Videó: ezt látni kell, három ajtó-ablak ziccerből sem lett gól

Ilyen tényleg csak a FIFA-ban van: az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság pénteki bajnokiján a Western Sydney Wanderers labdarúgói három ziccert sem tudtak belőni a Macarthur FC otthonában 2–1-es hazai vezetésnél. A vendégek végül megtalálták az egyenlítéshez vezető utat a hajrában, és 2–2-es döntetlennel zárult a mérkőzés.

Ibra és Bale kontra FIFA 21 – háború vagy vihar egy pohár vízben?

Az AC Milan 39 éves svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic a héten a közösségi oldalán kérte számon az októberben megjelent FIFA 21 videojátékot gyártó EA Sportsot, hogy milyen alapon használják a játékhoz a nevét és az arcképét. Érdekes, hogy ez eddig nem jutott eszébe, hiszen a korábbi években is állandó szereplője volt a játéknak. Mindenesetre igyekeztünk több oldalról körbejárni a témát: megszólaltattuk a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkárát, Horváth Gábort és a játékban ugyancsak szereplő Szoboszlai Dominik menedzserét, Esterházy Mátyást is – kinek mihez van, lehet vagy éppen nincs joga.     

Milan: Ibrahimovic kiakadt, szerinte engedély nélkül van benne a FIFA-ban

Nyilvános felületein támadta a FIFA-sorozatot gyártó EA Sportsot Zlatan Ibrahimovic, a Milan labdarúgója, miután állítása szerint a gyártó jogtalanul tette őt bele a játékba.