Sznúker: Mark Allen lett az Egyesült Királyság bajnoka

Mark Allen győzelmével ért véget a sznúker Egyesült Királyság Bajnoksága. Az északír játékos a yorki döntőben 10–7-re nyert a kínai Ting Csün-huj (Ding Junhui) ellen.

Sznúker-vb: Selby nagy hajrája; Higgins simán a döntőben

Mark Selby Ting Csün-hujt, míg John Higgins Barry Hawkinsot győzte le a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjében, ezzel kialakult a finálé párosítása.

Sznúker-vb: Selby fordított, majd Ting egyenlített

Három szakasz után teljesen döntetlenre áll a címvédő Mark Selby és a kínai Ting Csün-huj (angolul Ding Junhui) meccse a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A másik ágon a korábbi négyszeres bajnok John Higgins meggyőző teljesítménnyel vezet.

Sznúker-vb: Ting Csün-huj egyelőre jobb a világbajnoknál

Már az elődöntőnél tart Sheffieldben a sznúker-világbajnokság. Az egyik ágon a kinai Ting Csün-huj (angolul Ding Junhui) 5:3-ra vezet a címvédő mark Selbyvel szemben.

Sznúker-vb: Ting Csün-huj kiejtette Ronnie O’Sullivant

A negyeddöntőben véget ért Ronnie O’Sullivan szereplése a sznúker-világbajnokságon Sheffieldben. Az ötszörös világbajnok angol klasszist a kínai Ting Csün-huj (angolul Ding Junhui) győzte le 13:10-re.

Sznúker: Leicester dupla öröme, Mark Selby a világbajnok!

Alighanem 2016. május 2. Leicester történetének legboldogabb napja. Egyrészt, mert a labdarúgócsapata tündérmesébe illő történet végén megnyerte az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, másrészt a város szülöttje, Mark Selby lett a sznúker világbajnoka!

Sznúker-vb: maratoni csata, Selby vezet a döntőben

Mark Selby 10–7-re vezet a sheffieldi sznúker-világbajnokság döntőjének első napja után a kínai Ting Csün-huj (angolul Ding Junhui) ellen. Az egyik fél 18. nyert frémjéig tartó összecsapás hétfő délután folytatódik.

Sznúker-vb: Ting Csün-huj nagy játékkal vezet az elődöntőben

A két nagy esélyes vezet Sheffieldben a sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A kínai Ting Csün-huj az első nyolc frém során négy százas bréket ért el Alan McManus ellen. Selby minimális előnyben van Marco Fuval szemben.

Sznúker: Ting Csün-huj nyerte meg a vb előtti utolsó tornát

Ting Csün-huj (Ding Junhui) győzelmével ért véget a világbajnokság előtti utolsó sznúkertorna, a China Open Pekingben. A kínai játékos a világelső ausztrál Neil Robertsont győzte le a döntőben 10–5-re.

Sznúker-vb: Trump, Ting és Selby is simán nyolcaddöntős

Többnyire az esélyesek győzelme jellemezte a sheffieldi sznúker-világbajnokság ötödik játéknapját. A legjobb 16 közé jutásért folytatott találkozókon négy párharc ért véget szerdán, ezeken Judd Trump, Ting Csün-huj és Mark Selby is gond nélkül kvalifikálta magát a második fordulóba.

Videó: ötödik 147-es breakjét teljesítette a kínai sznúkersztár

Ting Csün-huj karrierje ötödik maximális breakjét érte el a sznúker PTC-sorozat döntő tornáján az írországi Galwayben. A kínai játékos az északír Mark Allen elleni negyeddöntője során teljesítette ezt a bravúrt (147 pont megszakítás nélkül). Ting Csün-huj egyébként is kitűnő formában löki mostanság a golyókat, bejutott a torna döntőjébe, ahol az ausztrál Neil Robertsonnal csatázik ma 21 órától.

Hozták a kötelezőt a „nagyágyúk” az Egyesült Királyság Bajnokságán

Rendkívül sima mérkőzésekkel folytatódott a snooker-szezon második legfontosabb ranglistaversenye Telfordban, hiszen az állva maradt hat kiemelt könnyedén nyerte második fordulós mérkőzését és csak egy meccs jutott el a 17., döntő frame-ig. Az összecsapások java már az első nyolc frame alatt eldőlt. Ronnie O’Sullivan, Stephen Maguire, Ding Junhui, Shaun Murphy és Mark Williams is bejutott a negyeddöntőbe.


Kézilabda Eb: Tudta-e?