A pehely ad neki erőt és mindent lebíró akaratot – íme, a portugálok passzmestere!

Bruno Fernandes, a Manchester United és a portugál válogatott támadó középpályása az Európa-bajnokság egyik sztárja lehet, és ezt elsőként június 15-én a magyar nemzeti csapat ellen bizonyíthatja.

Miro Klose, de kellenél! – villámléptű szélsőkkel, de klasszis kilences nélkül a nationalelf

A labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának – amelyben a magyar válogatott is szerepel – posztonkénti bemutatóját a német válogatott támadó középpályásaival, támadóival folytatjuk.

Rossi megtalálta a választ, ki kezd Szoboszlai és Kalmár helyett

A labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának, csapatrészenként bemutatóját a magyar válogatott középpályájával folytatjuk.

Támadásszervezésben klasszisok, de védekezésben akadhatnak gondok: a német középpálya

A labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának – amelyben a magyar válogatott is szerepel – posztonkénti bemutatóját a német válogatott támadásépítésért és védekezésért felelős középpályásaival folytatjuk.

Nincs Platini vagy Zidane, most Kanté a francia középpálya világklasszisa

A labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának – melyben a magyar válogatott is szerepel – csapatrészenkénti bemutatását a világbajnok franciák középpályájával folytatjuk:  ma már nincs Michel Platinijük vagy Zinédine Zidane-juk – van viszont N'Golo Kantéjük.

Marco Rossi három belső védős rendszere nagyon bevált

Folytatjuk a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának bemutatóját. Ezúttal fókuszban a magyar védelem és Marco Rossi telitalálatnak bizonyuló húzása, a 3–5–2-es hadrend. 

Korosodó vezérek, jól „legózható” szélsők, és némi sebességhiány a német védelemben

A Nemzeti Sport Online-on folytatjuk a magyar válogatott Eb-csoportjának, az F-csoportnak a bemutatóját, ezúttal a 2014-es világbajnok, az öt évvel ezelőtti Európa-bajnokságon elődöntőig jutó, a 2018-as vb-n viszont címvédőként lebőgő német válogatott védelmét górcső alá véve.

Három vb- és BL-győztes játékos adja a francia védelem alapját

A Nemzeti Sport Online-on folytatjuk a magyar válogatott Eb-csoportjának, az F-csoportnak a bemutatóját, ezúttal a világbajnok és öt éve az Európa-bajnokságon ezüstérmes francia válogatott hátsó alakzatával, illetve védelmével foglalkozunk.


Kézilabda Eb: Tudta-e?