FTC: kirándulás az álomvilágba – és a bajnokságra is maradt erő

A sikeres nemzetközi kupaszereplés mellett a bajnoki meccsekre is maradt ereje Szerhij Rebrov együttesének, amely őszi teljesítményével jó alapot teremtett a címvédéshez.

Szoboszlainak talán összejön, elődje lemaradt a Juve, Milan, Napoli trióról

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. LEGÚJABB FUTBALLTÖRTÉNELMI SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

FTC: „Soha semmit nem bántam meg” – Ebedli Zoltán 65 éves lett

A futball, az éjszakázás és a bulik – ez a három dolog határozta meg leginkább Ebedli Zoltán életét saját bevallása szerint. A Ferencvárosban 564 alkalommal pályára lépő karmester – aki ezzel az örökranglista harmadik helyén áll a zöld-fehéreknél – 1953. október 26-án született.

Amikor legutóbb így kezdett a Fradi, még 117 ezren látták!

A Ferencváros labdarúgócsapata az első három fordulóban három győzelemmel kezdte a labdarúgó NB I 2018–2019-es kiírását. A három meccsen 11 gólt szerzett és mindegyik találkozón eljutott legalább három találatig, miközben összesen csak hármat kapott. A Nemzeti Sport Online visszakereste, mikor kezdett így legutóbb a Ferencváros.

Emlékezés: U13-asok és öregfiúk a Novák Dezső-tornán

Február 21-én, szombaton első ízben rendeznek utánpótlás-labdarúgótornát a tavaly februárban elhunyt kétszeres olimpiai bajnok labdarúgó, Novák Dezső emlékére. A helyszín a tapolcai Csermák József Rendezvénycsarnok.

NS: újpesti öröm; Ebedli, Nyilasi, Puskás - szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.