Ízlik majd Magyarországnak az izlandi sikerrecept?

Portugália és Ausztria után következzék a magyar labdarúgó-válogatott harmadik csoportellenfele is a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságról. Izland a valaha volt legkisebb (népességű) ország, amely kijutott a tornára, a selejtezőben látottak és a kulcsjátékosaik ismeretében azonban egyáltalán nem esélytelenek a továbbjutásra.

A verhető magyarokon keresztül a nyolc közé – osztrák Eb-terv

Az Európa-bajnokság sorsolása után részletesen feltérképezzük a magyar válogatottra váró csoportellenfeleket. Ausztria bemutatásában az osztrák laola1.at újságírója, Esterházy Máté volt a segítségünkre.

Eb 2016: hétfő déltől jegyigénylés – útmutató itt!

A szombati sorsolást követően hétfő déltől január 18-án délig igényelhetnek ismét belépőt a szurkolók a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire.

„Görögös” portugál válogatott, Eb-aranyra éhes CR – ez vár a mieinkre

Portugália, Ausztria és Izland lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a 2016-os Európa-bajnokságon. Az első, legerősebb kalapból a portugálok kerültek az F-csoportba, akik a legutóbbi négy kontinensviadalból háromszor legalább az elődöntőig eljutottak, s Cristiano Ronaldo személyében a világ egyik legjobb futballistáját tudhatják csapatukban. A Nemzeti Sport Online ellenfeleket bemutató sorozata Portugáliával kezdődik!

Eb 2016: óriási orosz bakik – több magyar zászló a sorsoláson

Az orosz televízió is közvetítette szombaton a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság csoportbeosztását, a csatorna Twitter-oldalára felkerült egy kép a tornára kijutott csapatokról, valamint a kalapbeosztásról. Igen ám, de ezen a fotón több hibát is fel lehetett fedezni – az egyik Magyarországot is érinti.

Eb 2016: „Mind a három ellenfelünket megverhetjük”

A magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokságon az F-csoportba került Portugália, Izland és Ausztria mellé. Az osztrákok korábbi kiváló játékosa és szövetségi kapitánya, Herbert Prohaska szerint az is előfordulhat, hogy honfitársai 9 ponttal jutnak tovább a csoportból.

Eb 2016: „Magyarországot biztosan le tudjuk győzni”

A magyar labdarúgó-válogatott Portugáliával, Ausztriával és Izlanddal csap össze a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon. Tómas Thór Thórdarson izlandi újságíró a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a magyar és a portugál nemzeti csapatnak is örül.

Eb 2016: durva selejtezős mérlegek – ez a magyar csoport

Magyarország labdarúgó-válogatottja az F-csoportba nyert besorolást a 2016-os Európa-bajnokságra, Portugália, Ausztria és Izland mellé. A ranglisták alapján a csoport harmadik legerősebb csapata a magyar, ám figyelmeztető jel, hogy közvetlenül (pótselejtező nélkül) kijutó válogatottak – két csoportelső és egy csoportmásodik – mellé került, ráadásul mindegyik riválisnak jobb a selejtezős mérlege. Csoportbemutató grafikákkal – kattintásra nagy méretben megtekinthetők!

Eb 2016: Dzsudzsák szerint bárki ellen lehet esélyük

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerint amennyiben a norvégok elleni pótselejtezőn látott küzdőszellemmel lépnek pályára a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokságon is, akkor bárki ellen lehet esélyük.

Eb 2016: Magyarországot nem ismerem – így a rivális gólvágója

David Alaba, az osztrák labdarúgó-válogatott játékosa szerint csapata rendkívül kiegyensúlyozott csoportba került az Európa-bajnokságon. Ausztria mellé Portugália, Izland és Magyarország került az F-csoportba az Eb-sorsoláson.

Eb 2016: Király remek, a magyarok nagyon motiváltak – ezt várják az ellenfelek

Fernando Santos, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya végigtekintett az Eb-csoportellenfeleken – a 2016-os tornán Portugália Ausztria, Magyarország és Izland ellen játszik az F-csoportban –, és alapvetően óvatosan fogalmazott.

Eb 2016: ez vár a csoportban a magyar válogatottra – KÉP!

Egy infografika segítségével összefoglaltuk, mi vár a magyar labdarúgó-válogatottra – és a szurkolókra – a 2016-os Európa-bajnokságon. Mint arról beszámoltunk, Magyarország Portugália, Izland és Ausztria mellé került az F-csoportba a kontinensviadalon. A grafika kattintásra letölthető nagy felbontásban!

Eb 2016: Csányi tisztességes helytállást vár a mieinktől

A magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon az F-csoportba került Portugália, Izland és Ausztria mellé. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke mindenekelőtt tisztességes helytállást vár a mieinktől az Eb-n.

Eb 2016: ezekben a városokban játszik a magyar csapat

A magyar labdarúgó-válogatott Portugáliával Lyonban, Ausztriával Bordeaux-ban, Izlanddal pedig Marseille-ben csap össze a 2016-os Európa-bajnokságon.

Eb 2016: Nehéz csoport, de nincs veszítenivalónk – Bernd Storck

A magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon az F-csoportba került Portugália, Izland és Ausztria mellé. Bernd Storck szövetségi kapitány szerint egyelőre felesleges továbbjutási lehetőségekről beszélni, ám játékosaink remek lehetőség előtt állnak.

Eb 2016: nem halálcsoport a magyar csapaté, de milyen erős?

Egy biztos: halálcsoportba nem került Magyarország a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság sorsolásán. A magyar válogatott június 14-én Ausztria ellen kezd az F-csoportban (helyszín: Bordeaux), majd június 18-án Izland ellen folytatja (Marseille), június 22-én pedig Portugália ellen zár (Lyon). A magyar csapat mindhárom mérkőzése 18 órakor kezdődik. Adódik a kérdés: milyen erős ez a négyes?

Eb 2016: 73, 33, 50 – a magyar mérleg az API-csoportban

Portugáliát még sohasem győztük le, de Ausztria és Izland ellen pozitív a kép – így összegezhető a magyar labdarúgó-válogatott mérlege leendő Európa-bajnoki ellenfeleinkkel szemben.

Eb 2016: Portugália, Ausztria és Izland Magyarország ellenfelei

A magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon az F-csoportba került Portugália, Izland és Ausztria mellé. A torna a Franciaország–Románia mérkőzéssel kezdődik meg 2016. június 10-én. Magyarország Ausztria ellen kezdi meg szereplését június 14-én.

Eb 2016: Magyarország a 3. kalapban – ÉLŐ hírfolyam a sorsolás napjáról!

December 12-én 18 órától, Párizsban tartja meg az UEFA a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság sorsolását. Magyarország a 3. kalapba besorolva várja a ceremóniát – este hétre kiderül, mely válogatottakkal küzd meg Bernd Storck csapata a 2016. június 10-én kezdődő tornán! A jegyárusítás következő szakasza – ebben igényelhetnek jegyet a magyar drukkerek – december 14-én 12.00-kor indul. Kövesse az Eb-sorsolás napját a Nemzeti Sport Online élő hírfolyama segítségével!

Televízió: szombaton egész nap élő közvetítések az M4 Sporton

Az M4 Sport szombaton egész napos élő közvetítés-sorozattal várja nézőit, amelynek csúcspontja a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság sorsolása lesz.


Kézilabda Eb: Tudta-e?