Válogatott: Ideje, hogy elérjük a céljainkat – Marco Rossi

Marco Rossi szövetségi kapitány a jövő év kapcsán úgy fogalmazott: ideje, hogy magyar labdarúgó-válogatott elérje céljait.

Eb 2024: hivatalos a menetrend, a bolgárok ellen kezdünk!

Mégis véglegesnek tekinthető a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjének menetrendje – számolt be róla Twitter-oldalán a Magyar Labdarúgó-szövetség, miután az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfőn jelezte, hogy véglegesnek tekinthető a vasárnap kiadott menetrend.

Eb 2024: Bulgária ellen kezdünk a Puskásban – megvan a válogatott selejtezős programja

A magyar férfi labdarúgó-válogatott március 27-én, a Puskás Arénában kezdi a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőit, a mieink Bulgáriát fogadják – írja hivatalos oldalán a Magyar Labdarúgó-szövetség. Az UEFA azonban később arról tájékoztatta a szövetségeket, hogy a menetrend nem tekinthető véglegesnek.

Eb 2024: Ódzkodnék olyanokat mondani, hogy álomsorsolás – Nagy Ádám

Vasárnap kiderült, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Szerbia, Montenegró, Bulgária és Litvánia ellen a G-csoportban küzdhet meg a 2024-es németországi Európa-bajnokságon való részvételért. Nemzeti csapatunk két játékosa, Nagy Ádám és Bolla Bendegúz is megszólalt a sorsolást követően. 

Eb 2024: A papírforma szerint meg kell lennie a továbbjutásnak – Dárdai

A Nemzeti Sportnak több korábbi szövetségi kapitány is értékelte a vasárnapi Eb-selejtező-sorsolást, melyen a magyar labdarúgó-válogatott Szerbiával, Montenegróval, Bulgáriával és Litvániával került egy ötösbe. Dárdai Pál amondó, a papírforma szerint meg kell lennie a továbbjutásnak.

Eb 2024: „kiváló, fenomenális és tökéletes” a sorsolás a szerb sajtó szerint – az első reakciók a csoportunk tagjaitól

Vasárnap délben Frankfurtban kisorolták a 2024-es Eb selejtezősorozatának csoportjait, Magyarország a G-csoportba került Szerbiával, Montenegróval, Bulgáriával és Litvániával. Az ellenfelek reakcióiból szemezgetünk.

Eb 2024: Szerbia sem olyan nagy szám – Csank János

Vasárnap kiderült, hogy a magyar válogatott Szerbia, Montenegró, Bulgária és Litvánia ellen a G-csoportban küzdhet meg a 2024-es németországi Európa-bajnokságon való részvételért. A Nemzeti Sportnak három korábbi szövetségi kapitány, Csank János, Dárdai Pál és Gellei Imre nyilatkozott ennek kapcsán.

Eb 2024: Szerbia vb-szereplő, Montenegró hárommal verte Romániát – minden, amit tudni kell ellenfeleinkről!

A vasárnapi, frankfurti sorsoláson eldőlt, hogy Magyarország a G-csoportban Szerbia, Montenegró, Bulgária és Litvánia ellen küzdhet meg a 2024-es németországi Európa-bajnokság selejtezőjében. Cikkünkben összegyűjtöttük az ellenfeleinkkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Eb 2024: Ennél rosszabb és jobb csoport is lehetett volna – Marco Rossi

Marco Rossi nehezebb, de könnyebb Eb-selejtezős csoportot is el tudott volna képzelni annál, mint amelybe a vasárnapi sorsoláson került Frankfurtban. Mint ismert, a magyar nemzeti csapat Szerbiával, Montenegróval, Bulgáriával és Litvániával küzd meg 2023-ban, s a csoport első két helyezettje jut ki a németországi kontinensviadalra

Eb 2024: a selejtező játéknapjai, további tudnivalók

A 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjében a magyar válogatott négy riválissal találkozik: Szerbiával, Montenegróval, Bulgáriával és Litvániával. Nézzük, mit érdemes tudni a selejtezőről és az Eb-ről!

Eb 2024: Szerbiát vagy Montenegrót is meg kell előznünk a részvételért

A vasárnapi, frankfurti sorsoláson eldőlt, hogy Magyarország a G-csoportban Szerbia, Montenegró, Bulgária és Litvánia ellen küzdhet meg a 2024-es németországi Európa-bajnokság selejtezőjében.

Szerbia, Montenegró, Bulgária és Litvánia a mieink Eb-selejtezős ötösében!

A magyar válogatottat Szerbiával, Montenegróval, Bulgáriával és Litvániában sorsolták egy selejtezőcsoportba (a G jelűbe) a 2024-es Németországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének frankfurti sorsolásán, vasárnap.

Eb 2024: délben sorsolják ki a selejtezősorozat csoportjait

Ma délben Frankfurtban sorsolják ki a 2024-es Európa-bajnokság selejtezősorozatának csoportjait. A magyar válogatott az első kalapból várja az eseményt, a sorsolásról élő szöveges tudósítással számolunk be.

Eb 2024: Magyarországot szeretné csoportellenfelének a románok szakmai igazgatója

Magyarországot szeretné ellenfélnek a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőiben Mihai Stoichita, a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) szakmai igazgatója.

Eb-selejtező: milyen lenne a mieink álomcsoportja? Szavazzon!

Vasárnap délben Frankfurtban rendezik meg a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolását. Mint ismert, a magyar válogatott az első kalapból várja a sorsolást, amely során a csapatokat tíz csoportba osztják el, és a sorozat végén minden csoport első két helyezettje szerez jogot arra, hogy ott legyen a 24-es fináléban. Most arra kérjük olvasóinkat, kalaponként válasszák ki, melyik válogatottat látnák legszívesebben a mieink csoportjában!

Románia: az NL-kudarc ellenére marad a szövetségi kapitány

A 2024-es Európa-bajnokság selejtezőinek végéig, azaz gyakorlatilag egy évvel meghosszabbította Edward Iordanescu szövetségi kapitány szerződését a Román Labdarúgó-szövetség (FRF), annak ellenére, hogy a válogatott kiesett a Nemzetek Ligája harmadik vonalába.

Eb 2024: kialakult a selejtezők kalapbeosztása

A Nemzetek Ligája csoportkörének zárásával kialakult az a lista, amely alapján kialakítják a kalapokat a 2024-es Európa-bajnokság selejtezősorozatára. A sorsolásra október 9-én, délben kerül sor Frankfurtban.

Eb 2024, selejtező: biztosan első kalapos a magyar válogatott

Hétfőn a magyar válogatott Olaszországot fogadja a Nemzetek Ligája-sorozat utolsó fordulójában. A németek elleni győzelem után az A-liga 3. csoportjának első helye lesz a tét a Puskás Arénában. Mit is jelent a csoportelsőség számunkra? Van-e jelentősége a 2024-es Európa-bajnokságra való selejtezés során?

Eb 2024: az oroszok nem lesznek ott a selejtezőben

Az orosz labdarúgó-válogatott nem vehet részt a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjében.

Eb 2024: a német belügyminiszter a fehéroroszok kizárását kéri a selejtezőből

A sportért is felelős német szövetségi belügyminiszter, Nancy Faeser szorgalmazza, hogy Fehéroroszországot kizárják a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatából.


Kézilabda Eb: Tudta-e?