Női kosár Euroliga: nagy pofont kapott a Sopron Kurszkban

A női kosárlabda Euroliga 6. fordulójában a B-csoportban érintett Sopron Basket a Dinamo Kurszk otthonába látogatott, ahol 78–47-re simán kikapott az orosz gárdától.

Női kosár: Oroszországban folytatja a Soprontól távozó Íniguez

A magyar bajnok Sopron Basket női kosárlabdacsapatától távozó Roberto Íniguez az orosz Dinamo Kurszk edzője lesz – erősítette meg a gárda ügyvezető igazgatója.

Női kosár Euroliga: könnyedén védte meg címét a Jekatyerinburg

A Sopron pénteki legyőzését követően az Euroliga döntőben is könnyedén győzött az UGMK Jekatyerinburg női kosárlabdacsapata, amely 91–67-re megverte a szintén orosz Dinamo Kurszkot. A címvédő már a félidőben is 16 ponttal vezetett.

Női kosár Euroliga: nem borult a papírforma – orosz az első soproni döntős

Egy félidőn keresztül bírta az iramot, így nem tudta borítani a papírformát az USK Praha a Dinamo Kurszk ellen a soproni női kosárlabda Euroliga final four első elődöntőjében: az oroszok 84–67-es győzelemmel jutottak a fináléba. Ellenfelük az este 20 órakor kezdődő Sopron Basket–UGMK Jekatyerinburg mérkőzés győztese lesz.

Női kosár Euroliga: hatalmas bravúrt ért el a Sopron

Az előző idényben ezüstérmes Sopron Basket bravúros, 93–83-as győzelmet aratott a női kosárlabda Euroliga 12. fordulójában: a magyar csapat a B-csoportban eddig veretlenül éllovas orosz Dinamo Kurszk otthonában nyert hosszabbítást követően.

Női kosár Euroliga: csak megszorítani tudta a listavezetőt a Sopron

A női kosárlabda Euroliga csoportkörének ötödik fordulójában a B-csoportban a Sopron Basket a orosz Dinamo Kurszkkal találkozott és nagy csatában hét ponttal, 65–58-ra kikapott a továbbra is veretlen listavezetőtől.

Női kosár Euroliga: bronzzal vigasztalódhat a címvédő

A női kosárlabda Euroliga soproni négyes döntőjének bronzmérkőzésén a címvédő Dinamo Kurszk 87–82-re megverte az elődöntőben a Soprontól vereséget szenvedő Yakin Dogu Üniversitesit.

Női kosár Euroliga: az elődöntőben állították meg a címvédőt

A női kosárlabda Euroliga soproni final fourjának első elődöntőjén a fergeteges szurkolótáborral érkező UGMK Jekatyerinburg 84–77-re megverte a szintén orosz Dinamo Kurszkot, így bejutott a sorozat vasárnapi döntőjébe, ahol a házigazda Sopron lesz az ellenfele.

Női kosár Euroliga: a Sopronnak sem volt esélye Kurszkban

A női kosárlabda Euroliga 10. fordulójában a Sopron Basket 86–66-os vereséget szenvedett a listavezető Dinamo Kurszk otthonában.

Női kosár Euroliga: kiütötték a Győrt; soproni vereség

A Győr megsemmisítő vereséget szenvedett, s 84–49-re kikapott az eddig hibátlan orosz Dinamo Kurszktól a női kosárlabda Euroliga csoportkörének utolsó, 14. fordulójában. A másik csoportban a Sopron is alulmaradt ellenfelével szemben.

Női kosár Euroliga: súlyos soproni vereség a kurszkiaktól

A jóval nagyobb játékerőt képviselő orosz Dinamo Kurszk 102–68-as győzelmet aratott az Uniqa Sopron otthonában a női kosárlabda Euroliga A csoportjában. A Sopron tizenhárom forduló után 1–12-es mérleggel áll, a Kurszk 9–4-re javította mutatóját.

Női kosár Euroliga: nem tett csodát a Sopron Kurszkban

Az Uniqa Sopron 98–63-ra kikapott a Dinamo Kurszk vendégeként a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában.