Kajak-kenu: Úgy éreztem, nem vagyok annyira lassú – Douchev-Janics

Douchev-Janics Natasa úgy érzi magát, mint egy feltörekvő fiatal, a háromszoros olimpiai bajnoknál a versenyzés egyet jelent azzal, hogy egészséges.

Kajak-kenu: Bodonyi az egyes után párosban is nyert 500-on

A Bodonyi Dóra, Kőhalmi Emese páros nyerte a női kajak kettesek 500 méteres döntőjét csütörtökön délelőtt a szegedi Maty-éren, a kajak-kenusok válogató- és tájékoztató versenyének második napján – jelentette az MTI.

Kajak-kenu: Janics Natasa visszatér! Rajthoz áll az olimpiai válogatón

A háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa is elindul a szerdán kezdődő szegedi olimpiai kvalifikációs versenyen – hívta fel rá a figyelmet a Blikk.

Csipes Tamara céljai: Tokió, egyes és négyes, Francia Polinézia

A szegedi világbajnokságon K–4 500 és K–1 1000 méteren is győztes Csipes Tamara nem görcsöl azon, ha olykor szalad a lakás. Az olimpiai bajnok kajakosnak a legfontosabb, hogy az anyaságot és az eredményes sportolást össze tudta egyeztetni, a vébén a négyessel nyert aranyérmét pedig a legkülönlegesebbek közé sorolja, mert megszerzésébe a szívét és a lelkét is bele kellett tennie.

Kajak-kenu: Janics Natasa most úgy érzi, befejezte a versenyzést

Már a londoni olimpia előtt is sérüléssel bajlódott, de az akkori deréksérvét megoperáltatta és rendbe jött Douchev-Janics Natasa. A  háromszoros olimpiai bajnok kajakost most nyaki sérv gyötri, és úgy érzi, elég volt a fájdalomból, befejezi a pályafutását. A Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában elmondta, a döntése majdnem végleges, mindössze tíz százalék esélyt lát arra, hogy esetleg kedvet kap a folytatáshoz.

Kajak-kenu: harmadik hellyel tért vissza Douchev-Janics

A K–2 500 méteren elért harmadik hellyel tért vissza a versenyzéshez a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa, aki győri klubtársával, Bordács Blankával ült egy hajóban a kajak-kenusok idénynyitó rangsoroló viadalán, a Szeged melletti Maty-éren.

Douchev-Janics Natasa: Megfogadtam, nem fogok annyit feleselni és okoskodni

Douchev-Janics Natasa edzőként megnézte, milyen a másik oldalon, és rájött, nem érkezett még el az ideje, hogy végleg letegye a lapátot. A háromszoros olimpiai bajnok klasszis egy év kihagyás után versenyez újra, és célba veszi hatodik olimpiáját.

Douchev-Janics Natasa: Súlyos beteg voltam

Rövid idő alatt egy kedvező és egy kedvezőtlen fordulattal is szembe kellett néznie Douchev-Janics Natasának. A háromszoros olimpiai bajnoknak betegség miatt ki kell hagynia az idei szezont, ellenben Kínában edzőként próbálhatja ki magát.

Rio 2016: Kozák Danuta ebben már a nyolcszoros bajnok előtt

A kajak-kenu történetében a női kajakosok közül eddig senkinek nem jött össze egy olimpián a triplázás, az immár négyszeres olimpiai aranyérmes Kozák Danuta történelmet írhat. Ebben is...

Kozák Danuta olyat tett, amilyet magyar még sosem

Az immár háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kozák Danuta keddi, riói aranyérmével máris véghezvitt egy történelmi tettet, de a rekordok sorát folytathatja Brazíliában – a magyar kajak-kenu sport legsikeresebb olimpikonjává válhat.

Rio 2016: Baráth Etele szerint Kozák Danuta legyőzte önmagát

Baráth Etele szerint Kozák Danuta legyőzte önmagát azzal, hogy betegsége ellenére is megnyerte a riói olimpiát párosban Szabó Gabriellával kajak 500 méteren.

Rio 2016: Carringtoné a K–1 200 aranya, Douchev-Janics a 9. lett

A riói olimpia női K–1 200 méter döntőjét az új-zélandi Lisa Carrington nyerte meg. Douchev-Janics Natasa a B-döntőt megnyerve összességében a 9. helyen zárt.

Végletekig kiélezett hajrában lett olimpiai bajnok a Szabó, Kozák kajakos duó

A riói olimpia kajak-kenu programjának második napján megszületett az első magyar aranyérem, ugyanis Szabó Gabriella és Kozák Danuta 51 ezreddel megnyerte a női K–2 500 méteres döntőjét. A páros a magyar kajak-kenu sport 23., illetve a riói küldöttség hatodik aranyérmét szerezte.

Rio 2016: Elfogyott az erőm a végén – Douchev-Janics

Douchev-Janics Natasának nem sikerült A-döntőbe kerülnie a riói olimpia K–1 200 méter versenyén. A sportoló az M4 Sportnak értékelt a futamot követően.

Rio 2016: a Szabó, Kozák kettős döntős, Douchev-Janics nem

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta páros bejutott a riói olimpia K–2 500 méter döntőjébe, Douchev-Janics Natasának (K–1 200 m), Vasbányai Henriknek (C–1 1000 m) és Kopasz Bálintnak (K–1 1000 m) viszont nem sikerült az A-döntőbe kerülnie.

A Szabó, Kozák kettős döntőbe jutott, Douchev-Janics nem

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta páros bejutott a riói olimpia K–2 500 méter döntőjébe, Douchev-Janics Natasának (K–1 200 m), Vasbányai Henriknek (C–1 1000 m) és Kopasz Bálintnak (K–1 1000 m) viszont nem sikerült az A-döntőbe kerülnie.

Storcz Botond megfogalmazta elvárását az érmek számáról

Hétfőn kezdi meg szereplését a magyar kajak-kenu válogatott Rióban, amelytől öt érmet vár Storcz Botond  szövetségi kapitány. Az első napon három olimpiai bajnok, a K–1 200 méteren érdekelt Douchev-Janics Natasa és a K–2 500 méteren versenyző Szabó Gabriella, Kozák Danuta páros is bemutatkozik.

Rio 2016: Douchev-Janics napról napra jobb formában érzi magát

Douchev-Janics Natasa úgy érzi, jó formában várja a riói olimpia hétfőn kezdődő kajakversenyeit.