-->
DVSC: a portugál kiszemelt a Belenensest választotta

Nem lesz a DVSC labdarúgója Diogo Viana. A debreceni klub honlapja arról számolt be, hogy a CSZKA Szófiát elhagyó portugál szélső a Belenenses együttesében folytatja pályafutását.

Felkészülés: portugál játékost tesztelt, amatőr csapat ellen nyert a DVSC

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC 2–1-re legyőzte a portugál Vasco da Gama de Vidigueirát a két csapat kedd délelőtti felkészülési mérkőzésén. Az összecsapáson pályára lépett a magyar csapatban egy helyi játékos, a portugál harmadosztályban játszó Joao Ventura.

DVSC: még nem jött meg a portugál szélső, tárgyalnak vele

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC jelezte, Diogo Vianával, a CSZKA Szófia portugál játékosával még nem egyezett meg.

Felkészülés: a DVSC kikapott, Viana hétfőn csatlakozik

A labdarúgó NB I-ben az ősszel a tizedik helyen végző Debreceni VSC felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott a dél-koreai élvonal legutóbbi idényében nyolcadik helyen végző Kvangdzsutól. A kilencedik helyen telelő Diósgyőri VTK 3–0-ra kikapott a lengyel élvonalban 15., utolsó előtti helyen álló Górnik Lecznától. Az Újpest FC Cipruson edzőtáborozó NB I-es csapata felkészülési meccsen 2–1-es vereséget szenvedett a bolgár élvonalban második helyen álló Levszki Szófiától.

DVSC: a venezuelai próbajátékos hazautazott

A labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Debrecen pénteken elindult a portugáliai edzőtáborba, a venezuelai próbajátékos, Frank Feltscher azonban nem tart a csapattal – adta hírül a dvsc.hu.

DVSC: piaci értéke töredékéért érkezhet a portugál

A Nemzeti Sport Online bulgáriai információja szerint a Debrecen 450 ezer eurót fizet Diogo Vianáért a CSZKA Szófiának – ez az összeg 600 ezer euróra emelkedhet bizonyos feltételek teljesülése esetén.

DVSC: a bolgárok elfogadták a portugál szélsőért tett ajánlatot

A bolgár CSZKA Szófia a klub honlapján jelentette be, hogy elfogadta a Debrecen ajánlatát, ami Diogo Vianáért érkezett. A bolgár klub megköszönte a portugál labdarúgó munkáját, és sok személyes, valamint szakmai sikert kívánt neki a folytatásra.

DVSC: a CSZKA tárgyalt volna, a portugál nemet mondott

A Don Balón értesülései szerint bár a bolgár CSZKA Szófia tárgyalt volna a Debrecennel Diogo Viana átigazolásáról, a portugál futballista elutasította a magyarok közeledését.

Porto: Diogo Viana a következő szezont Hollandiában tölti

Együttműködési megállapodást kötött a Porto és a Venlo, aminek értelmében a portugál bajnok tehetséges labdarúgója, Diogo Viana Hollandiába kerül.


Kézilabda Eb: Tudta-e?