Topolya: gól a 27. másodpercben, majd győzelem

Habár az utolsó negyedórát emberhátrányban töltötte a Topolyai Sport Club, így is sikerült legyőznie a Javor-Matisz együttesét a szerb Szuperliga 36. fordulójában: a zentai Városi Stadionban megrendezett mérkőzésen a hazaiak 2–1-re nyertek.

Szerbia: két kulcsjátékosával is hosszabbított a TSC

Azután, hogy a Topolyai Sport Club legértékesebb játékosa, a Transfermarkt által 1.7 millió euróra becsült Nenad Lukics nemrég 2023-ig meghosszabbította szerződését az észak-bácskai együttessel, hasonlóan cselekedett az értékrangsorban második helyen álló Djuro Zec, valamint a csapat oszlopos tagja, a kapus Nenad Filipovics is,  mindketten szintén 2023-ig szóló szerződést írtak alá a TSC-vel. A topolyai együttes két ifijátékosnak, a balszélső Nemanja Krszmanovicsnak és a csatár Petar Rankovnak profi szerződést kínált, amit természetesen mindketten elfogadtak.

Belelendült a Topolya, a szabadkaiak látták a kárát

Szabács után a most hazainak számító zentai pályán is begyűjtötte a három pontot a Topolyai Sport Club: a szerb Szuper Liga 9. fordulójában Szabó Zoltán együttese 3–0-ra nyert a szabadkai Szpartak ellen.