Liga 2: idegenben nyert az FK Csíkszereda, él a remény

Idegenben vágott vissza a Dunarea Calarasi csapatának a két hazai vereségért az FK Csíkszereda, ezzel az utolsó fordulóra is életben tartotta esélyeit a román másodosztály osztályozós negyedik helyének elérésére.

Liga 2: a Csíkszereda harmadik hazai meccsét is elveszítette

Harmadik hazai mérkőzését is elvesztette a román másodosztály rájátszásában az FK Csíkszereda: a Dunarea Calarasi öt hét leforgása alatt másodszor nyert a székelyföldi városban. Az alapszakaszban lejátszott találkozóhoz hasonlóan az FK rengeteg helyzetet hagyott ki, csak most nem 0–1, hanem 1–2 lett a végeredmény. 

Liga 1: Miriutáék a 96. percben kiharcolták az osztályozót!

Drámai mérkőzésen menekült meg a biztos kieséstől a Miriuta László edzette FC Hermannstadt, amely az alsóházi rájátszás utolsó fordulójában a 96. percben szerzett góllal nyerte meg a Dunarea Calarasi elleni alsóházi csatát, és előzte meg a táblázaton riválisát. A nagyszebeni együttes egyelőre nem lélegezhet fel, még hátravan az osztályozós ütközet.

Videó: pofon vágta a kapust, majdnem csúnya vége lett

Berohant a pályára egy román szurkoló és rátámadt Alexandru Gudeára, a hazaiak kapusára a Farul Constanta–Dunarea Calarasi (2–6) román másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen. Az esetet a feldühödött kapus sem hagyta annyiban, úgy kellett leszedni „támadójáról”.