte Máthé Dominikékat is

Máthé Dominik csapata, az Elverum 37–30-ra kikapott hazai pályán a Montpellier-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának hetedik fordulójában. Leimeter Csaba együttese, a PPD Zagreb 30–30-as döntetlenre végzett a Meskov Breszttel.

Férfi kézi BL: Máthé Dominik csapata ismét nyert, a Barca ikszelt Portóban

A magyar válogatott Máthé Dominikot is foglalkoztató norvég Elverum Handball 30–27-re legyőzte idegenben a fehérorosz Meskov Bresztet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki játéknapján. A Barcelona 33–33-as döntetlent játszott Portóban, míg a Flensburg 34–27-re nyert a Motor Zaporizzsja ellen.  

Férfi kézi BL: Kent Robin Tönnesen jól érzi magát Szegeden

Kent Robin Tönnesen négy idény után a nyáron igazolt a Telekom Veszprémtől a Pick Szegedhez. A norvég jobbátlövővel az Elverum elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után beszélgetett az NSO Tv. 

Férfi kézi BL: „Miután aláírtam a PSG-hez, tartottam a kevés játéklehetőségtől”

„Ha Dean Bombac játszik, nem nyertünk volna” – vallotta meg Máthé Dominik az NSO Tv-nek azután, hogy az Elverum 34–30-ra legyőzte a Pick Szegedet a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Bánhidi Bence is egyetért azzal, hogy nagyon hiányzott „a csapat esze”.  

Férfi kézi BL: meglepetésre az Elverum nyert Szegeden

A Pick Szeged meglepetésre 34–30-ra kikapott hazai pályán a norvég Elverumtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Ma semmi sem jött össze: a Szeged kikapott az Elverumtól

A norvég Elverum meglepetésre 34–30-ra legyőzte a Pick Szegedet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Férfi kézi BL: Máthé Dominikék döntetlennel kezdtek

A Máthé Dominikot is a soraiban tudó Elverum döntetlenre végzett a Vardarral a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában. A norvégok magyar válogatott jobbátlövője hat góllal zárt. A Szeged csoportjában idegenben tudott győzni a THW Kiel és az Aalborg.


Kézilabda Eb: Tudta-e?